Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Mlada, kako si se provela na svadbi? Jes vam uletela ona oluja usred venčanja, nadam se da nije pokvarila raspoloženje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divno, seka mi je bila prelepa, blistala je od srece. Oluja je pocela kad i crkveno vencanje, pop poji i mase kandilom, napolju munje i gromovi, sudnji dan :-D Dok se zavrsilo, granulo je sunce i kisa je gotovo stala. :-) Tako da smo imali srece.
Skoro :-) (uf, koliko sam, kao mladja, volela tu pesmu)

Ja nisam vala... oduvek sam osecao animozitet prema gansima, ajron mejdenu, ekv... sve te ultra popularne bendove za koje su znali i koje su slusali svi zivi![]()
Ovo što si nabrojao, između ostalog, slušaju samo ljudi od stila i sa sluhom. Ja kad uđem u bus, odmah zamolim vozača da promeni stanicu ili isključi radio. Ne mogu da slušam "šatorbrijane" što plaču, a koji se slušaju po 18im rođendanima. Strašno... Devojčica, gimnazijalka, zna celokupan opus Ljube Aličića i sl. 

Ja nisam vala... oduvek sam osecao animozitet prema gansima, ajron mejdenu, ekv... sve te ultra popularne bendove za koje su znali i koje su slusali svi zivi![]()

Od cega konkretno da se ogradim?
Slusali su svi zivi i te kako, a dokaz tome je i sto je vremenom pocelo i da se na maturskim vecerima i svadbama svira repertoar ekv, corbe i bijelog dugmeta. Tako su uspeli i Partibrejkerse da mi ogade.
Ja smatram za sebe da sam, bez lazne skromnosti, prilicno dobro muzicki potkovan. Imao sam mnogo faza u zivotu i slusao mnogo razlicitih muzickih pravaca, ali nekako najvise uvek blizak roku. Tokom osnovne i srednje skole sam vise bio u fazonu tvrdjeg zvuka, cak i panka i metala... sund kakav danas znamo je tek bio u povoju, ali sam svejedno bio obelezen od strane takvih, kao neki narkoman i problematican jer jbt nisam normalan i slusam krestavce umesto ekv, orgazma, mejdena i gansa, s tim sto od poslednja dva iskljucivo november rain, sweet child of mine, trooper i fear of the dark.
Doduse, voleo sam Metaliku iako su i nju znali da izrabljuju Unforgivenom i Vhiskey in the jar.
olujni bedem, je l' to od Dekija ova nova, nastavak Konstantina?

I negovo pravo na izbor.
Sta li je sa Bodrijrovim krovom![]()
Bolje da ne pričam, radovi još nisu krenuli, svi majstori zauzeti, ovo jeSto se tice muzike malo sta od nabrojanog slusam.
Smatram sebe muzickim dudukom.
Slusam periodicno potpuno razlicite stvari.
Sama sa sobom ne mogu da se dogovorim sta mi je slusati kad uopste nesto slusam.
Mislim, i ja u stvari pokusavam da podrzim Del Pjera
I negovo pravo na izbor.
- - - - - - - - - -
Sta li je sa Bodrijrovim krovom![]()

Olujni bedem je nastavak Dugih noći i crnih zastava.

Bodrijar, kad sredis krov, baci i ti koju o ovome, slutim da bi me i ti podrzao![]()

E, baš me nasmeja......ali sam svejedno bio obelezen od strane takvih, kao neki narkoman i problematican jer jbt nisam normalan i slusam krestavce umesto ekv, orgazma, mejdena i gansa...
A oni, šta su?
Evo me piskaram, pokušavam malo da smirim živce, jer ću poludeti potpuno.
Kod mene u osnovnoj školi bili smo samo jedan drug i ja koji samo slušali metal,.![]()