lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Aha, znaci mora redom. Vidim da moja biblioteka ima obeod ovog sto ti rayela rece, imas na srpskom Močvara i Grobna tisina, koja je nastavak na ovu prvu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, znaci mora redom. Vidim da moja biblioteka ima obeod ovog sto ti rayela rece, imas na srpskom Močvara i Grobna tisina, koja je nastavak na ovu prvu.

Odličan izbor.Karmila spada među prve književne obrade vampirske tematike, a Ukleta kuća na brdu je definitivno jedan od najboljih horor romana 20. veka, to je horor baš onakav kakav treba da bude, pun jeze i neverovatno atmosferičan. On je sve ono što većina današnjih horor dela nisu.
![]()
Moja se, doduše, nije raspala, čitale smo samo mama i ja...Ja verovatno necu procitati Arzamas pre nego sto se pojavi u bibliotekama.
Sad sam bila na Laguninom sajtu. Pojavile se neke nove knjige. Nil Gejmen, sad sam zaboravila nsziv romana, ali sam citala njegove romane pre par godina.
Stvarno se ubedacim koliko ima knjiga koje bi me mogle uzdrmati, necim novim nauciti da shvatim zivot koji je za mene bar ne bas tako dobar i razdarušan. Uvek sam morala da se borim, retki su bili trenuci istinske srece.
Ali, to je valjda tako kod svih, osim ako nisi dete srece, sto ja definitivno nisam.
Eto, kasni je cas, zavrsavam Ptice i mogu reci da mi se svidja Vesos.
Nadam se da cu naleteti na Ledeni dvorac.

Deca srece ne postoje, a ja i ne bih tacno znala sta je sreca. U jednom momentu imas neki osecaj srece ( eto , mene jutros bas uFatio taj momenat,
jer su na krovu od jedne zgrade bile divlje guske , i to citavo jato koje su gakale, nesto se svadjale, a tek su doletele iz neke africke PM, a onda
pored potoka detlici koji uprono kuckaju i traze crvice, drvece se rascvetalo, osecas miris tih latica i sta je veca sreca od takvih momenata?), a onda vec
nekoliko minuta kasnije cini ti se da te niko ne voli, da ti sreca nikako nije usud.
Zivot ne moze da se shvati, a sto se manje trudis da ga shvatis, to si srecnija![]()
Gde ti to živiš? Priroda, ptice, drveće... divno
Deluje krajnje prijatno i lepo.A bile smo i u knjižari i bile smo dobre i ništa nismo pazarile![]()
Pa nisam htela mnogo da "tupim", ali je taj Bad Homburg grad sa najvise milionera u Nemackoj jer svi oni bankari iz Frankfurta tu stanuju,Rayela, pa ako je tu nastao Kockar, onda je to mnogo značajno mesto.Deluje krajnje prijatno i lepo.

Meni je ova knjiga na spisku od kada imam spisak. I nikad nisam naletela na nju, a valjda je nisam posebno ni tražila. Uvek ima nešto aktuelnije ili interesantnije. Znači, nisam ništa propustila. Mogu i da je izostavim sa spiska.Čitam ovih dana Pre nego što zaspim (Stiven Votson, Vulkan). Uželela sam se trilera, pa je ova knjiga uletela preko reda. Po mom mišljenju, triler treba da bude napet, uzbudljiv, da jedva čekaš da smandrljaš dnevne obaveze i vratiš se knjizi. Ovaj roman to nije. Prvo poglavlje je obećavalo, a sad se maltene dosađujem, razvukla sam čitanje. Kakav je triler koji ne možeš da pročitaš za 2-3 dana? Film ću možda pogledati, glumačka ekipa deluje solidno.

Evo linka ka postu..