Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate sta mi je Djurdjevicka rekla apropo mog prigovora sto ne znam ko je koknuo Bandu ???

"Pa valjda Zora? Bar je to meni nalogičnije. Uostalom znate i sami da je u ovoj zemlji svaki zločin 'nerešiv' :)))))"

:zcepanje: Carica!

Kradljivicu mi je ponudila moja kozmetičarka, možda je podsetim da mi da ovih dana kad budem išla na depilaciju. Jer, devojke moje drage, ja ću možda sledeće nedelje da odem malo na more. 5 -6 dana Grčka.... još uvek ne mogu da verujem i nisam sigurna, mada sam rezervisala, ali dok ne uplatim...
Uglavnom, ja sam se snabdela knjigama. Otmenost ježa, sve ste je hvalile, i moja bibliotekarka kojoj su to koleginice bibliotekarke poklonile za rodjendan. Još je donela taj svoj primerak u biblioteku, pa ga izdaje, jer je bibliotečki primerak već dugo na čitanju. Na pultu je stajala za mene nova Izabel Aljende Ishod naših dana. Ranije sam čitala Paulu i Kuću duhova i apsolutno sam bila oduševljena, tako da uopšte nije bilo razmišljanja, samo sam je zgrabila. Imam i Ostavljena Peni Vićenci koju sam kupila prošle godine na Laguninoj akciji 4 knjige za odmor za 1.000 dinara. Tad sam bila nova na temi pa sam podlegla akcijskoj euforiji i pazarila Post i gozba, Ostavljena, Kratka istoja traktora i Štimer klavira (koju sam odmah iz knjižare poklonila priajteljici koja je branila magistarski). Tako da sam Post i gozbu i Traktore pročitala na moru, a za Ostavljenu nije bilo mesta ni u koferu, a pogotovo ne u ručnom prtljagu pa sam je ostavila kod kuće. Pretraživala sam temu i videla da ju je Rada hvalila. Mislim da mi je tri knjige dosta za 5 dana, a imam još pet i po knjiga Tračare.

ako se dobro secam koja je knjiga, a rekla bih da je to to,Ostavljena mi se svidela :aha:
ja ne volim puno da obrazlazem zashto, ili mi pashe ili ne :lol:
uzela sam iz biblioteke novu knjigu iste autorke- Skandal, ali neshto se ne nadam puno...kad sam prochitala onu zadnju stranu gde je kao opis knjige zalichilo mi na neki roman Dzeki Kolins ili slichno :confused:

Kradljivicu mi je ponudila moja kozmetičarka, možda je podsetim da mi da ovih dana kad budem išla na depilaciju. Jer, devojke moje drage, ja ću možda sledeće nedelje da odem malo na more. 5 -6 dana Grčka.... još uvek ne mogu da verujem i nisam sigurna, mada sam rezervisala, ali dok ne uplatim...
Uglavnom, ja sam se snabdela knjigama. Otmenost ježa, sve ste je hvalile, i moja bibliotekarka kojoj su to koleginice bibliotekarke poklonile za rodjendan. Još je donela taj svoj primerak u biblioteku, pa ga izdaje, jer je bibliotečki primerak već dugo na čitanju. Na pultu je stajala za mene nova Izabel Aljende Ishod naših dana. Ranije sam čitala Paulu i Kuću duhova i apsolutno sam bila oduševljena, tako da uopšte nije bilo razmišljanja, samo sam je zgrabila. Imam i Ostavljena Peni Vićenci koju sam kupila prošle godine na Laguninoj akciji 4 knjige za odmor za 1.000 dinara. Tad sam bila nova na temi pa sam podlegla akcijskoj euforiji i pazarila Post i gozba, Ostavljena, Kratka istoja traktora i Štimer klavira (koju sam odmah iz knjižare poklonila priajteljici koja je branila magistarski). Tako da sam Post i gozbu i Traktore pročitala na moru, a za Ostavljenu nije bilo mesta ni u koferu, a pogotovo ne u ručnom prtljagu pa sam je ostavila kod kuće. Pretraživala sam temu i videla da ju je Rada hvalila. Mislim da mi je tri knjige dosta za 5 dana, a imam još pet i po knjiga Tračare.

Jao, Ostavljena...na toj akciji je dosta brzo rasprodata.......... siiilno sam je želela, ne znam baš zašto mi je toliko stalo,ali baš sam je htela...dečko je stigao i do Laguninih kancelarija, gde su proverili sve knjižare i nije je bilo......I sad mi je tiha patnja...Sve je nešto jutrim po Limundu i Kupindu,ali nemaaaaa :(

Hm jos nisam citala Dzeki Kolins.

E ovako. Prvo sam procitala Uudruzenje ljubitelja knjige i pite ljuskuse. Onako, prijalo mi je dok sam citala al nekako je klise, kraj mi se pogotovo nije dopao. (sve zbrzano nekako)

Onda Seksualni zivot moje ujne, nije lose uopste ;) dobro je sto ljubav (za promenu) ne pobedjuje. Potrazicu jos neku njenu knjigu (Mavis Cheek).

I juce sam pocela "Psi u niskom letu", Aleka Popova. Citam i smejem se posto prepoznajem i svoje reakcije kad sam pristigla u US :) Stigla sam do dela kad je sreo brata Srbina u parku pa dobio preporuku za posao :zcepanje:

Mene je Ostavljena oduševila, pa sam je kupila na toj akciji i poklonila sestri.
Naslov asocira na ljubavnu sapunicu, što nikako nije. Nije ostavljena od muškarca, već na rođenju. Sve mi je u toj knjizi bilo lepo za čitanje, mada jako tužno. Još jednom vam je preporučujem.

..pročitala sam cijele 2 i slovima dvije strane od Ulice kamelija
mislim, sjela sam da čitam i vratila se kuči ...khm...blago nasmijana ...od 5 ili 6 ili 7 koktela

ako vas zanima mogu napisati kako se čitanje pretvorilo u probanje svih koktela na meniju :rumenko:

ali htjela sam da kažem, u duhu teme, jel'..da je prevodilac Igor Marojević...vidim ja čitam, a nešto me nervira...uspio je frajer da ubaci svoj gnavatorski stil pisanja

mada, to stvarno nije razlog što sam čitanje obrnula u snobovsko ispijanje

ali eto ima to i dobrih strana
ispunila mi se davnašnja želja da probam sve te koktele..prva tri sam i zapamtila kako se zovu

E ovako. Prvo sam procitala Uudruzenje ljubitelja knjige i pite ljuskuse. Onako, prijalo mi je dok sam citala al nekako je klise, kraj mi se pogotovo nije dopao. (sve zbrzano nekako)

Onda Seksualni zivot moje ujne, nije lose uopste ;) dobro je sto ljubav (za promenu) ne pobedjuje. Potrazicu jos neku njenu knjigu (Mavis Cheek).

I juce sam pocela "Psi u niskom letu", Aleka Popova. Citam i smejem se posto prepoznajem i svoje reakcije kad sam pristigla u US :) Stigla sam do dela kad je sreo brata Srbina u parku pa dobio preporuku za posao :zcepanje:

Sjajno i za "Seksualni zivot moje ujne" i za Aleka Popova. Ova prva mi se mnogo svidela pre neku godinu kad sam citala zato sto deluje kao chick-lit a opet nije skroz.
A u "Psima u niskom letu" sam uzivala iako nisam zivela u Americi, sve sam mogla da zamislim i stvarno me je par puta nasmejao, a i uozbiljio. Ako nisi citala, preporucujem ti njegovu "Misiju London"

Jao nemoj da mi stajes na muku. Nisam uspela da nadjem Misiju London zimus u BG iako su mi forumasice pomagale savetima i brojevima telefona. Mislim sama sam kriva sto se nisam bolje organizovala, a sad nigde ne mogu da nadjem. Ima na nemackom i bugarskom, mislim taj bugarski je slican mozda uzmem, ako nista drugo poklonicu je jednom Bugarinu ovde. Videla sam da si u Hrvati izdali nedavno, pa videcu.

A stigla mi je "Cekajuci sneg u Havani", po tvojoj preporuci, to je sledece.

Moje žensko dete čita knjigu koju i ja...svaki put do mog papirića....I sad ne znam šta da radim ...
Drago mi je što se to dešava ali čitam Jelenu 2001...
Da li da prestanem da čitam ili da je pustim da čita samnom...
Esterka, za tebe znam da si je čitala ...ona ima 13 god. može li da je prihvati...

Davno sam čitala Dz.Kolins zanimljiva, laka za čitanje kao H.Robins! Za odmaranje :cool:!

Izgleda da samo ja nisam pročitala ULjKiPLj:sad2:!?

Moje žensko dete čita knjigu koju i ja...svaki put do mog papirića....I sad ne znam šta da radim ...
Drago mi je što se to dešava ali čitam Jelenu 2001...
Da li da prestanem da čitam ili da je pustim da čita samnom...
Esterka, za tebe znam da si je čitala ...ona ima 13 god. može li da je prihvati...
Vidiš da prihvata. :) Možda i ne bi čitala, kad bi joj prepustila prvenstvo. Ovako, na krađu. :zper:

Znaaam, znaaaam :zper:ali moj poštar nije vredan kao tvoooooj:mrgreen:

Nisam vam pričala šta mi je priredio poslednji put?
Dakle, gosn poštar (nije isključeno da je neka zamena, moj bi bio kreativniji:)) je ostavio ćedulju da pošiljku podignem u svojoj pošti. Odem ja, oni je iseljavaju, kažu renovira se. Gde da idem, pitam ja, oni me pošalju čak kod železničke stanice. Smognem snage da pitam muža da me vozi, on pristane, odemo tamo, nema pošiljke. Kažu mi da vidim u glavnoj pošti. Ovaj moj šizi, naravno i ja, ipak me odveze, i ostavi tamo. Hvala Bogu, tu je bio moj paketić. Tu naravno saznam da je moja pošta do daljeg preseljena kod njih. Mašala. Očekujem još tri paketa u ponedeljak, pisala sam vam već šta, i ne kačim se više na Limundo. Amin! Bar do raspusta.:lol:

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back