Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledajuci, mogla sam zamisliti sve nas iz ovog virtuelnog kutka,
kako sedimo u nekom mirisnom kafeu, ili na suncanom tremu, ili na senovitoj plazi, pricamo glasno, smejemo se, govorimo o knjizi.
Svaka bi donela delic sebe i uverena sam da bi bilo carobno. :)

Da, to je taj film. Ideja je super. Eh, da smo iz istog grada, mogli bi i mi tako.:)

Zamislila sam kako bi bilo lepo...
Ali ja sam srecna i zbog ove postojece varijante.z:)

„Marli i ja“- Dzon Grogan, izdavac M&M
Upravo sam je zavrsila.
U klasi zabavnog stiva (mada mislim da je ipak puno vise od toga) cista desetka. Nije isforsirano lezeran, veseo, opusten... kao sto su obicno takve knjige.
Mislim da svako ko ima psa treba da je procita. Volela bih i film da pogledam.

Upravo sam je zavrsila.
U klasi zabavnog stiva (mada mislim da je ipak puno vise od toga) cista desetka. Nije isforsirano lezeran, veseo, opusten... kao sto su obicno takve knjige.

Ćerka mi stalno traži da joj kupim tu knjigu. Odrali smo se od plakanja gledajući film. :(

Da li je neka od vas uclanjena u Geopoetikin klub citalaca "Kuca za citanje"?

Sada sam shvatila da kupujem mnogo njihovih knjiga i bilo bi super kada bih ostvarila popust uclanjenjem.

Zanima me vase iskustvo? Utisci?

Upravo sam im poslala mejl, nadam se da je to odgovarajuci korak.

Maja VA je pomenula Oazu. Ta knjiga je nekako došla do mene, ako se ne varam, sestra je uzela iz biblioteke, sećam se da mi je bila malo dosadna na početku, pa intrigantna, pa sam se zbog nečeg šokirala ( nema šanse da se setim zašto) i onda je isto tako kako je stigla do mene, nestala...Mislim da je bilo vreme da se vrati u biblioteku, samo nisam o tome obaveštena.Ono kao smarala me u početku,a posle sam se zainteresovala..očigledno ne dovoljno.Elem, bilo bi lepo da čujem kakva je u stvari, jer mi je u glavi neka konfuzija po pitanju te knjige.

Nista nisi propustila.Totalno razocarenje...

Da li je neka od vas uclanjena u Geopoetikin klub citalaca "Kuca za citanje"?

Sada sam shvatila da kupujem mnogo njihovih knjiga i bilo bi super kada bih ostvarila popust uclanjenjem.

Zanima me vase iskustvo? Utisci?

Upravo sam im poslala mejl, nadam se da je to odgovarajuci korak.

Ja sam clan i veoma sam zadovoljna. Ljubazni su, poznaju svoje knjige, isplati se imati njihov popust i nisu zakerala. Ono sto se meni najvise svidja jeste da mozes da odes kod njih u Klub i do mile volje listas, cituckas nekoliko strana iz jedne, pa iz druge knjige, i da te niko ne smara ili cupka pored tebe da napokon odaberes. Mozes i da odes da vidis kakve su nove knjige a da nista ne kupis. A sve vreme kao da si u finom salonskom stanu. Volim Geopoetiku iako, kao sto sam ranije ovde napisala, nije svaka njihova knjiga po mom ukusu, ali mnogo ih cenim.

Zaboravila sam kazem i da, kad se jednom uclanis, imas stalni popust kod njih i ne moras da juris odredjen broj kupljenih knjiga i slicno.

Upravo sam je zavrsila.

Ja citala :) Bila mi je slatka knjiga, bas takva kako si je opisala. Ali, nisam posle imala zelju da gledam film, knjiga mi je bila dovoljna. Mozda zato sto nemam psa niti zelim da ga imam, pa nesto nisam previse sentimentalna...

Ćerka mi stalno traži da joj kupim tu knjigu. Odrali smo se od plakanja gledajući film. :(

Kad sam pisala prethodni post suze su mi jos padale po tastaturi. Nas Max ima 9 meseci, ali... jednom ce imati 13 godina. Pa sam i zbog Marlija :rida: i zbog Maxa :rida:
Samo nisam htela da odajem tajnu sadrzaja knjige, ali posto si ti vec rekla... eto. Da priznam :rida:

Ja sam clan i veoma sam zadovoljna. Ljubazni su, poznaju svoje knjige, isplati se imati njihov popust i nisu zakerala. Ono sto se meni najvise svidja jeste da mozes da odes kod njih u Klub i do mile volje listas, cituckas nekoliko strana iz jedne, pa iz druge knjige, i da te niko ne smara ili cupka pored tebe da napokon odaberes. Mozes i da odes da vidis kakve su nove knjige a da nista ne kupis. A sve vreme kao da si u finom salonskom stanu. Volim Geopoetiku iako, kao sto sam ranije ovde napisala, nije svaka njihova knjiga po mom ukusu, ali mnogo ih cenim.

Zaboravila sam kazem i da, kad se jednom uclanis, imas stalni popust kod njih i ne moras da juris odredjen broj kupljenih knjiga i slicno.

Hvala Dano. :)
Drago mi je sto cujem izuzetno lepo iskustvo.

Jos me samo jedno zanima. :)

Odgovorili su mi na jucerasnji mejl i rekli da posaljem podatke, clanska karta ce biti realizovana sledece nedelje,
ali odmah mogu uzivati pogodnosti.

Zanima me da li ja s popustom mogu kupovati u novosadskim knjizarama ili to vazi samo za njihov klub citalaca u Bg?

U NS nema specijalizovane Geopoetikine knjizare.

Da li mi onda preostaje da s clanskom kartom narucujem preko njihovog sajta?

Edit:

Pitala sam za neke knjige kojih vise nema. Na ovogodisnjem Sajmu, na Geopoetikinom standu nisam mogla dobiti informacije.

Barnsov Sto od limunovog drveta nije vise u ponudi. :(

Dok se Slem uzasa (Peljevin), Enciklopedija ruske duse (Jerofejev) i Njujorska trilogija (Oster) mogu naci u Kuci za citanje.

Da li bih ih mogla naruciti ili je nesrecna okolnost sto nisam iz Bg?

Poslednja izmena:
Odgovorili su mi na jucerasnji mejl i rekli da posaljem podatke, clanska karta ce biti realizovana sledece nedelje,
ali odmah mogu uzivati pogodnosti.

Zanima me da li ja s popustom mogu kupovati u novosadskim knjizarama ili to vazi samo za njihov klub citalaca u Bg?

U NS nema specijalizovane Geopoetikine knjizare.

Da li mi onda preostaje da s clanskom kartom narucujem preko njihovog sajta?

Edit:

Pitala sam za neke knjige kojih vise nema. Na ovogodisnjem Sajmu, na Geopoetikinom standu nisam mogla dobiti informacije.

Barnsov Sto od limunovog drveta nije vise u ponudi. :(

Dok se Slem uzasa (Peljevin), Enciklopedija ruske duse (Jerofejev) i Njujorska trilogija (Oster) mogu naci u Kuci za citanje.

Da li bih ih mogla naruciti ili je nesrecna okolnost sto nisam iz Bg?

Sa clanskom kartom moze s tim popustom kupovati samo kod njih, odn. preko sajta. U knjizarama ni u Beogradu ni u NS taj popust ne vazi.
Sto se tice te tri knjige koje imaju samo u Kuci za citanje, preporucujem ti da ih pozoves telefonom (danas i sutra zbog praznika rade od 11 do 18h) i pitas ih na koji nacin i po kojoj ceni mogu da i posalju te knjige. Da si iz Beograda onda bi mogla samo direktno kod njih, ali ovako, verujem da ce naci nacina da ti dostave knjige.

Sa clanskom kartom moze s tim popustom kupovati samo kod njih, odn. preko sajta. U knjizarama ni u Beogradu ni u NS taj popust ne vazi.
Sto se tice te tri knjige koje imaju samo u Kuci za citanje, preporucujem ti da ih pozoves telefonom (danas i sutra zbog praznika rade od 11 do 18h) i pitas ih na koji nacin i po kojoj ceni mogu da i posalju te knjige. Da si iz Beograda onda bi mogla samo direktno kod njih, ali ovako, verujem da ce naci nacina da ti dostave knjige.

Postala sam drug clan! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back