krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Genijalna je čitava porodica, a to što teško funkcionišu zajedno uprkos uzajamnoj ljubavi, nekako mi je poznato... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da je meni ipak draža Sloboda. Možda zato što sam je prvu čitao, a možda i zbog Ričarda Kaca koji je jedan od najupečatljivijih književnih likova na koje sam naišao posljednjih godina.
Karakterologija je vjerovatno najveća vrijednost Frenzenove književnosti. Baš danas sam na jutjubu gledao neki intervju koji je Frenzen dao švedskoj televiziji (ili možda norveškoj, danskoj, nemam pojma). Kaže da je Slobodu pisao osam godina, od čega mu je sedam godina otišlo na razradu likova, a godina dana na samu priču, koja je jednostavan i zabavan dio posla, kako kaže.
Da li si poceo da citas najnoviju njegovu knjigu? Ja cu od sutra verovatno.
Kao i zivot, Mrs.BiNi ja neću tepihe. Samo moram da sredim parket. Pometem, obrišem, i znam da je čisto. Tepisi su uvek puni prašine, koliko god da se usisavaju (što ne može baš da se radi u bilo koje dana jer je bučno) i peru. A na IV sam spratu, imam dobro grejanje, ne trebaju mi da bude toplije. Samo da je što jednostavnije i praktičnije.
Nisam odustala od Tigrove žene. Na momente je interesantna, ali sa neki delovima, kao onim o besmrtnom čoveku, baš tupi.

Ne podnosim ni morbidne viceve, a traju par sekundi. A tek knjiga-nema šanse. Mada mi je žao, nije dobio nijednu lošu kritiku od vas, čak su neke od vas, Bi recimo, rekle da im je to knjiga godine, čak i decenije.Jao devojke, tako ste puno ovde hvalile Kevina, ali sve pominjete reč morbidno. Sad sam sasvim sigurna da je neću čitati.Ne podnosim ni morbidne viceve, a traju par sekundi. A tek knjiga-nema šanse. Mada mi je žao, nije dobio nijednu lošu kritiku od vas, čak su neke od vas, Bi recimo, rekle da im je to knjiga godine, čak i decenije.

Jao rado što je "tamo" lepooooooooKac je lafčina, moj tip...![]()
![]()
Rekoh već, oba mi se romana dopadaju, ali, ovaj malkice više, valjda što je i moj otac bolestan, a sami su na selu (jer smo mi u njihovom stanu) i znam koliko im znači kad ih obiđemo, a ne činimo to često. Evo, baš sam odlučila da u nedelju s njima slavimo ćerkin rođendan. Devojčice su već tamo. Što reče Quentin, kad neće breg Muhamedu...![]()

Pročitaj, veruj mi/nam nećeš se ni slučajno pokajati.Ako se i nateram i usudim, to će biti na mišiće... Kud ćeš više-tema je morbidna...jao
- - - - - - - - - -
Pogledaj samo Pahuljičine smajlije, u stvari "smajlije".
'Si vid'laJa sam pročitala Moramo da razgovaramo o Kevinu.![]()
![]()
A kraj..uhhh.
Odlična je knjiga i jasno mi je što je na sve vas ostavila jak utisak. Uhhh...

Kac je lafčina, moj tip...![]()
![]()
Rekoh već, oba mi se romana dopadaju, ali, ovaj malkice više, valjda što je i moj otac bolestan, a sami su na selu (jer smo mi u njihovom stanu) i znam koliko im znači kad ih obiđemo, a ne činimo to često. Evo, baš sam odlučila da u nedelju s njima slavimo ćerkin rođendan. Devojčice su već tamo. Što reče Quentin, kad neće breg Muhamedu...![]()

Kao što Krasuljak reče, nema previše groznih scena, nego što više čitaš, gledaš genezu Kevinovog ponašanja i sve više si zabezeknut. Priča ne može da te ostavi ravnodušnim. Isto kao i Krasuljak i Lamar mislim da je treba pročitati. Ali, ako ne želiš, ne može te niko naterati.Ako se i nateram i usudim, to će biti na mišiće... Kud ćeš više-tema je morbidna...jao
- - - - - - - - - -
Pogledaj samo Pahuljičine smajlije, u stvari "smajlije".
Vid'laJao rado što je "tamo" lepoooooooo
"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku krasuljak."
Pročitaj, veruj mi/nam nećeš se ni slučajno pokajati.
- - - - - - - - - -
'Si vid'la![]()

Lamar,. procitah sinoc Juliju. U pravu si za zadnjih 20-30 stranica.Ko o čemu baba o uštipcima![]()

Kamenita, ti si naš čovek, svideće ti se Kevin, kao što je i nama svima.
Biljo, čitam Tigrovu ženu, ne odustajem.
Krasuljak, Kventine, Linejna, Rayela, sad ste me zainteresovali i za te Korekcije. Kad ću sve da stignem
Stalno pričam kako mi je potrebno da ne radim neka 2-3 meseca da stignem da uradim neke posliće po kući, tipa šivenja, farbanja radijatora, a treba da dodam još 5 meseci za neke knjige
Bože mili, kao da je pisao neko drugi tih 20/30 stranaLamar,. procitah sinoc Juliju. U pravu si za zadnjih 20-30 stranica.
Pokvari utisak o celoj knjizi, ne znam sta mu je to trebalo. Ja sada ( doduse utisak je jos svez) samo imam na pameti bas taj deo
koji veze s mozgom nema.
Što su tebe namamili, nego i mene za te KorekcijeKamenita, ti si naš čovek, svideće ti se Kevin, kao što je i nama svima.
Biljo, čitam Tigrovu ženu, ne odustajem.
Krasuljak, Kventine, Linejna, Rayela, sad ste me zainteresovali i za te Korekcije. Kad ću sve da stignem
Stalno pričam kako mi je potrebno da ne radim neka 2-3 meseca da stignem da uradim neke posliće po kući, tipa šivenja, farbanja radijatora, a treba da dodam još 5 meseci za neke knjige

Korekcije ces procitati za 5-6 dana, to je knjiga koju jednostavmno ne mozes da ispustis iz ruke, ali gledaj da nadjes neku sa krupnijim slovima, znaci
da mora da ima 700 strana. Ove radijatore ( a narocito sivenje) ostavi za sledecu godinu ili za radijatore uzmi nekog majstora. To je zeznut posao da sama radis.