Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Ја сам купила две књиге прошле недеље, ''Господин Холмс: нерешена мистерија'' (ово није Дојлово дело већ неког Мича Калина; описује Шерлока у пензији из које ће ипак морати да искорачи и покуша да реши још један случај). Друга књига такође није оригинална, зове се ''Чежња и оданост'' (''Longobourn'' је наслов изворника) и она је инспирисана романом Гордост и предрасуде; приказује нам животе послуге у кући Бенетових.
За ципеле ћу морати ускоро да се испрсим, брат ми се жени следећег месеца, а ја, као и свака жена, немам шта да обучем нити обујем.
Наутилусе, зашто написа ''јеванђеље по Луци''
Пудлице, уф, не волим их. Не мрзим их, наравно, само ми нису драге као друге расе. Али, тај цитат ионако не треба схватити буквално. Потражићу Чехова чим се поново учланим у библиотеку, нисам читала ништа његово сем оног што је спадало у лектиру.
За ципеле ћу морати ускоро да се испрсим, брат ми се жени следећег месеца, а ја, као и свака жена, немам шта да обучем нити обујем.

Наутилусе, зашто написа ''јеванђеље по Луци''

Пудлице, уф, не волим их. Не мрзим их, наравно, само ми нису драге као друге расе. Али, тај цитат ионако не треба схватити буквално. Потражићу Чехова чим се поново учланим у библиотеку, нисам читала ништа његово сем оног што је спадало у лектиру.