- Poruka
- 131.208
Pokušaj sa ovom knjigom, stvarno je dobra.Nikad nisam čitao Irvinga. Nemam pojma zašto. Jednostavno mi nije došao pod ruku.
Sad ga moram uzeti u obzir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušaj sa ovom knjigom, stvarno je dobra.Nikad nisam čitao Irvinga. Nemam pojma zašto. Jednostavno mi nije došao pod ruku.
Sad ga moram uzeti u obzir.
Je li ona inace oko 234 stranice... Ili sto je elektronska verzija pa ima manje stranaHvala ti, skinula sam je![]()
Toliko ima i štampano izdanje.Je li ona inace oko 234 stranice... Ili sto je elektronska verzija pa ima manje strana
Ok. Hvala ti jos jednomToliko ima i štampano izdanje.
Nema na čemu, ako ti treba još neka knjiga pitaj me slobodno, a možeš i sama potražiti na Balkandownload.Ok. Hvala ti jos jednom![]()
Hvala ti.Meni je mnogo zanimljivije da čitam ono što Quentin piše o Pekiću, nego samog Pekića. Kako si to sve super primetio, objasnio i složio.
Море, и пут ће да плати, само да не баци накуповане вакцине!

Jel to roman?Flober, Novembar
Čitaj i Buvar i Pekiše ako nisi.Jel to roman?
Meni je uz Madam Bovari mnogo draga, pa i draza knjiga
Sentimentalno vaspitanje.

To ima i kod Ruždija u Djeci ponoći. Zapravo, tamo je policija prosjake i sirotinju prisilno sterilisala, kao pse lutalice.U knjizi Osetljiva ravnoteža Rohintona Mistrija u Indiji su ljudima koji pristanu na sterilizaciju poklanjali tranzistore. Verovatno je tako bilo i u stvarnom životu, ja sam čitala u toj knjizi.
Ne znam što sam se odmah toga setila.
On je izmislio socijalni inzenjering za svoju pastvu.Е, овом нашем председнику скидам капу! Мислио сам да нико не може да ме натера да се вакцинишем и на све сам помишљао, на привилегије и забране али да ми плати вакцинацију, то ни на крај памети. Скидам капу!
![]()
To je smislio njen sin Sanjay ( poginuo je jako mlad u nekoj avionskoj nesreci, inace se slovio njenim naslednikom),To ima i kod Ruždija u Djeci ponoći. Zapravo, tamo je policija prosjake i sirotinju prisilno sterilisala, kao pse lutalice.
Pošto je to radio režim naše velike prijateljice Indire Gandi, mi smo za te stvari čuli decenijama kasnije.
I ja sam citala dve, tri njene knjige, pojma vise i nemam sta sam citala, citam cesto takve knjige, savest me grize, al sta cuPostanje, Karin Sloter, Znanje, 378 str. (Laguna, 472)
Čitam ovaj krimić o otetim ženama, mučenim na najmonstuoznije načine i pitam se, zašto tako nešto toliko privlači ljude, pa i mene da ne mogu da ga ostavim nego ga progutam za dva dana.
Ništa u njemu nema o čemu bi moglo nešto da se napiše nešto novo. Zločini, policijska istraga, i sami policajci su falični, jedan ima disleksiju, druga je trudna, a otkrivaju joj i dijabetes, uobičajene svađe oko nadležnosti lokalne i državne policije... Nesrećni ljudi i ubice i žrtve iz nesređenih porodica... I tako, ništa novo, ni naročito, ni lepo, ali moram da nađem i prethodna dva romana o inspektoru Vilu Trentu.
Ja sam od Cvajga čitala Mariju Stjuart. Odlična knjiga!Za mene je svaki roman i istorijski, cak sam bila blesava pa sam
citala onomad Mariju Antoanetu od Stefan Cvajga, ali sam cak i
iz te knjige kojesta novog saznala, mene istorija zanima, sva moja
putovanja imaju veze sa istorijom, kulturom, obicajima, arhitekturom,
ali ako mislis na nekakvu srpsku istoriju, to me stvarno ne zanima.