lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ne može niko da uozbilji ovu temu onoliko koliko mi možemo da je uneozbiljimoAko smem da primetim, Bibilioteka se uozbiljila...
Ja kao glavni spamer i akter "šarenih strana" samo da se svima zahvalim na čestitkama.
Bi, fotkice još nemamo, i sama jedva čekam da nam stignu...Ne znam koliko je primereno da ih ovde podelim, kao što rekoh, uozbiljilo se, ali volela bih..
Elefterija je pominjala "Posle smrti", knjigu koja se zaista svodi na raspadanje leševa na plaži i koja me podseća da ne moram baš sve da kupim i imam...
Kao hejterka ispraznih knjiga pomenute Patriše Kornvel, ne mogu da sakrijem da me je obradovalo što i Kamenita deli moje mišljenje..
Elem, kako je veliki dogadjaj, kojim sam se bavila prethodnih 8 meseci, iza mene, nadam se da ću se vratiti knjigama...koliko -toliko, jer je ostalo i nešto stručne literature koju treba obraditi..
Kad to završim, na konju sam i moćiću kako hoću...
Glupo i da pominjem, pored svih vaših knjiga,ali hoću da završim Dnevnik sludjene mlade, jer me je zabavljao dok sam bila u fazi priprema..
Što se sajma knjiga tiče, tek sam juče shvatila da je na pragu ( ja se ovih dana budim i osvešćujem da postoji život bez bidermajera, velova, dekoracije, torti, leptir mašni, burmi i ostalog čime sam bila okupirana) i mislim da ću ga ove godine preskočiti..
Malo sam posustala sa kupovinom knjiga, zatim, vikendom me izludi gužva,za odlazak u toku nedelje bih morala da uzmem slobodan dan, a nakon svega, to bi sada bilo previše...
Tako da ću čekati vaše utiske i spiskove...

Uostalom, ova tema se i održala ovoliko dugo kao vrlo aktivna jer nije suvoparna.
Razmenjujemo ovde osim o knjigam i mnoge druge utiske, ali se ipak na kraju vratimo osnovnoj temi. I tako treba i da ostane.
Mislim da će se na to navići i oni koji su se skoro priključili.
Smrtno ozbiljnim temama koje su isključivo o književnosti je mesto na pdf književnost.
Taj pdf i dalje postoji.