krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
A to što ništa nisi čitala, o tome ćemo još razgovarati![]()
Bolje ćuti... Ni ti se nešto nisi načitala letos na moru... Mnogo ti je veći učinak kod kuće...

Oprostite, šta ste radili ovog leta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to što ništa nisi čitala, o tome ćemo još razgovarati![]()
Bolje ćuti... Ni ti se nešto nisi načitala letos na moru... Mnogo ti je veći učinak kod kuće...
Oprostite, šta ste radili ovog leta?![]()
Ja sam se nacitala Rado. Celog bogovetnog leta (ako se letom moglo nazvati), citala sam i citala.
I nastavljam istim zarom i sad kad smo ``usetale`` u jesen.
Hitno da si promenila cimera. Pokvarićeš vid pored njega...
![]()
Al ste se raspisal:i, nekako sam procitala usput pamteci i malo preskacuci..:z::z:
Dosla sam pravo s citanjarekoh da odmorim malo kad i ovde me saceka 10 str. citanja.
@Kerefeko, 'baci' spisak za sajam, a i ostali naravno - ko namerava da ide.
Ja cu ici kao i prethdonih godina, dakle - necu iciali mi je uvek slatka atmosfera pred sajam, ovde u biblioteci, ko ide, ko ne,
spiskovi...a posle i utisci sa sajma..
Citam i dalje Devojcicu na litici, i trazim neke knjige po netu (izmedju ostalog i Vodic u razuman zivot) ali nema..![]()
Bas je dobro što na moru sa dečkom ništa nisi čitala. Mada mi nije jasno, a šta si radila?
![]()
Meni je clanska karta biblioteke skroz popunjena.
Jedino da mi stave pecat na celo.
A bas sam procitala knjige iz moje biblioteke, tamo gde sam uzela Upraznjeno mesto i trebalo bih da ih vratim, ali sam kao po obicaju procitala knjige pre roka vracanja.
Sada bih trebalo onako nonsalantno da udjem u istu, da izvadim money i da platim za produzenje clanarine i da se opustiiiiiiim.
Ali... uvek to ali.
Volela bih da mogu da kupim Grad lopova. Ali...
To je knjiga koja me sada zanima veoma. Opet, ali...
ovo pod jedan bese film sa Ricardom Girom? primal fear u originalu. Nisam naleteo do sada na tu knjigu
Dete 44 citao. Dobra je iako pri kraju ima nekih jeftinih fora kao iz holivudskih niskobudzetnih akcija. Imam i drugi deo, Tajni govor.
Nevestu iz Mumbaja kupio i citao na preporuku neke od vas cini mi se
Od Nesbea sam citao Spasilac, odlicna, svaka preporuka. Nije stura, ima dubinu, dobro se razradjuju likovi i radnja... tako da cekam i ostale njegove ali nikako da naletim na vockicama da je povoljnije nego u knijzari
Ja sam od trilera citao jos od Roberta Herisa Ahangelsk. A imam i jos 4 njegove neprocitane, preporuka i za njega kao i takodje Kobena - Uhvacen, nije losa i Vektor trido, geopoliticki triler/drama
Imam jos U Sumi Tane Frenc, Najmracnije mesto, Andaluzijski prijatelj i jos sto sta, ne secam se, ali nista nisam citao...ne stizemTako da dajte jos preporuka na tu foru, slicne ovima koje spomenuh
Taj berkut trazim dugo ali je uglavnom paprena ili ako nije sva je raskupusana
Meni je clanska karta biblioteke skroz popunjena.
Jedino da mi stave pecat na celo.
A bas sam procitala knjige iz moje biblioteke, tamo gde sam uzela Upraznjeno mesto i trebalo bih da ih vratim, ali sam kao po obicaju procitala knjige pre roka vracanja.
Sada bih trebalo onako nonsalantno da udjem u istu, da izvadim money i da platim za produzenje clanarine i da se opustiiiiiiim.
Ali... uvek to ali.
Volela bih da mogu da kupim Grad lopova. Ali...
To je knjiga koja me sada zanima veoma. Opet, ali...
Hoceš da ti knjigu pošaljem na mejl? Pošto je imam skinutu na kompu, u pdf-u.
Toliko si mi knjiga vec poslala, da me prosto sramota da trazim...
Sve vreme razmišljam kako ona tvoja bibliotekarka nije znala kolika je članarina...
Mislila sam da je to neka fiksna tarifa i šta ima tu da ne zna...nije mi jasno...
Kako se to sad odredjuje i od čega zavisi?
Ne štrumpetaj. Ček da nađem gde mi je pa ti šaljem.
Poslato.
I kad ti se ne[to čita pusti mi pp ili napiši na temi, pa ako i nemam mogu da nađem i pošaljem ti.
I ja sam razmisljala kako ne zna, a ovamo trazi da se plati.
I koliko bi mi naplatila da sam kojim slucajem imala novac pri ruci?
Bila sam na sajtu Biblioteke grada, ali su me zbunili sa informacijama o individualnoj karti koja kosta 1500 i kolektivnoj karti koja kosta manje?
To nisu bas najbolje objasnili ili meni nisu radili klikeri.
O nekom popustu za nezaposlene nije nista pisalo.
Cekacu da mi dodje taj zadnji dan clanarine, pa cu da vidim sta ce mi reci u mojoj maticnoj biblioteci.
Prosle godine su znali vec pocetkom oktobra i za popust za nezaposlena lica, pa nisam platila punu cenu od 1500,00 dinara, vec mi je receno da idem u Biro za nezaposlene i da trazim potvrdu da sam nezaposlena i na osnovu te potvrde sam ostvarila popust na clanarinu i platila ``samo`` 1000,00 dinara.
Ove godine su se nesto svi pogubili u toj ustanovi, ne znam koji im je djavo...
- - - - - - - - - -
Hvala ti miko moja!
Članarina za nezaposlena lica ti je 1000din. Imaš info ovde: http://bgb.rs/centralna/vodic.html