smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
mnogo mi tesko pada na psihu citanje inferna,u smislu da sanjam stravicne slike ,kao iz pakla.ne znam zasto me to toliko progoni.istina je da citam kasno nocu pred spavanje,al retko mi se ovako urezuje ruzne slike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi bre nešto što čitaju normalne žene...![]()
E hvala, drago mi je da vas nisam udavila
Ne znam naravno o kojim knjigama je sve ovde bilo reči pa pišem opširnije o onim za koje mislim da nisu svi čitali. One za koje shvatim da su svi sem mene čitali kažem da li mi se dopada ili ne.
A za Kako da ubijete svog muža, evo je scena iz knjižare:
Ova knjiga je stajala na navišoj polici, a ja visoka 168, 169cm nisam mogla da je dohvatim (logično), i sad:
Prodavac: Evo ja ću.. Koja Vam knjiga treba?
Ja: Ova Kako da ubijete svog muža.
Prodavac: Aha.. Ako neko pita, ja Vam nisam pomogao da uzmete tu knjigu.
Ja: U redu je, ja još nemam muža.. Ovo je samo priprema...
Prodavac: Aha.. Ahahahah...
![]()
I tako smo se malo ismejali u radnjiPa kad je nezgodan naslov knjige, šta da se radi
Mislim da je većina koja je ovde tu knjigu čitala, preporučila, pa sam onda i nju uvrstila na svoj spisak za kupovinu, i eto sad je došla na red. Videću kasnije zašto je tako tražena
![]()
Bijićka, čitaš li Snežnu laticu? Kakva je, nije li lezbejska? Vidim da je o prijateljstvu dveju žena, pa sam mislila da poklonim koleginici, nemoj da se obrukam...![]()
Ignorišem... Ne treba mi ništa...Nego, Krasiljak, jesi išla u kupovinu u Lagunu?
Kao da sam juče pročitala da neka od vas, a mislila sam da si ti ta, čita baš tu knjigu... Odlepila sam načisto...Ne čitam, nemam ja s tim veze. Prvi put čujem za nju. (nisam pazila na času), pa sam izguglala i pominjale su je Snežna pahuljica (to joj dodje kao imenjakinja), Elefteria i Dana.... koja je kupila ne znam, a čitala izgleda nije ni jedna. Možda Dana..
Ni ja nisam bogznakako zadovoljna osobljem u Gradskoj (pisala sam već o tome i kako me nervira kad uđem u biblioteku i zateknem bibliotekarku kako jede sendvič za pultom i tako punih usta priča sa korisnikom). Oni u Zemunskoj su uvek bili ljubazni.
A revizija može da se otegne bogami. Pomagala sam u dvema bibliotekama prilikom revizije (još dok sam studirala) i sve zavisi od toga koliko zaposleni mogu tome da se posvete, da li zabušavaju, koliko vremena je prošlo od prethodne revizije, a naravno i od veličine samog knjižnog fonda.
Napravila sam dva-tri dana pauzu u čitanju, pa sad gledam koju da počnem. Možda Snežnu laticu i lepezu tajni.
I stvorila sam sebi problem od korišćenja anti-perspiranata, otekle su mi žlezde između oba pazuha pa sad moram opet da se gnjavim s doktorima. Ovo nema veze s temom, ali rekoh da napišem da bih vas podsetila da pazite. Ja sam neko vreme gledala sastave dezodoranasa pre nego što ih kupim, ali sam u međuvremenu prestala da obraćam pažnju na to.
Uzela sam da čitam Snežnu laticu, pročitala pola strane i ostavila, nemam koncentracije za to.
Sestra tvrdi da je i vise od toga. Eto, ja odoh da se "zahvalim" i da uzmem moju crno-belu torbu koja je onako nekako cudno "usrafljena" s obe boje, a belo podseca na Sneska, kad ona: Bas ti hvala, ionako su me svi kucici napadali kad bih nosila tu torbuSnesko je sjajan triler.
Ovo je njegov najbolji roman do sada.