Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divni su ti kolači i pametno što si ih stavila u spojlere, mada to nije sprečilo da mi krene voda na usta...Shade, srećno ti bilo!!!
Pogledajte prilog 346484
(Mnogo zimske dece ovde. Od decembra je počelo sa Pahuljicom, ondak ja, pa Bi, pa Rada, pa Shade). Ostale nisam povatala.
Shade, srećan rodjendandivni su ti kolači i pametno što si ih stavila u spojlere, mada to nije sprečilo da mi krene voda na usta...
Sa spojlerima ili bez njih izađe na isto. 

Ti si vodolija, ja znam samo muskarce vodolije, divni ljudi, smireni, tolerantniMolim lepo, da se zna! Ništa potajno - sve je javno.
Što se čitanja tiče, još "enkvistiram". Došla sam do 2/3 i knjiga mi se
definitivno mnogo dopada.
Iako je potpuno različita od Palog anđela (tamo imamo potpunu introspekciju),
Poseta kraljevog lekara ima taj Enkvistov karakteristični stil i formu nalik drami.
Ono što me iznenadilo je obilje lirskih izleta koji su fantastično izbalansirani, stalno
hodaju po tankoj žici i taman kad pomisliš da će da prevagnu na patetičnu stranu,
on ih veštom intervencijom vrati na pravo mesto.
Još ću samo da vam kažem da mi dođe da se rasplačem nad ovim sirotim kraljem;
mnogo je jadan lud.
Iz- - -[/COLOR]
:
Da ne lutamo, napiši nam recept za ovaj rolat...![]()
Ti si vodolija, ja znam samo muskarce vodolije, divni ljudi, smireni, tolerantni
E ja cu veceras da pocnem knjigu ( danas sam je i dobila) kritike kazu da ne moze da se ispusti iz ruke,

I ja sam divna
- - - - - - - - - -
Shade, srecan rodjendan uz jedan skroman pokloncic.![]()
- - - - - - - - - -
Vidim obradovala si se
- - - - - - - - - -
Jedva da nesto citam![]()

I Krasuljcici Srecan :*

Znači
strelci : vodolije = 3 : 3
je li tako, ili sam pogrešno shvatila?
ajde, ostale, u kom ste timu?

Imam jos pola sata! Nisam okasnila! Srecan rodjendan Shade!:*
Ali mislim da sam zato promasila RadinI Krasuljcici Srecan :*
Ljubim vas obe![]()

Hvala, Wild![]()
- - - - - - - - - -
Eto tajne našeg druženja. Strelci i vodolije se slažu. Znam jer mi je muž strelac.![]()

dve vodolije?
vama je baš lepo!
moj brat je vodolija i donosi najviše smeha u našu kuću
Nama nikad dosadno.
Moj vodilija, ali ja sam rogata i sta mu drugo preostaje nego da se slaze sa mnom.Hvala, Wild![]()
- - - - - - - - - -
Eto tajne našeg druženja. Strelci i vodolije se slažu. Znam jer mi je muž strelac.![]()

I kolači su divni, hoću i ja recept za rolat 
Strelac u zanku a u podznaku vodolija. Zabavno mi je svaki dan 
Nadam se da će se predomisliti
Sve najlepse
ajde, ostale, u kom ste timu?
Htela sam da kupim na Limundu - Umetnost voznje po kisi..ali iskrslo mi nesto drugo..