- Poruka
- 55.438
U kojoj si biblioteci bila? Jel ona "naša" počela da radi?
Ja juče vratila knjigu u moju... sve knjige su složili jednu na drugu, spremaju tu reviziju...
Bi, bila sam u Gradskoj, tamo idem uvek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojoj si biblioteci bila? Jel ona "naša" počela da radi?
Ja juče vratila knjigu u moju... sve knjige su složili jednu na drugu, spremaju tu reviziju...
Jeste, velika je, mnogo bolje snabdevena i ljudi su baš ljubazni.Ne znam za nasu, bila sam u onoj velikoj u centru Zemuna, kod Opstine Zemun.
Vise necu ni da idem u ``nasu``, ovde ima puno knjiga, bolji je i veci izbor i bilo mi je kao da sam u poslasticarnici...
Esterka je aktivna na fejsu, ne znam zašto ne može da uđe ovde?
Baš ste se naredjale ti i Roda sa izveštajima iz biblioteka. Pitala sam nju zato što smo jedno vreme išle u istu, onda sam se ja odselila i prešla u drugi ogranak.Bi, bila sam u Gradskoj, tamo idem uvek.
Naravno da te stvari nisu dobre i da su sankcionisane od strane drustva, ali ja volim da citam i takvo stivo. Zasto?
Jer me zanima ljudska psiha i dokle je covek spreman da ode u svojoj bolesti i zlu.
Zato, hvala ti. Po imenima autora to su sigurno Skandinavci.
- - - - - - - - - -
Uh, bas sam se nanizala od sabajle...
Vidi se da mi fali drustvo.
Jeste, velika je, mnogo bolje snabdevena i ljudi su baš ljubazni.Samo što mora da se ide autobusom.Bar je moje iskustvo takvo. Odlazila sam tamo kad sam tražila nešto odredjeno, obično što se mnogo čitalo ovde. I onda oni pogledaju u kompjuter, ako nemaju oni, kažu mi koje odeljenje ima. Onda još nazovu to odeljenje da pitaju jel imaju i jel im tamo i kažu da ostave sa strane, da ću ja doći što pre.
Baš ste se naredjale ti i Roda sa izveštajima iz biblioteka. Pitala sam nju zato što smo jedno vreme išle u istu, onda sam se ja odselila i prešla u drugi ogranak.
A tu Gradsku nikako ne volim, mnogo su mi zvanični oni zaposleni tamo i to sad sve nešto elektronski, ni ne pričaš s njima. Ja se s mojim bibliotekarkama sita ispričam.
Mada sam razmišljala da iskoristim popust preko Popusta i učlanim se u Gradsku. Ali šta će mi dve biblioteke, ne čitam ja toliko. A ovih mojih malih neću da se odreknem.
Da Skandinavci su u pitanju. Već sam (čini mi se) pisala o skandinavskim trilerima.
Ovaj dvojac je napisao nekoliko knjiga i većina je dobila nagrade. Pored Zveri imam i Pretinac 21 i Tri sekunde. Ako želiš poslaću ti ih.
E taj prijateljski, drugarski odnos ce mi nedostajati, jer sam mogla i sa kucetom da udjem u nasu biblioteku.
Zaista je zena koja je radila u Gradskoj zemunskoj bila onako zvanicna, ali sta da se radi... pokusacu da je ``odledim`` sledeceg puta...
Dobra je stvar sto zemunska biblioteka radi ceo dan, od 8 do 20 sati...
Baš ste se naredjale ti i Roda sa izveštajima iz biblioteka. Pitala sam nju zato što smo jedno vreme išle u istu, onda sam se ja odselila i prešla u drugi ogranak.
A tu Gradsku nikako ne volim, mnogo su mi zvanični oni zaposleni tamo i to sad sve nešto elektronski, ni ne pričaš s njima. Ja se s mojim bibliotekarkama sita ispričam.
Mada sam razmišljala da iskoristim popust preko Popusta i učlanim se u Gradsku. Ali šta će mi dve biblioteke, ne čitam ja toliko. A ovih mojih malih neću da se odreknem.
Ne, ne, mislila sam na Gradsku kod Kalemegdana. Oni su mi ko roboti. Odem ja tamo s kumom ili sa Elefteriom, pa ih vidim, kakvi su...
Ovi u Zemunu kod pijace su mi Ok..
Ja ne idem na Fejs, tako da ne znam. Sigurno nesto majstorisu. Poboljsavaju neke opcije.
.
Upravo igram Slagalicu bez problema (na lažnom profiluUsput, da pitam - jel ima neko problema sa FB danas? Meni ceo dan ne moze da se ucita, i ne samo kod mene..(mislila sam da je do mog kompa
posto je star ali izgleda da je nesto drugo)
Upravo igram Slagalicu bez problema (na lažnom profilu)
Nadam seNavikla sam da odem i vidim sta ima, inace ga slabo aktivno koristim..
AKo su nesto updejtovali - zbogom (jer moj komp nece moci onda ..)
Zarko zelim da procitam ovu knjigu
http://delfi.rs/knjige/39317_psihijatri_psiholozi_i_drugi_bolesnici_knjiga_delfi_knjizare.html
Procitala sam SneskaSvidja mi se bas.
Sta sad da radim?![]()
Samo mesec dana? Toliko smo pričale o tome, da je delovalo kao da je pola godine. Ova moja nova je veća, a rekli su mi da je planirano da traje do sredine aprila.I ja sam se isto pitala sta da radim kada sam je procitala...
Morala sam malo da pauziram, nisam mogla odmah da se ``bacim`` na nesto drugo...
- - - - - - - - - -
Za Bi:
``Nasa`` biblioteka je pocela sa radom. Zavrsila se revizija pre dva dana.
Trajala je tacno mesec dana.
I ja sam se isto pitala sta da radim kada sam je procitala...
Morala sam malo da pauziram, nisam mogla odmah da se ``bacim`` na nesto drugo...
- - - - - - - - - -
Za Bi:
``Nasa`` biblioteka je pocela sa radom. Zavrsila se revizija pre dva dana.
Trajala je tacno mesec dana.