-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Dobro jutro, narode. Samo sam htela da vam javim da sam rodila jednog čovečuljka juče.
lepšu vest ne pročitah skoro , čestitam od srca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro, narode. Samo sam htela da vam javim da sam rodila jednog čovečuljka juče.

Danas Najti slavi rođendan, a ne javlja se s tortom. Ako je nije napravila, evo, ja ću joj pokloniti jednu.
![]()
Draga naša, želim ti sve najbolje.![]()
Najti, javi se, ne pitamo koji je!
Srećan rođenan! Evo, ja prilažem šampanjac!
Pogledajte prilog 348853
Srećan rođendan i od mene.
Imate malo da zamezite, malo da gricnete i na kraju da se zasladite.
![]()
![]()
![]()
Rado, svaka čast za Enkvista i BIG hvala!![]()
Srecan rodjos, najt!!! sve najlepse, sestro ribice!!!
![]()
Najti, srecan rodjus!![]()

Hvala drage moje čitalice, hvala vam puno ....
Hvala
I moj poklon za koji se nisam pohvalila
O, živa si...
Divan ti je poklon. Ne laži da je od dece!?
PS Kako je bilo u Budimpešti?

Ja pomislila da nećeš da priznaš da ti je rodjendan. Ono, Budimpešta... Super!!!!
Poklon i ceo aranžman su predivni, od koga god da su.

Da se pohvalim da sam konacno procitala onu knjigu iz biblioteke sa privlacnim koricama
Naslov u originalu Despite The Falling Snow by Shamim Sarif.
-[/COLOR]
Citam mnogo zabavnu knjigu, glavni zenski karakter mi se mnogo svidja sa svojom simpaticnom drskoscu da kaze sta misli. Bas uzivam
https://www.goodreads.com/book/show/48858.Travels_With_My_Aunt
Ne znam da li je prevedena kod nas.
Neka me neko ispravi ako gresim..Шта ће сир ту?
Подсети ме на Словенце који једу пошећерен бурек од сира.

Kolac sa sirom ( cheesecake) veliki je i rado vidjen specijalitet u Engleskoj, Nemackoj, Francuskoj i jos kojekuda.Шта ће сир ту?
Подсети ме на Словенце који једу пошећерен бурек од сира.
kako je "naš" "čovečuljak", kako si ti? 

Ali, pošto nisam, čitala sam Miku Antića...

Gde je to piće?
Tako da njih čitam u narednom periodu.

ali pomalo me nekad nesto i zbuni, bilo je par izraza..Beograđani, je l' išo ko u taj kafić gde se piće danas plaćalo govorenjem poezije? Ja bhi išla rado da sam tamo. Govorila bih nešto Desankino...Ali, pošto nisam, čitala sam Miku Antića...
Mnogo volim knjigu Pitanja i odgovori. I film je divan i zasluženo je dobio onoliko (8) Oskara.
Skroz je slatak film.Beograđani, je l' išo ko u taj kafić gde se piće danas plaćalo govorenjem poezije? Ja bhi išla rado da sam tamo. Govorila bih nešto Desankino...Ali, pošto nisam, čitala sam Miku Antića...
- - - - - - - - - -