Hambertova mlada
Zainteresovan član
- Poruka
- 486
Pametno. Taman ces moci da isprobas mnogo vise knjiga. :-)
- - - - - - - - - -
Napisi ako zapocnes neku. :-)
- - - - - - - - - -
Napisi ako zapocnes neku. :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su se najvise dopale Elementarne cestice. Dopasce se i tebi.Ja sam čitala još Karta i teritorija. Ali Pokoravanje mi je baš leglo u pravom momentu. Jeste to možda tamo u Francuskoj bila nameštaljka sa izlaskom romana i svim onim oko lista šarl ebdoa.... možda pročitam još Elementarne čestice jednog dana, mada mislim da je dosta. Ima i drugih... treba od Frenzena Slobodu da pročitam. Kventin kaže da je bolja od Korekcija. Ali možda je i njega dosta.
Bolje ove koje nisam još, a Mlada ih pomenula: Peljevina, Akunjina

Boža je majstor da na jedan potpuno nenametljiv način skrene pažnju na nešto.Meni je Ibrajter jedan od najboljih naših pisaca. njegovi feljtoni su mi uvek zvučali kao poezija u prozi ("Oko salaša letele su vrane beskućnice..."- kako jaka slika).
Evo malo o radu Bogdana Ibrajtera, jedan prilog sa RTS-a.
http://www.rts.rs/page/rts/sr/Dijas...dan-ibrajter-tane-u-potrazi-za-detaljima.html
PS- devojke, rado bih vam daoreputaciju ali kažu treba da ih podelim još nekima pre toga.
Ne znam da l je Laguna nekad imala manju akciju
http://www.delfi.rs/vesti/vest/3960_sjajne_knjige_po_odlicnoj_ceni_delfi_knjizare.html
Možda uzmem Ofelijinu muzu, ali pošto proverim da je već nemam. Nešto mi je poznat naslov..."Majstor i Margarita" i "Psece srce" su knjige koje nikako ne mogu da se porede. :-D Nevezano sto ih napisao isti covek. No, dobro. :-)

Ma volim i ja ovaj postmodernizam (mada i ne znam tacno sta je to), ali dodju tako periodicno zelje za nekim drugim "stivom",Znas da volim i klasike. ;-)
Ja ne znam sta je "Rebeka". :-) Jel su to neke serijal knjige ili?
Aha! Nisam znala. Vidim poredjenje sa "Dzejn Ejr", taj roman mi se, na primer, dopada. :-)

U pitanju je roman Dafne di Morije za nju sam prvi put čuo čitajući Poetiku horora,
Dejana Ognjanovića, još uvek nisam ništa pročitao od nje.