Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U to ime :pivce:

Sve najbolje ti želim.:cmok:

241930f3e501b8ccc93e73e8f198282c.gif

Hvala, još jednom!

Shade, srećno ti bilo!!!

Pogledajte prilog 346484

(Mnogo zimske dece ovde. Od decembra je počelo sa Pahuljicom, ondak ja, pa Bi, pa Rada, pa Shade). Ostale nisam povatala.

Shade, srećan rodjendan :veseljaci: divni su ti kolači i pametno što si ih stavila u spojlere, mada to nije sprečilo da mi krene voda na usta...

Kamenita, Mrs.Bi, hvala! :heart2: Sa spojlerima ili bez njih izađe na isto. :)

Ko ono beše skuplja gifove? Evo, ovaj je kao stvoren za ovde
63e88de767d6637a447f6d35f1be6d75.gif

P.S. Samo da se zna - kolače sam ja pravila i slikala. :)

Poslednja izmena:
Molim lepo, da se zna! Ništa potajno - sve je javno. ;)

Što se čitanja tiče, još "enkvistiram". Došla sam do 2/3 i knjiga mi se
definitivno mnogo dopada.

Iako je potpuno različita od Palog anđela (tamo imamo potpunu introspekciju),
Poseta kraljevog lekara ima taj Enkvistov karakteristični stil i formu nalik drami.

Ono što me iznenadilo je obilje lirskih izleta koji su fantastično izbalansirani, stalno
hodaju po tankoj žici i taman kad pomisliš da će da prevagnu na patetičnu stranu,
on ih veštom intervencijom vrati na pravo mesto.

Još ću samo da vam kažem da mi dođe da se rasplačem nad ovim sirotim kraljem;
mnogo je jadan lud.

Iz- - -[/COLOR]

:
Ti si vodolija, ja znam samo muskarce vodolije, divni ljudi, smireni, tolerantni;)

E ja cu veceras da pocnem knjigu ( danas sam je i dobila) kritike kazu da ne moze da se ispusti iz ruke,

Da ne lutamo, napiši nam recept za ovaj rolat...;)

Poslaću ti link kad okačim recept. ;)

Ti si vodolija, ja znam samo muskarce vodolije, divni ljudi, smireni, tolerantni;)

E ja cu veceras da pocnem knjigu ( danas sam je i dobila) kritike kazu da ne moze da se ispusti iz ruke,

I žene... i žene! Evo Rada i ja, kud ćeš bolji primer. :zcepanje:

Kritika je skroz u pravu za Enkvista, videćeš. :ok:

I ja sam divna :flert:

- - - - - - - - - -

Shade, srecan rodjendan uz jedan skroman pokloncic.
thtreasuresmile2-1.gif

- - - - - - - - - -

Vidim obradovala si se :D

- - - - - - - - - -

Jedva da nesto citam :(

A, vi ste u našem klubu? E, onda ste mnogo divni, najdivniji.
Hvala, Lamar i na poklonu (odmah je arhiviran) i na čestitki.
Naravno da sam se obradovala i ja ih skupljam ali u strogoj
tajnosti. Pssssst.... :)

Shade, srećan ti rođendan :):cvet: I kolači su divni, hoću i ja recept za rolat :)

E ja sam 2 u 1 :mrgreen: Strelac u zanku a u podznaku vodolija. Zabavno mi je svaki dan :mrgreen:

Pročitala sam Prestup, Barbara Juing, i to moram da priznam da sam je jedva završila. Priča prati dve sestre Meri i Harijet i njihovog oca Čarlsa, kao glavne likove. Čarls je poslanik, veoma uticajan, što znači da oni svi pripadaju privilegovanim građanima. Kolera hara, i pojedini misle da se to dešava samo siromašnima. Meri će oboleti i umreti, a Harijet ostaje sama i nezaštićena i odlučujue da pobegne što dalje od oca i to na Naovi Zeland gde je otišao njen rođak Edvard. Uspeće ona da se dokopa iseljeničkog broda, i stići će tamo gde je krenula, a za njom će besan krenuti i njen otac. Ima tu i udvarača, ali strah koji Harijet ima biće čini se jači od toga da može za nekog da se uda. Knjiga je starinska (radnja se odvija u 19.veku) i iako ja volim takve knjige ova mi nije legla. Sve je nekako razvučeno, i predvidljivo donekle. Očekivala sam pravu starinsku poslasticu, ali ništa od toga. Knjiga ima 400 i nešto strana a glat je moglo da bude i upola manje.

- - - - - - - - - -

I meni je žao što Esterita ne piše ovde, njeni postovi ne mogu da te ne nasmeju:) Nadam se da će se predomisliti:)

Poslednja izmena:
Shade, srecan rodjendan:rodjendan: Sve najlepse:pivce:

ajde, ostale, u kom ste timu?

Ja sam Blizanac (a podznak stalno mesam - msm da je Strelac (ili Jarac) )

Prosto sama sebe nerviram koliko ne citam a cesto nemam konkretan razlog da imam neke obaveze i sl :roll:

Usput, ima toliko knjiga koje bih kupila :aha: Htela sam da kupim na Limundu - Umetnost voznje po kisi..ali iskrslo mi nesto drugo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back