Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Aaaaa, fajt, vadite tašniceeeeee
- - - - - - - - - -
Eno stavila sam u spojlere, ali ipak moram da se branim
- - - - - - - - - -
Eno stavila sam u spojlere, ali ipak moram da se branim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baš je bio strpljiv. Inače u pola 10 počne značajno da me gleda. Bez obzira kad smo ga prethodno izveli, da li u 3 (što je uobičajeno) ili u 5 (desi se ponekad) on u pola 10 čekaUneozbiljićemoNe šalim se. Ovde je postalo ozbiljnije nego dok sam studirala na Filološkom. Koje knjige moraju da se pročitaju, inače ćemo mnogo propustiti, šale i zanimljivosti nisu interesantne...

Dopada mi se kako Maluf piše
Ali ako nađem i Levantski đerdan, pročitaću i to sa zadovoljstvom

Eto, sve se vraća na staro
A, ne. Ja se bacam na Ostatke dana. Hoću posle Slikara prolaznog sveta da budem spremna za 13. decembar... Japansko veče kod naše Sokolice. Pričaće se o Išiguru.![]()

Ni ja.Koga samo knjizevnost zanima neka ode sa teme na drugi pdf.Sale,zanimljivosti i druzenje ljubitelja knjiga su ovde sustina.Ne šalim se. Ovde je postalo ozbiljnije nego dok sam studirala na Filološkom. Koje knjige moraju da se pročitaju, inače ćemo mnogo propustiti, šale i zanimljivosti nisu interesantne...
Aaaaa, fajt, vadite tašniceeeeee
- - - - - - - - - -
Eno stavila sam u spojlere, ali ipak moram da se branim![]()

.
Još jedan od dokaza koliko su ljudi sujetni. Za neke od ovih komentara sam znao, a neke sam sada prvi put otkrio.

.

Meni se cini da Kamenita "pada" na bradu I brkove. :-)))))))
- - - - - - - - - -
Zauz, kao sto je Kamenita rekla, I pisci su ljudi. Dodajem da je pisanje, pored toga sto je umetnicki poziv, posao kao I svaki drugi. To sto su izbacivali iz sebe sjajne redove nije razlog da ih romantizujemo. ;-)
.
Nemoj u mnozini a obracas se meni.Deluje kao da me cuskas a to nije prihvatljivo.Bas zato sto su umetnici ocekujem od njih kulturu izrazavanja i postovanje ili ignorisanje kolega.Ne ocekuje se to od Markiza de Sada ali od ljudi koji su pisali drugacije stvari da.Zauz, kao sto je Kamenita rekla, I pisci su ljudi. Dodajem da je pisanje, pored toga sto je umetnicki poziv, posao kao I svaki drugi. To sto su izbacivali iz sebe sjajne redove nije razlog da ih romantizujemo. ;-)
Ne šalim se. Ovde je postalo ozbiljnije nego dok sam studirala na Filološkom. Koje knjige moraju da se pročitaju, inače ćemo mnogo propustiti, šale i zanimljivosti nisu interesantne...

Hahahaha ma sta te briga. :-)))
Nasmejala me je opaska za Gertrudu Stajn. :-)
- - - - - - - - - -
A Nabokov je, inace, bio poznat po "cascavanju" uzduz i popreko, da me cudi da ceo tekst nije sastavljen iskljucivo od njegovih citata.