- Poruka
- 56.295
Cestitam Elefteria
Bas lepe vesti 
Bas lepe vesti 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas lepe vesti 

Uzivaj u citanju i iscekivanju![]()
Najti me vodi danas u Prag, plašim se da neću moći odande da pratim Krstu.... 

Sad pocinjem i trecu knjigu ( na hrvatskom Put kojim smo nekada kročili ,bilo bi bolje da je umesto toga naslov Put kojim smo isli, ali nema veze).
Da, to je lepo, nasla sam na nekom sajtu:Ovuda smo nekada hodali je naslov hrvatskog izdanja.

Jel ti oces da te nema?Evo kako i jedan izdavac (Booka) reklamira svoja nova izdanja. Dakle, ipak postoji zvanicna podela na muske i zenske knjige
Pogledajte prilog 533238

Bi, nedostajala si nam u Češkoj. Stalno smo mislile na tebe. Sreća da je jezik sličan našem, pa nas Česi razumeju, čak i govore po naški.![]()
Jel ti oces da te nema?
![]()
Evo kako i jedan izdavac (Booka) reklamira svoja nova izdanja. Dakle, ipak postoji zvanicna podela na muske i zenske knjige
Pogledajte prilog 533238

Ja sam pogledala ovu Alderman, pise neke SF price, Obama je njenu knjigu uvrstio kao najbolju ( za neku godinu),Nisu mi poznati.
- - - - - - - - - -
Kažu da muškarci treba da ih pročitaju, a ne žene.![]()
Pa ne bi mi ništa falilo da sam bila s vama. Ali lepo i što ste mislile na mene. Ne znam baš da oni govore naški, ali toliko je naših otišlo da su ih možda naučili. Jel vam bilo lepo?