Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ti lezi Ruzdi citaj Mavrov poslednji uzdah ....meni je to njegova najdraza knjiga.

Evo ta sam muzu kupila danas za citanje

Adamovi sinovi
Narodna dekleracija ljubavi ( to zato sto ste rekli da je super pa da vas ipak poslusam , smesno kosta pa i da ne valja nije mi zao )
Pravednici

Ne planiram da citam ni jednu , sve su kupljene muzu .

kupih donu tart ''mali prijatelj'', vladimira sorokina ''30a marinina ljubav'' i volija lema ''poništena''.
tipujem da će ova prva da bude dobra, jer sam čitala njenu ''tajnu istoriju'' i oduševila se

Ja svratila ipak danas u lagunu , karticu da uzmem jer sam moju dala drugarici , samo pstttt nemoj da me neka odala , i onda uzela jos tri knjige.

A koje napisacu kad me ne bude mrzelo da predjem 25 koraka do dnevne sobe :cool:

Plus one tri sto sam juce narucila, njih cekam postom jer u knjizari je izbor nikakav.

za ovu ''akciju'' u laguni nije potrebna članska karta...tako mi juče rekoše u knjižari u kolarčevoj.

Poslednja izmena:
Završila sam Ljubavnu priču, Džodi Piko. Dobra je, ali nije triler kakav sam ja očekivala. Ostavi te na kraju u razmišljanju da li je trebalo da ga osude ili oslobode. Vredi pročitati, nekako je lepo sagledan tragičan događaj iz ugla svih uključenih.

Juče bila u Laguni, ali nisam izabrala ništa od onih knjiga za 498 dinara. Kupila sam Sluškinjina priča, Margaret Atvud; Hiljadu čudesnih sunaca, Haled Hoseini i Zašto muškarci vole kučke, Šeri Argrov. Ovu poslednju sam već skoro pročitala, pa javljam utiske uskoro.

Zavrsila Prohujalo sa vihorom :)

Sada citam Pricu Jevrejina lutalice, po treci put.

Moram da kupim tu knjigu, ova mi je iz biblioteke. Stalno zaboravljam na nju kada udjem u knjizaru, al sad sam zapisala ovde, pa cu se mozda i setiti:lol:

Najlepsa Ljubavna pisma velikana ....oni izdaju...
Simpaticno i cini mi se uvek tome mozes da se vracas ....

Ako volis tralala knjige ....onda kod njih imas Aleksandru Poter , iako je najsimpaticnija knjiga iz njenog opusa rasprodata , al ako ides u biblioteku ...onda obavezno uzeti Moj gospodin savrseni ....mnoooogooo je slatko ...

Jedino je taj naslov iritantan u originalu je Ja i gospodin Darsy, i tako bi bilo bolje i tacnije.

Ako volis tralala knjige ....onda kod njih imas Aleksandru Poter , iako je najsimpaticnija knjiga iz njenog opusa rasprodata , al ako ides u biblioteku ...onda obavezno uzeti Moj gospodin savrseni ....mnoooogooo je slatko ...

Jedino je taj naslov iritantan u originalu je Ja i gospodin Darsy, i tako bi bilo bolje i tacnije.

E bas sam se pitala kakva je ta knjiga.

Posto je slatko........moramo da citamo :D

Pregledala sam malo Alnarijev katalog ...vidim neke knjige koje bih mozda citala al pre nego kupim ajde da se i sa vama ovde konsultujem....
Dakle :

Raskoš - Ana Godbersen
Dama i pesnik - Mev haran
Druga strana ljubavi - Sali Boman

I dve tralalajke ...zanima me koliko su tralala...

Troje u krevetu
Sve ili nista - obe knjige autorke Karmen Rid

Ako si mislila na ovo..........

Od svega sam citala Druga strana ljubavi i Troje u krevetu.

Prva nije losa, prilicno romanticna iako na pocetku malo dosadna. Tek kasnije postaje jako zanimljivo.

A "Sve ili nista" je po meni klasicna tralalajka o teskocama savremene, uspesne zaposlene zene koja hoce da bude i savrsena majka.

Za ostale ne znam, ne postizavam....

Mirka,
jel bolja od Pazi sta zelis..?

Meni je Pazi sta zelis najlosija od njenih knjiga.
Najvise mi se dopala Moj gospodin savrseni.
Dopala mi se i Ko je ta devojka , dok mi je Pazi sta zelis bila na momente dosadna i plitka.

Znaci DA , po meni bolja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back