Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Mrs. Bi ce nam napisati sta ona misli kad procita, molim te Bi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi, mislim da ništa nećeš propustiti ako ne pročitaš Kuću prašine i snova. To je jedna od najlošijih knjiga koje sam pročitala ove godine. A porodica će brzo da se vrati, to će da prođe očas posla.
Kanela, srećna ti godišnjica.
Mene sad i ovaj Šeširdžijin zamak vuče da ga čitamČeka mene dosta takvih starih knjiga, da čak mislim da pročitam još par komada od ovih savremenih i da onda malo zaređam sa ovim drugim. (Još uvek nisam završila Sagu o Forsajtima, koju sam počela pre par meseci! U tom periodu nisam imala dovoljno vremena da skoro 1000 strana sa vrlo sitnim slovima čitam u punoj koncentraciji, tako da sam mislila da ću nju čitati uz druge knjige. Ispalo je da sam sve drugo pročitala a to je ostalo. Skoro sam kupila sebi tu knjigu, pa ću verovatno nastaviti da čitam. Samo je pitanje da li ću da se setim šta sam sve pročitala ili ću morati ispočetka.)
A pročitala sam Purpurni hibiskus i Velikog Getsbija. Purpurni hibiskus je sjajan. Znaš da ima svakavih ekstrema, ali kao da nikad nisi baš spreman na ono što sve ljudima može da padne na pamet da urade (čak i svojim najbližima) zarad sopstvenih uverenja. A Veliki Getsbi mi je bio baaaaššš dosadan. Nekako mi deluje prazno. Amerikanci koliko znam i nemaju baš neke klasike, a ja i ovo ne bih u to uvrstila. Film nisam gledala, ali ću, možda još danas (mada me baš i ne oduševljava kako Leonardo DiKaprio glumi).
I meni, a i film ( ali onaj sa Robert Redfordom, ovaj nisam ni gledala).Meni je knjiga Veliki Getsbi vrh...![]()
I meni, a i film ( ali onaj sa Robert Redfordom, ovaj nisam ni gledala).
Takodje mi je odlicna i njegova knjiga Tender ist the night ( ne znam kako je kod nas prevedena).
Nas kolega je pisao o toj knjizi
http://dnevnikcitanja.blogspot.de/2013/07/f-scott-fitzgerald-tender-is-night.html
Blaga je noć.
JesamPahuljice, moja ti je preporuka da protrazis stariju verziju Velikog Getsbija sa Robertom Retfordom. Nisam gledala ovu novu, ali znam da je stara dobra. A i Retford je spram DiKarpija supersonicna super mega faca. Ako ima ljubitelja DiKaprija
, neka mi oproste. A mozda mi se ne svidja jer je mlad.
Lamar, ti bese citala Marinjinu i svidela ti se? Pokupila sam negde PDF, Ime zrtve niko. Cini mi se da si je ti pohvalila, da znam da li da se upustam.
Bi, napiši nam u PP da ne kvarimo drugima koji hoće da čitaju.Ih, pa znaš mene, ja napišem, ne samo šta ja mislim, nego šta misle i drugi koje poznajem
Utisci nam se podudaraju i u vezi Getsbija i u vezi HibiskusaBi, mislim da ništa nećeš propustiti ako ne pročitaš Kuću prašine i snova. To je jedna od najlošijih knjiga koje sam pročitala ove godine. A porodica će brzo da se vrati, to će da prođe očas posla.
Kanela, srećna ti godišnjica.
Mene sad i ovaj Šeširdžijin zamak vuče da ga čitamČeka mene dosta takvih starih knjiga, da čak mislim da pročitam još par komada od ovih savremenih i da onda malo zaređam sa ovim drugim. (Još uvek nisam završila Sagu o Forsajtima, koju sam počela pre par meseci! U tom periodu nisam imala dovoljno vremena da skoro 1000 strana sa vrlo sitnim slovima čitam u punoj koncentraciji, tako da sam mislila da ću nju čitati uz druge knjige. Ispalo je da sam sve drugo pročitala a to je ostalo. Skoro sam kupila sebi tu knjigu, pa ću verovatno nastaviti da čitam. Samo je pitanje da li ću da se setim šta sam sve pročitala ili ću morati ispočetka.)
A pročitala sam Purpurni hibiskus i Velikog Getsbija. Purpurni hibiskus je sjajan. Znaš da ima svakavih ekstrema, ali kao da nikad nisi baš spreman na ono što sve ljudima može da padne na pamet da urade (čak i svojim najbližima) zarad sopstvenih uverenja. A Veliki Getsbi mi je bio baaaaššš dosadan. Nekako mi deluje prazno. Amerikanci koliko znam i nemaju baš neke klasike, a ja i ovo ne bih u to uvrstila. Film nisam gledala, ali ću, možda još danas (mada me baš i ne oduševljava kako Leonardo DiKaprio glumi).
Pahuljice, moja ti je preporuka da protrazis stariju verziju Velikog Getsbija sa Robertom Retfordom. Nisam gledala ovu novu, ali znam da je stara dobra. A i Retford je spram DiKarpija supersonicna super mega faca. Ako ima ljubitelja DiKaprija
, neka mi oproste. A mozda mi se ne svidja jer je mlad.
Lamar, ti bese citala Marinjinu i svidela ti se? Pokupila sam negde PDF, Ime zrtve niko. Cini mi se da si je ti pohvalila, da znam da li da se upustam.
Ja na onaj sveži utisak mogu da dodam da ipak nisam posle toga poželela još jednu knjigu Marinjine.
Dok recimo ove Karin Fosum (Nevesta iz Mombaja) jesam![]()
Naravno da mozes. I tablet je android.Jel zna neko dal mogu e-knjige da se citaju na androidu?
Posto vise vremena provodim sa telefonom bilo bi mi lakse da citam tako.. a i citala bih bebi naglas jer je sad u fazi kad me gleda dok pricam. Ili ako ne moze onda na lap topu. Tablet nemam..
quentin cita e-knjige ako me secanje dobro sluzi? Nemam iskustva sa time, znam da su pdf fajlovi u pitanju na lap topu mogu da ih citam sa total commandera ne znam kako bi to islo sa telefonom i dal' je moguce uopste.
Ruzno mi je da listam strane, a i ne zelim da prljam knjige. Unapred hvala![]()
Znaci instaliram word, a gde nalazim/kupujem knjige?Naravno da mozes. I tablet je android.
Ima mnogo aplikacija za citanje pdf fajlova.
Moze i u wordu.
Izabees koji ti se najvis svidja, i uzivaj.
Ja citam mnogo elektronske knjige, ali stampanu verzijune moze nista da zameni
Znaci instaliram word, a gde nalazim/kupujem knjige?
Jel zna neko dal mogu e-knjige da se citaju na androidu?
Posto vise vremena provodim sa telefonom bilo bi mi lakse da citam tako.. a i citala bih bebi naglas jer je sad u fazi kad me gleda dok pricam. Ili ako ne moze onda na lap topu. Tablet nemam..
quentin cita e-knjige ako me secanje dobro sluzi? Nemam iskustva sa time, znam da su pdf fajlovi u pitanju na lap topu mogu da ih citam sa total commandera ne znam kako bi to islo sa telefonom i dal' je moguce uopste.
Ruzno mi je da listam strane, a i ne zelim da prljam knjige. Unapred hvala![]()