Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
postoji! Ja se tamo prijavila, pa sad žurim da pročitam zadatu knjigu do zadatog roka i imam tremu hoću li znati da je analiziram kako treba 
I ja sam završila filološki fakultet, ali nemam želju da se bavim književnim kiritikama i raznim "stručnim" tumačenjima i "profesionalanim čitanjem". Moja rodjaka radi u jednoj velikoj biblioteci i ona se bavi profesionalnim čitanjem. Kad im stignu nove knjige ona pročita, zavede izdavača, broj strana, format, napiše kratak sadržaj i sve što propisi predvidjaju. Eto i to je profesionalno čitanje.

I ja sam završila filološki fakultet, ali nemam želju da se bavim književnim kiritikama i raznim "stručnim" tumačenjima i "profesionalanim čitanjem". Moja rodjaka radi u jednoj velikoj biblioteci i ona se bavi profesionalnim čitanjem. Kad im stignu nove knjige ona pročita, zavede izdavača, broj strana, format, napiše kratak sadržaj i sve što propisi predvidjaju. Eto i to je profesionalno čitanje.

i sto uzivam u citanju knjiga 

.
, samo da vam kazem, a znam da nije ovde 'rupa', ja citam jednu knjigu 2 meseca.
Nista njoj ne fali, ali ja sam pocela da se pretvaram u 'nesto', pa me ne drzi mesto, paznja ili raspolozenje, ni pola sata... Ove hladne zime svasta je 'nastradalo' a najvise moje citanje...