Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.691
Мене интересује, волим есеје.Nego u poslednje vreme uglavnom čitam neku esejistiku,
mislim da većini ovde to nije zanimljivo pa ne javljam šta čitam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мене интересује, волим есеје.Nego u poslednje vreme uglavnom čitam neku esejistiku,
mislim da većini ovde to nije zanimljivo pa ne javljam šta čitam.

Мене интересује, волим есеје.![]()
Čitala sam ja ''E, zabole me''. Pozajmila sam je, pošto ne dajem novce na takve knjige. Nije ništa specijalno. Ima nekoliko duhovitih opaski, prvenstveno onih koje se odnose na to kako se danas svi trude da predstave svoj život savršenim i teže da dostignu neke nerealne standarde, umesto da budu zadovoljni onim što imaju tj.da pokušaju da pronađu zadovoljstvo u tome. S druge strane, ne sviđa mi se današnja moda zakona privlačenja tj. taj stav po kome sve što ti se dešava nosi nešto pozitivno, samo treba znati gledati s prave strane. Neke stvari apsolutno ne mogu biti pozitivne i meni je tih instant mudrosti na koje nailazim na Instagramu svaki dan preko glave. Svi bi da budu neki gurui, ''lajf kouč'' stručnjaci, pišu priručnike ne bi li uneli prosvećenost među narod itd. Prodavanje magle. Vidi se da autor ima još da uči.

I danas je još po nečemu (osim što sam ja završila knjigu) značajan dan.
Danas nam je divan dan
Kamenitoj rođendan
Srećan ti rođendan, draga prijateljice, da ti se ostvare sve želje, i da nađeš više vremena da čitaš
Pogledajte prilog 521820

Dobro si prošla. Ja sam zbog Sto godna samoće dobila keca iz logike, jer nisam mogla da prestanem da čitam i na času. A ostalo mi samo malo do kraja, taman bih završila.

Ja veče pred podnošenje dokumenata nisam znala hoću li na političke nauke ili filološki. I onda završim filološki i zaposlim se kao novinar. Od sudbine se ne može pobeći. A nije da mi je to bila neka životna želja. Mislim, novinarstvo

I danas je još po nečemu (osim što sam ja završila knjigu) značajan dan.
Danas nam je divan dan
Kamenitoj rođendan
Srećan ti rođendan, draga prijateljice, da ti se ostvare sve želje, i da nađeš više vremena da čitaš
Pogledajte prilog 521820
I ja sebi želim vreme za čitanje. 
I ja se pridružujem čestitkama. Sretan rođendan Kamenita![]()

Da budes zdrava, nasmejana i srecna

danas je taj dan, tako da : Draga , sve najnajbolje ti želim! Da si nam živa i zdrava!!!
Zelim ti dobro zdravlje, srecu i mnogo dobrih knjiga
Bi srecan. 

Хвала. И то је баш лепа песма, мада ипак мало пре мог времена, иако се накупило година, к'о овог лишћа