Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Bijićka čita, nema kad da ćaska.
A pored toga sam i ja totalno slomljena. Već godinama me smlati prolećni umor, danima ne mogu sebi da dodjem, a ovo naglo otopljenje me posebno izmori.
- - - - - - - - - -
a i omatorila sam.
Ali, ne dam se. Danas sam stigla i do biblioteke, proćaskala s mojom bibliotekarkom i uzela Republiku Ćopić
da budem u trendu sa vama.
I Brankicu Stanković, Insajder, moja priča. Otkad je izašla želim da je pročitam.
- - - - - - - - - -
Pročitala sam Preko Himalaja i Gobija, Snežana Radojičić, Laguna, 200 str.
To je ona žena što putuje biciklom po svetu i piše o tome. Ovo je veoma interesanta i teška ruta, tj. dve, ali vidi se da je pisala dosta kasnije, pa je nekako praznjikavo. Vidi se da je iz nekih beležaka, da je sećanje već pomalo iščilelo. Pogotovo kad se uporedi sa putem po Japanu koje sam pratila preko fejsa, gde skoro svaki dan pisala sve najsvežije i najaktuelnije. Doduše,ove rute su dosta kratko i trajale, po 10-15 dana.
Isti sam utisak i ja stekla posle tri ofanzive... Sve se slažem s tobom.
Tanana knjiga, žurila bih zbog dragog sugrađanina (da ne željuje puno za jedinim primerkom), a s druge strane, ko stvorena je za tašnu. Al' za maler, danima me neko dovozi iz škole i propadne mi čitanje. Natamo dremam, malo mi je pet sati sna dnevno (noćno), kod kuće stalno neke obaveze. Evo, sinoć sam bila u pozorištu, ne znam ni kako se zove predstava, mrzi me da ustajem po program, ali, dobra komedija. Sutra idem ponovo, opet ne znam šta gledam, kupila ćerka karte ispred Foruma po 100 dindži.
Ljudi, zamara li i vas ovo vreme koje se menja svakodnevno ili sam ja ozbiljno bolesna? Kompletno sam slomljena...![]()
A pored toga sam i ja totalno slomljena. Već godinama me smlati prolećni umor, danima ne mogu sebi da dodjem, a ovo naglo otopljenje me posebno izmori.
- - - - - - - - - -
a i omatorila sam.
Ali, ne dam se. Danas sam stigla i do biblioteke, proćaskala s mojom bibliotekarkom i uzela Republiku Ćopić
da budem u trendu sa vama.I Brankicu Stanković, Insajder, moja priča. Otkad je izašla želim da je pročitam.
- - - - - - - - - -
Pročitala sam Preko Himalaja i Gobija, Snežana Radojičić, Laguna, 200 str.
To je ona žena što putuje biciklom po svetu i piše o tome. Ovo je veoma interesanta i teška ruta, tj. dve, ali vidi se da je pisala dosta kasnije, pa je nekako praznjikavo. Vidi se da je iz nekih beležaka, da je sećanje već pomalo iščilelo. Pogotovo kad se uporedi sa putem po Japanu koje sam pratila preko fejsa, gde skoro svaki dan pisala sve najsvežije i najaktuelnije. Doduše,ove rute su dosta kratko i trajale, po 10-15 dana.
Poslednja izmena:

), kod kuće stalno neke obaveze. Evo, sinoć sam bila u pozorištu, ne znam ni kako se zove predstava, mrzi me da ustajem po program, ali, dobra komedija. Sutra idem ponovo, opet ne znam šta gledam, kupila ćerka karte ispred Foruma po 100 dindži.

car.Prepricaj knjige (spojler),daj analizu kad budes procitala.Nisam u mogucnosti da uzmem.Drago mi je da ti jesi
.