Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.689
И ја много волим ово лепо врело време.Leto je, drugari.
Uprkos sparini, tada je nekako sve za mene življe.
Lepše, obojenije.
Volim leto, volim jako. Ne smeta mi vrućina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја много волим ово лепо врело време.Leto je, drugari.
Uprkos sparini, tada je nekako sve za mene življe.
Lepše, obojenije.
Leto je, drugari.
I uskoro, uskoro more.
Preda mnom su Majićeva Deca zla, radujem im se.
I još neodabrane knjige koje ću poneti na more.
Ipak budućoj babi ne smeta da vrcka. Ako, ako, samo tako... ma lepo ti stoji!![]()
Ovo je Rada na koju smo navikli![]()
Jos ako i vrskas kad govoris onda si fatalna zenskaImam samo telefon, zato izvinite na šturom odgovoru. Slabo se snalazim.
Voli vas buduća baba koja vrcka.![]()
Greska u koracima, nakon Semper Idem uzeh Pa kao, Vladimira Tabasevica ( nisam nasla onu za koju je dobio NINovu nagradu).
Ja evo ne znam . Siroviji je i snazniji od komiranog Valjarevica i kvazi boema Tokina, ima originalniji glas.
Taj njegov stil jeste stil ali , retko kad imam potrebu da budem na odredjeni nacin snob ali ovi sto kazu da je stil ' izazovan i zahtevan' ocigledno nisu procitali bog zna sta.
U svakom slucaju, na pola sam, ne uzivam ich ali bih uzela i Zabludu Sv. Sebastijana. Negde mi ima malo vise potencijala od one dvojice.
komiranog Valjarevica
Ne vrSkam, nisam ič fatalana...Jos ako i vrskas kad govoris onda si fatalna zenska![]()
Čitam Staru prodavnicu retkosti. Divno, kao i Bijićkina pesma...![]()
Onomad ( valjda i pre pola godine) zaboravila sam da napisem da mi se mnogo dopala knjiga Evelin Vo()l-a
( Shaka prasine). Knjiga ima dva dela, jedan je klasika, engleska dekadencija izmedju dva rata, a drugi
je recimo kao Robinzon Kruso jer glavni lik, na neki nacin i plemic sa dvorcem i "istorijom i pedigreom"
u momentu kada ga draga supruga napusta jer je luda za zurkama po Londonu, odlazi na dugo putovanje
u noc i tu dozivljava kojesta, uglavnom ostaje jako dugo kod neke zamlate na Karipskim ostrvima,
a ta zamlata ga leci od neke, valjda zarazne bolesti, ali ga ne pusca da ode. Mora ( glavni junak) da mu svake
veceri cita Dikensa, a Dikens je mnogo pisao tako da on ostaje tamo do svoje smrti i to sve citajuci ovoj budali
Dikensa.
Mnogo mi se knjiga dopala, ali meni se od njega sve dopada.
Ne, nema ni "q" od katolicanstva, zaista me je knjiga odusevila.Planirao sam da čitam tu knjigu, hvala na ovome. Usput, ima li u knjizi katoličkih sranya? Vo(l) je bio gorljivi konvertit, svuda je trpao katoličku simboliku.
Onda uzmi i Brit Mari je bila tuja otkrila uvea i moja baka vam se izvinjava
mnogo mi se dopale )
preporucujem.