ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
viđi ove, čim je pomenuta Dezire, eto je
pa, majko od Milice, kako si mogla bez nas
i, mislim, ne skaći po meni odma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po kome da skacem ako ne po tebi? ESTERITAjuhu jel me primate?

po kome da skacem ako ne po tebi? ESTERITA

Sve u dlaku mislim isto k'o BiI da prokomentarišem Lauševićev odnos prema deci. Ja ne bih rekla da ih je malo pominjao. Mogao je i manje. Ionako će deca biti opterećena njegovim grehom,tj, već su i niko ne može da ih zaštiti od toga, pa im nije potrebno još i pominjanje u knjizi.

ne može..moraš sama da dođeš

Ester, ako ti kazes da ne valjaznači, ni za Lamar nisu...al' eto ako ga baš toliko voli neka pročita, što da se samo ja mučim...išla sam do kraja knjige, sve se nadajući da će sledeći naslov biti bolji, ali cvrc
dalje..
...
znaci ne valja.
", tako da necu to svakako uzimati. Pih, al' su ti razloziNisam imala valjan razlog za ovakvo ponasanje
I osim sto sam se zaposlila, posla u skolu sa Stefanom i cistila Milici glavu od vaski nista mi se nije desavalo u proteklih par meseci![]()

Ćerku moje najbolje prijateljice obožavam!

Esterita tu gde si ti tu je i šala
Moram reći da se slažem sa tobom, a vezano za Lauševića, i meni je to zasmetalo, ali jedino što mogu da kažem u njegovu odbranu jeste da mislim da nije hteo da ih upetljava prisećanjem u knjizi, opisima proživljenih događaja itd (iako ga to ni malo ne opravdava u odsustvu prikaza njegovog osećanja prema njima, stvarno deluje bezosećajno, ali ja opet odbijam da prihvatim da je bezosećajan) Ako je neko razumeo šta sam htela da kažem. Ja sam to jednostavno shvatila kao "to me jako boli i ne želim da pominjem moju decu". Mislim šta ću, ja kad nekog volim onda nađem i opravdanje za sve
.
Što se tiče sastanka sa Radom i Nightmare, lepo smo se isćaskale i razmenile knjige, što u biblioteci što u kafiću gde su nas svi ovako gledali.
Uglavnom, smrrrrrrrrrrrrrrrzla sam se, ali kad sam došla kući, čaj, papuče iz mikrotalasne
i pregled dovučenih knjiga me brzo ugrejao.
Vredelo je smrzavanja.
Rajka, jos jedan za tebe![]()
I napravite mesto u onom magacinu M&M za jos jednu vrecu za spavanje
PS. Al me zeza inernet![]()
Možda te zezaju virusi, a ne internet, kao npr. mene.Dece ima taman koliko treba, u drugom delu će biti više.

Mnoge stvari u knjizi su namerno izostavljene, pa i deo o deci. Mislim da su tražili meru da ne deluje previše patetično. Dece ima taman koliko treba, u drugom delu će biti više.
Ja recimo retko kad se emotivno otvorim, nisam takva, i svi misle da mi nikad ni dokoga nije stalo. Koliko puta sam čula samo ajd isključi mozak uključi srce. Čak retko koga zagrlim i poljubim...

Rado, jel nije tuzna knjiga?

Izvini, nisam videla pitanje.
Tužna je, tužna, ali ja takve najviše volim.![]()
Sad nisam raspolozena za takve..