Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Fali još jedan blizanac da izjednačimo snage... sigurno se muva ovuda, ali se nije javio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fali još jedan blizanac da izjednačimo snage... sigurno se muva ovuda, ali se nije javio...

Inače, knjiga je Izgubiti Juliju.Da ne lutamo, napiši nam recept za ovaj rolat...![]()
Shade, srećan ti rođendanI kolači su divni, hoću i ja recept za rolat
Shade, srecan rodjendanSve najlepse
![]()

Šejd, ovo je sjajno, s bojom ili bez nje. jedva čekam da probam. Ja sam sinoć pravila ovu štrudlu od gotovih kora. Fantstična je . Pola sam napravila s makom, a pola s orasima, ne zna se koja je bolja.
- - - - - - - - - -
Inače, ispade mi usput Glorija s knjigom Povratak, nisam mogla da odolim...
U najavi su za 3. mart Knjiga o Blanš i Mariji, Luizito i Sunce iza oblaka. Mislim da ću ovu poslednju da pazarim.
"Ispade", "pazarim"... msm, jes' ti čula za kompulzivne kupce? 

![]()
"Ispade", "pazarim"... msm, jes' ti čula za kompulzivne kupce?
Za ovu pitu bih se zaklela da je od kiselog testa. Pomislila ne bih da su gotove kore. Ode u tefter.
Baš sam se vraćala iz banke gde sam plaćala Moskvu 2042... 

Ma, mislila sam ispade mi neplanirana kupovina...Baš sam se vraćala iz banke gde sam plaćala Moskvu 2042...
Što se pite tiče, ja takvu odavno već pravim sa sirom, samo je brašno umesto griza i prezli i ne preliva se. Moja je deca obožavaju. Zapravo, kao da je od kiselog testa.
Ova slataka je ko baklava, ali ne onoliko tužna. Ama, super.
- - - - - - - - - -
Ne daju da ti dam repku, htedoh reći, po meni se pišu knjige iz psihologije...![]()
Tako sam i shvatila - da ti je "ispala" kupovina. Zato sam i napisala ono. 

Malo crnog humora...Razmišljam nešto... Ja sam poput onih poremećenih ljudi što dovlače svakakvo smeće u stan, pa kad umru, ne može policija da otvori vrata da dođe do njih. Tako ja s knjigama. Odavno već na kant prolazim kroz stan...![]()
Živa nisam

Razmišljam nešto... Ja sam poput onih poremećenih ljudi što dovlače svakakvo smeće u stan, pa kad umru, ne može policija da otvori vrata da dođe do njih. Tako ja s knjigama. Odavno već na kant prolazim kroz stan...![]()
@Shade
Tolko je dobra knjiga sa danskim kraljem da ja reci nemam
Procitala sam stotinak strana, sve vreme mi je Hamlet u glavi ( sas Ofeliju zajedno),
moracu i njega ponovo da citam, mada mi drame nikako ne leze,.
Jadan covek ( kralj). Svuda u enciklopedijama nadjes da je bio lud, a korespondirao godinama
sa Volterom.
Autor je i beskrajuno duhovit.
Umrla sam od smeha da je kraljev deda ( mislim da je bio deda, ne mogu im povatam imena, svi se isto zovu) uvek vodio ratove
kada mu je zena bila neverna, i uvek ih je i gubio pa je Danska bila sve manja i manja
Pominje se cesto u romanu i Altona ( a to je Hamburg ili deo danasnjeg Hamburga) pa sam morala da guglam da bih razumela
da je i ta Altona nekada bila deo Danske.

Naravno, odvojene su na vreme za zeta i snajče... 

Ćera danas položila Grčki sa devetkom...![]()
Bravo 
Ooooo, pa cestitamo![]()
( Lamar, ti si majstor za smajlije
)