damajante
Aktivan član
- Poruka
- 1.606
moonlight, lamar i krasuljak - to mi je trebalo, potvrda od mojih žena :-)
kupujem!
kupujem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam književni guru ženinim prijateljicama i koleginicama s posla.
Zato me ovi muški s posla (a baš je jedna vrlo muška firma u pitanju) kad me vide s knjigom gledaju kao nekog krajnjeg čudaka, kao da na posao dolazim kočijom ili nosim načale sa crvenim staklima, tako nešto.

moonlight, lamar i krasuljak - to mi je trebalo, potvrda od mojih žena :-)
kupujem!

I šta, kao nisi čudak![]()

Ja ne bih volela brzo da čitam jer mislim da bi se tu izgubilo uživanje.
A to je ono što me čitanju najviše vuče.
Sad... da li grešim ne znam.
U svakom slučaju nigde ne žurim![]()
Nadam se da ćemo opravdati tvoje poverenjemoonlight, lamar i krasuljak - to mi je trebalo, potvrda od mojih žena :-)
kupujem!

IQCENTAR je organizovao večeras besplatno predavanje o razvijanju finansijske inteligencije, veštinama pamćenja i brzom čitanju. Naravno, u pitanju je promocija kursa koji košta 250€. Samo brzo čitanje, koje me interesuje je 75€.
Međutim, kolega moje ćerke je završio kurs i nije zadovoljan. Stvar je zapravo u treningu, kao kod bavljenja sportom.
Je l' ima opcija da dodjes s jednom motkom, sacekas ispred vrata i, sto bi rekla moja baba, udri po grbinu te prodavce magle?!
Jbt, sta sve ljudima ne padne na pamet da smisle kao izvor finansiranja! Pazi molim te, kurs brzog citanja... ocekujem da to ubrzo izraste u nesto epohalno za ovo savremeno doba, i dobije status nauke, rame uz rame sa nutricionizmom, lajf koucingom i slicnim drevnim vestinama! Menadzerisanje im vec bezi za 2 koplja, njega ce tesko neko stici...

To je korisno za studente sa obimnom literaturom.
Nutricionizam je vazan deo higijene ishrane. Druga stvar su ove nove popularne dijete, hrono doktorke Gifing I slicno.

To brzo čitanje je fora već decenijama, mada mi nikad nije bilo sasvim jasno o čemu se radi. Ne treba meni da brzo nešto pročitam, treba mi vremena da natenane gustiram svaku stranu po 15 minuta.![]()
Ali treba npr. NIN-ovom žiriju. Kad im stigne 173 romana... ili koliko smo našli da je stiglo za prošlu godinu. Ali pitanje je zaista koliko je to kvalitetno čitanje. Ja čitam polako, svaku reč, pa opet nisam sigurna da sam sve uočila i shvatila na pravi način.
Kad već pomenuh NIN-a, ipak sam počela Luzitaniju. Ma šta počela - pročitala trećinu. Jedva sam je sad ostavila jer moram da radim.
Koja je svrha i studentima?
Citati brzo ne znaci i shvatiti sustinu i zapamtiti.
Ja ne bih volela brzo da čitam jer mislim da bi se tu izgubilo uživanje.
A to je ono što me čitanju najviše vuče.
Sad... da li grešim ne znam.
U svakom slučaju nigde ne žurim![]()