snežna pahuljica
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
Meni med u kupkama ilosionima za telo smeta. Jedne godine sam koristila Kliven (Cliven) sa mlekom i mesom, i kao da sam imala reakciju ne neke sastojke, jer čitave noći nisam mogla da dišem. Ne znam da li sam dobro to povezala sa tim ili je neki drugi problem bio u pitanju, neka alergija na nešto drugo, ali od tad izbegavam med u mazalicama, a inače taj miris volim. A recimo, med jedem normalno i nikakve smetnje nemam. Pojma nemam šta je tad bilo. Ne znam da li da eksperimentišem opet s medom..I ja volim Milk&Honey kolekciju iz Oriflejma. A Felce Azura mi se ne dopada, prejak je (jedino mi se dopao njihov talk, verovatno zato što blaže miriše). U poslednje vreme najčešće koristim Afroditu i Freeman.
Počela sam da čitam Hrana ljubavi Martina Sutera (to je onaj koji je napisao ''Lila, Lila'', već sam rekla da mi se svidela ta knjiga, pa sam uzela i ovu), ali ne uspevam da sastavim više od 3 strane odjednom, ne drži mi pažnju. Čini mi se da je Lila bolja, ali sačekaću kraj da vidim. Nakon toga planiram Kćerku Toskane, ali nema šanse da stignem i nju da pročitam dok sam na moru jer moram uskoro da tražim kartu nazad za Bg.
Sledeće nedelje verovatno vodimo Emu na sterilizaciju pa se malo pribojavam: Svi kažu da je to rutinska procedura, ali mi ipak nije svejedno.
A Freeman nisam do sad koristila. Ajde preporuči nešto za prvi put
Da i tu kozmetiku probam
Afrodita je meni odlična.
NapredujesSada već 1/2, ali džaba...![]()
, ali ako ti je stavrno toliko dosadana ostavi je i uzmi neku uz koju ćeš uživati
Ne znam da li sam prijavila, ali u busu sam pre neki dan počela da čitam Kuća prašine i snova.
A nešto nisam mogla da spavam noćas, pa sam naravno čitala Igru prestola, i fino mi ide. Čim imam više vremena u kontinuitetu, lepo i čitam.
naravno, stil je onako - idimidođimi, ali nisam ni očekivala nešto drugačije. trenutno mi treba filmična knjiga, a ova je baš to
Većina njih je upisala prvoželjenu školu, nekoliko njih drugu ili treću, ali to su ovi slabiji učenici koji su malkice bili alavi...

...ali htedoh da kazem, drze standard, kada smo upisivali faks nas petoro je na pet razlicitih fakulteta bilo u prvih desetoro na listi...ne znam koji smer ali da se vratim opet bih Grobarsku

I njegovu mladu ženicu, drugu po redu...
, dete nije spavalo kako treba, budio se cele noći i proveravao. Što je značajno zbog toga, što sam ja mislila da je njemu svejedno...