lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ja sam takodje (ne znam da li bih smela reci) pasionirani citalac, ali knjige skoro uopste ne kupujem.
Nekako sam vise za cipele
- - - - - - - - - -
Salu na stranu, citam iz biblioteke i pozajmljujem od drugarica. Kao sto je na primer Bi
Genijalnu prijateljicu sam od nje pozajmila. Kao sto je i ona pozajmila neku od mene.
Pošto je to retkost moglo bi se reci da knjige citam iskljucivo iz biblioteke.
Nekako sam vise za cipele

- - - - - - - - - -
Salu na stranu, citam iz biblioteke i pozajmljujem od drugarica. Kao sto je na primer Bi
Genijalnu prijateljicu sam od nje pozajmila. Kao sto je i ona pozajmila neku od mene.
Pošto je to retkost moglo bi se reci da knjige citam iskljucivo iz biblioteke.
slazem se sa Bi potpuno, uostalom sigurno 90% procitanih knjiga nije nesto sto bih htela da citam nekad ponovo, ne znam sto bih kupovala kad ima u bibliotekama. A da li ci sitati sad ili za tri godine, svejedno mi je, ima toliko toga sto mi je na spisku, necu sigurno biti bez ideja sta i kako.

Uzela sam i Skerletno slovo jer je bila samo 250 din i jedan triler Pre nego što zaspim (ili možda zaspiš?). Kad pogledam koliko koštaju časopisi (recimo Grazia i slično), knjige od 250 din su stvarno bagatela i uvek ću radije kupiti to nego neki šareniš pun reklama i saveta kako skinuti celulit do leta i kakve pantalone moram imati ako želim da budem u trendu.