Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne sme slika pre venčanja...:nono2:

- - - - - - - - - -

A taj ametist, nisam ja to našla, kupila sam ga ono kad je bilo uz Zabavnik ili kako već beše, zato što sam negde pročitala da je to kamen za moj znak (ili mesec, da me ubiješ ne znam sad :sad2:).

Naknadno sam saznala da je tu haljinu nosila Ceca na Pinkovom festivalu,pa moze da se vidi na njoj..
Napominjem da nisam Cecin fan,ali haljina me je osvojila
Fotke su mi u telefonu,a ja na IPad-u...

Ja sad nikako da se setim koja je to haljina ali Ceca uglavnom ima stvarno lepe haljine :) Kerefeko, uopste ne sumnjam u tvoj ukus :)

btw, moram da podelim sa vama jedan lep citat
"S knjigom putuješ. Na to putovanje možeš ići čak i ako si najsiromašniji, bez da išta platiš; toliko su jednostavna kola koja prevoze ljudsku dušu."
Emily Dickinson

Pahuljice, hvala na recenziji za Kuću prašine i snova. I mene je mamila da pročitam, upravo iz nade da će se osetiti ta atmosfera, kad ono međutim.

Tata mi je kupio Bibliju otrovne masline, jeeej. Nisam imala pojma da je ta edicija Dragulji Lagune u tvrdom povezu, pa sam se dodatno obradovala. One letnje akcije mi nisu zanimljive, ništa nisam uzela (sad se malo hvalim).

Zavidim devojkama koje tek čeka odlazak na more :aha: i zahvaljujem na čestitkama za godišnjicu.

Vrućina me je smlatila, svašta mi se nešto čita, a ne da mi se.

Ja sad nikako da se setim koja je to haljina ali Ceca uglavnom ima stvarno lepe haljine :) Kerefeko, uopste ne sumnjam u tvoj ukus :)

btw, moram da podelim sa vama jedan lep citat
"S knjigom putuješ. Na to putovanje možeš ići čak i ako si najsiromašniji, bez da išta platiš; toliko su jednostavna kola koja prevoze ljudsku dušu."
Emily Dickinson
Tako je, bila sam gde god sam poželela :D
Što se haljine tiče, može biti da je ova.Samo što će u njoj biti naša Kerefeka :heart:
Prelepa je za venčanje.
20140430000440resized-42-1.jpg

Kevin i ja se i dalje druzimo.
Kakva knjiga :eek:
Tačno sam znala da će se tebi dopasti. I toliko mi je draaago zbog toga :D

Jeste, Lamar, ta je...
Ne znam koliko se na ovoj fotografiji vidi da je sva posuta sitnim staklićima i cirkonima koji daju taj neki bling, bling efekat...poput vilinskog praha...
Nežna je i taj materijal nekako liči na izmaglicu, kao da će se raspršiti sa svakim dodirom...
Inače je zaist reč o venčanici, koju je ona ponela kao haljinu...

Kada mi je naknadno rečeno da je haljinu nosila "jedna naša pevačica"..ni u snu mi nije palo na pamet da bi to mogla da bude ona...
Ali eto...
Meni se haljina dopada, lepo mi stoji, bajkovita je i uklapa se u koncept našeg venčanja...
Postoji još jedna koja mi je u rezervi,a imam varijatnu da ih zamenim ukoliko to želim...ali ta druga je još jednostavnija ( koga zanima neka izgugla Rosa Clara - Larisa)

Divna je haljina, Kerefeko i super što je još jedan zadatak obavljen!

Valjda samo mladoženja ne sme da vidi mladu u haljini pre venčanja, a može da vidi haljinu (bez mlade u njoj), a mi drugarice, naravno sve smemo i treba da vidimo :zper:

Hvala Bi, istina je da ne sme da je vidi samo mladoženja, medjutim za ovu konačnu znaju samo mama i sestra.
On je bio toliko strpljiv da je svaki put i po 5h čekao dok ja obilazim salone...
I ne sme da je vidi ni bez mene..uopšte ne treba ništa da zna...
Još brinem da mi ne izgugla Cecu,ali znam da neće, mada me nervira da kada zaspim viri u moj telefon...

Hvala Rado!

Znate da mi je važno mišljenje odavde...

I evo obećavam, necu više da spamujem...

Koja od vas ide u biblioteku a ne zna šta da uzme, slobodno neka traži Korekcije, neće se pokajati. Veoma čitljiva, lako shvatljiva, prosto mi je žao da je pretrčim, već uživam u svakoj rečenici...:super:

- - - - - - - - - -

Hvala Bi, istina je da ne sme da je vidi samo mladoženja, medjutim za ovu konačnu znaju samo mama i sestra.
On je bio toliko strpljiv da je svaki put i po 5h čekao dok ja obilazim salone...
I ne sme da je vidi ni bez mene..uopšte ne treba ništa da zna...
Još brinem da mi ne izgugla Cecu,ali znam da neće, mada me nervira da kada zaspim viri u moj telefon...

Hvala Rado!

Znate da mi je važno mišljenje odavde...

I evo obećavam, necu više da spamujem...

Spamuj slobodno, mi se ne ljutimo. Uživamo zajedno s tobom. :cmok:

E neka je i blam, ali ja ne znam ko je ovaj Stiven Krejn sa spiska, a dva dela su mu preporučena, čak.

Znači, pravac Google.

- - - - - - - - - -

Ma da, bre, pa kad bismo pisale samo o knjigama koje pročitamo, navraćale bismo jednom nedeljno i bilo bi jako dosadno i nezanimljivo. Ovako je baš super - kafe-biblioteka!

Baš tako, kafe-biblioteka.:ok:

I banja za živce:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back