Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možes slobodno da preskočis 11 minuta, ništa posebno. Prica o prostitutki,kako je dospela u taj svet. Naslov se odnosi na 11 minuta seksa. Ja nešto ne volim Koelja, i ovo je bila treća i poslednja knjiga koju sam od njega pročitala. A čitala sam je baš davno. Tako da ja glasam da preskočis ovo i čituckaš nešto lepše:)

:think:

Vidis, ja sam bas pomislila da se izvucem malo iz trilera, a naisla na njega ...

Aj videcu.

Dugo merkam Staklenu prasinu.Javi kakva je..

Vazi Kerefeko.
Ja volim njegovo Lisicje ludilo i bas zato sam i uzela Staklenu prasinu. Samo treba da dodje na red. :)
Ali nema puno strana, sto ne mora nista da znaci, kao sto znate i same, ali ipak. I slova su onako poveca, da te oci ne zabole.
A mene od silnog citanja vec bole, tj. nije to neka bol, nego vise neprijatnost od naprezanja, a i ove bibliotecke knjige su prasnjave, nista ne pomaze sto ih ja malo sredim, protresem, obrisem... to je valjda alergija na stari papir...
A Sneznoj porucujem ako pocne da cita Igru prestola od Martina, tesko ce je ispustiti iz ruku, bar je tako bilo kod mene.

Nesto mi doslo da juce svratim do stare biblioteke i da pozdravim zenu koja tamo radi.
Ona mi je davala da uvedem moju Milicu u biblioteku kad je bilo hladno napolju, a ja sa kucetom po kraju.
I to ne na moju molbu, nego je izasla napolje i rekla da slobodno udjem sa kucetom i kada sam je ja pitala da je neko ne prijavi zbog toga, ona mi tada rece da je bas briga za to, tada me je kupila za ceo zivot.
E pa, caskajuci, rekoh joj da trazim nesto sto ce me malo ``podici``, ali nista nije imala.
Trenutno trazim Letnji dan do podne Nebojse Romcevica, ali nema je nigde.
Pa mi je predlozila roman ``Drvosece`` Roja Jakobsena. Kaze da joj se dopala pa mi ga je preporucila da procitam.
Da li je mozda neka citalica citala ovog norveskog pisca?

Poslednje sam pročitala U Lučijinim očima, ostala mi knjiga kod kuće pa zaboravih pisca....
sve u svemu...onako...čitala sam je s pola mozga...
Ne mogu baš ni ja da zaređam i spojim 3 knjige da su mi super...
Stoji mi kod kuće još jedna knjižirina iz biblioteke..nikako da je načnem..Izgubljeni simbol-Den Braun
To ću verovatno sledeće...

Napisao je Artur Žapen... Lep roman o najvećoj Kazanovinoj ljubavi. Meni se sviđa.

Hvala Rado :)
Ne rekoh ja da mi se nije svidela, daleko od toga...ali malo sam je ofrlje čitala :/
Inače kupljena je na onoj akciji 10 za 999 kod lagune prošle godine i moram vam reći da za sad sve knjige koje sam uzela i pročitala, sem Ne idimo noćas psima, su bile dobar izbor :D

:rumenko:

- - - - - - - - - -

Car'ca
smilie_girl_309.gif

- - - - - - - - - -

Vidi što sam se dugo stidela :lol:

- - - - - - - - - -

A ti si vidiš pesnik :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back