ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
OJJJJ...pa nije, nije, nije...nije hijena pojela dijete...samo ga malo gricnula
i sve se srećno završilo..i ako sam rekla glavnu stvar, koja drži tenziju knjige...svejedno je preporučujem..od

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jutros isla busom na posao.
Jao pa kako je to super covece da idem svako jutro ne da bi se nacitala ...al bi zato bila smorena do bola al bar bi bila knjizevno produhovljena
I citala sam Avanture n.d a neki tip mi je preko glave citao bas lascivne delove. Ja ga pogledam ononda nastavim da citam on opet ...pogledam ga on
doslo mi jednom ono naglo da ga pogledam na prepad i da mu kazem BU...bas da vidim dal bi se strecnuo
![]()
Interesantno, ja knjigu u autobusu ili kolima ne mogu da čitam. Pripadne mi muka.
Kakva je ta knjiga Avanture Nevaljale devojčice? Vidim da je gnjaviš danima...
Мени се баш допала...Interesantno, ja knjigu u autobusu ili kolima ne mogu da čitam. Pripadne mi muka.
Kakva je ta knjiga Avanture Nevaljale devojčice? Vidim da je gnjaviš danima...
Читао сам...Kupila bih muzu ovo za Ng http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=144 pa ako ima neko da je citao molim da mi kaze misljenje.
Kupila bih muzu ovo za Ng http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=144 pa ako ima neko da je citao molim da mi kaze misljenje.
Rado aj kazi ima li popusta na sajmu, sutra idem, pa da budem bar malo upucena.
Mada citah sada na nekom forumu kazu da nema popusta![]()
Juce zavrsila
Zemlja natopljena kravlju - Dido Sotiriu, Prosveta, br. strana 290.
Knjiga je prvi put izasla 1962. godine.
Knjiga govori o sukobu Turaka I Grka na maloazijskim obalama (oko Izmira), i o iskorenjivanju Grka sa rodnog tla, izmedju dva svetska rata. Autorka je i sama poreklom sa ovog prostora, i sama je svedok dogadjaja koje opisuje. U ovom svom romanu ona govori o obicnim ljudima koji vode normalan zivot, a onda...
Knjiga je kao udzbenik kako se stvari desavaju u etnicki nehomogenim sredinama pred rat, u ratu, posle rata... Svaka knjiga koju sam procitala sadrzala je po nesto od toga, ali u ovoj je sve tako OCIGLEDNO. Mozemo prepoznati u njoj bilo koji sukob. U Africi, Aziji, Bliskom istoku, Rusiji, na nasem prostoru... VIDI se da je sve klise, da je svaki sukob identican skoro do u detalj sa bilo kojim prethodnim. Kakav je besmisao taj rat! Nije meni ova knjiga to otkrila, ali ovo je veoma jasna fotografska slika Rata.
Napominjem da nema tu nikakvih detaljnih scena niti slika nasilja, za one koje bi to eventualno odbilo.
Ko voli istorijski roman (ja volim), mislim da je pun pogodak. Grci smatraju da je to njihov Rat i mir.
I jos nesto, retko sam imala prilku da citam Grke, mislim da je ovo... treci koga sam procitala.
Da kupila bih sve tri al se plasim malo da mu ne budu smor.
On sad cita Roberta Vilsona i to mu lezi a ja ne citam te knjige pa ne kapiram sta je to sto voli a sta ne.
Jel nije malo roman za seka perse ovaj iz linka?
Obozava istoriju![]()
Kupicu mu samo prvu za pocetak a za dalje cemo da vidimo.
Izasao je novi Vilosn , eno od juce cvili sta ce jadan da cita sad kad nema vise Vilsona i da idem da mu kupim novu knjigu.
Zamislite ga pri tom ovako Pogledajte prilog 162107 i slika je potpuna.
Danas sam kupila Trejsi Ševalije Izuzetna stvorenja...
Poklonila mami, pa ću je čitati posle nje...
Jel neko čitao? Kakva je?
: