Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vas sve pozdravim kad smo se tako lepo opet skupile, i Milicina mama i Esterita posle beskonačnog zimovanja i Bilja...
I da prokomentarišem Lauševićev odnos prema deci. Ja ne bih rekla da ih je malo pominjao. Mogao je i manje. Ionako će deca biti opterećena njegovim grehom,tj, već su i niko ne može da ih zaštiti od toga, pa im nije potrebno još i pominjanje u knjizi.
Ja se i dalje gnjavim sa Slepim ubicom, jedva čekam da ga završim, dosta mi ga je. A nije mi ni lepo, razvukla ga (Atvudova, a i ja) na sve strane. Ali konačan sud kad završim.

Poslednja izmena:
Esteritaaaaaaaaaa
smilie_girl_183.gif

Zivota mi, mislila sam da ce te helikopterom izvlaciti tamo sa te planine :lol:
No, dobro je
smilie_girl_250.gif

I da prokomentarišem Lauševićev odnos prema deci. Ja ne bih rekla da ih je malo pominjao. Mogao je i manje. Ionako će deca biti opterećena njegovim grehom,tj, već su i niko ne može da ih zaštiti od toga, pa im nije potrebno još i pominjanje u knjizi.
Sve u dlaku mislim isto k'o Bi
smilie_girl_076.gif

I Milice, procitaj ga, neces se pokajati z:)

Nisam imala valjan razlog za ovakvo ponasanje z:cry:z:mrgreen:
I osim sto sam se zaposlila, posla u skolu sa Stefanom i cistila Milici glavu od vaski nista mi se nije desavalo u proteklih par meseci z:mrgreen:

Ajde sad da cujem sta valja na ovoj Lagununoj akciji :sanke:

znači, ni za Lamar nisu...al' eto ako ga baš toliko voli neka pročita, što da se samo ja mučim...išla sam do kraja knjige, sve se nadajući da će sledeći naslov biti bolji, ali cvrc
dalje..
...
Ester, ako ti kazes da ne valja :deda: znaci ne valja.
Ne zaostajes ni ti puno od mene u "voljenju Jergovica z:mrgreen: ", tako da necu to svakako uzimati.
Ali ni ne mogu, jer u mojim bibliotekama na polici sa novijom bosanskom i hrvatskom knjizevnoscu, malo sta je ostalo sto nisam procitala.
Ja citam Vivega, gnjavim, nisam imala vremena, ali veceras ce biti finis :D

Esterita tu gde si ti tu je i šalaz:D
Moram reći da se slažem sa tobom, a vezano za Lauševića, i meni je to zasmetalo, ali jedino što mogu da kažem u njegovu odbranu jeste da mislim da nije hteo da ih upetljava prisećanjem u knjizi, opisima proživljenih događaja itd (iako ga to ni malo ne opravdava u odsustvu prikaza njegovog osećanja prema njima, stvarno deluje bezosećajno, ali ja opet odbijam da prihvatim da je bezosećajanz:() Ako je neko razumeo šta sam htela da kažem. Ja sam to jednostavno shvatila kao "to me jako boli i ne želim da pominjem moju decu". Mislim šta ću, ja kad nekog volim onda nađem i opravdanje za svez:mrgreen:.
Što se tiče sastanka sa Radom i Nightmare, lepo smo se isćaskale i razmenile knjige, što u biblioteci što u kafiću gde su nas svi ovako gledaliz:shock:.
Uglavnom, smrrrrrrrrrrrrrrrzla sam se:zzima:, ali kad sam došla kući, čaj, papuče iz mikrotalasnez:shock: i pregled dovučenih knjiga me brzo ugrejao.

Vredelo je smrzavanja.

Mnoge stvari u knjizi su namerno izostavljene, pa i deo o deci. Mislim da su tražili meru da ne deluje previše patetično. Dece ima taman koliko treba, u drugom delu će biti više.
Ja recimo retko kad se emotivno otvorim, nisam takva, i svi misle da mi nikad ni dokoga nije stalo. Koliko puta sam čula samo ajd isključi mozak uključi srce. Čak retko koga zagrlim i poljubim...

Mnoge stvari u knjizi su namerno izostavljene, pa i deo o deci. Mislim da su tražili meru da ne deluje previše patetično. Dece ima taman koliko treba, u drugom delu će biti više.
Ja recimo retko kad se emotivno otvorim, nisam takva, i svi misle da mi nikad ni dokoga nije stalo. Koliko puta sam čula samo ajd isključi mozak uključi srce. Čak retko koga zagrlim i poljubim...

Ja nikad to ne bih rekla za tebe, nama baš pokazuješ da nas volišz:):zimag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back