Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Pa pitaj neku sestruBrate, šta je sa krasuljkom? Ne viđam je u poslednje vreme.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitaj neku sestruBrate, šta je sa krasuljkom? Ne viđam je u poslednje vreme.....
Ona ne čita?!!Tu je ona, ne cita bas mnogo ali bice dana za megdana.![]()
Ja citam, obrati se meni za knjige, ona pravi pauzu, ali smoOna ne čita?!!
E ne mogu da verujem!
Šta joj je?
Da se nije zaljubila?
Katarakta?
Ma smorena je ona bila i pre korone, ako se ne varam.Kad se javljala Krasuljak posljednji put baš je bila smorena od korone i svega ovoga.
Nadam se da je OK, najmanji problem što ne čita i ne javlja se na forum.
Nema kod nas još vakcina još, a kad će biti, ne zna se.
Narod išao u Beograd masovno onaj jedan vikend da se vakciniše, meni se nije putovalo.
I dalje čekam i uzdam se u sreću.
Pa sad je dan, omašila si smenu (ili ti je pao mrak na oči)!Ja citam, obrati se meni za knjige, ona pravi pauzu, ali smo
u nekoj smeni, ja nocu , ona danju.
Nego, jel ti citas nesto ili si ovde svratio iz dosade?
Da, ja sam kao Ladyhawk.Pa sad je dan, omašila si smenu (ili ti je pao mrak na oči)!
Čitam puno, ali uglavnom stučne knjige, ne zanimljive široj populaciji......
Hvala.Kad se javljala Krasuljak posljednji put baš je bila smorena od korone i svega ovoga.
Nadam se da je OK, najmanji problem što ne čita i ne javlja se na forum.
Na koju Ladyhawk konkretno misliš?! Ako misliš na onu rokerku, nisam baš upućen u njen opus, a još manje u njene navike u vezi sa noćnim životom i spavanjem...... (izvinjavam se).Da, ja sam kao Ladyhawk.
Usput, nezanmljiv i neinteresantan jedna je rec.
Ma ne znam za tu rokerku nego sam mislila na jedan legendarniNa koju Ladyhawk konkretno misliš?! Ako misliš na onu rokerku, nisam baš upućen u njen opus, a još manje u njene navike u vezi sa noćnim životom i spavanjem...... (izvinjavam se).
Hvala na pravopisnoj korekciji.....
Ne, nisam gledao taj film......Ma ne znam za tu rokerku nego sam mislila na jedan legendarni
film ( Mishel Pfiefer igra glavnu ulogu) gde momak i devojka mogu da
se sretnu samo u praskozorje za trenutak jer je on nocu vuk, a ona danju soko.
Ne, nisam gledao taj film......
Mishel Pfiefer nekako uvek vezujem za moja dva draga filma Fabulos Baker Boys i One fine day......
Znači ti mu dođeš taj vuk, odnosno vučica?!
Da, da, to je legendarna scena.....I ja mogo volim taj film narocito kad ona odbija da peva Feeligs

Ne znam kako je na ruskom, pretpostavjam isto sa Z ...I ja sam, a ko je Esterka?ZanumljivoNe znam kako je na ruskom, pretpostavjam isto sa Z ...
Secam se da je Esterka bila odusevljena Zulejhom.