Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni znači svako "svidelo mi se ili nije"! Pa i ja baš to isto pišem, koje su mi se svidele knjige a koje ne.

Ljubim ja vas sve, navijačice moje :kiss: :cmok: :zag:
Sad samo još navijajte za mene ddo utorka da položim ispit, pa da vam posle ponovo pišem šta me je nerviralo u knjigama.. ;)

- - - - - - - - - -

Ja sam tek danas videla da bre ova naša Biblioteka ubedljivo ima najveći broj pregleda na ovom pdf a naročito u poređenju sa brojem postova. Dakle, mnogo ljudi čita naše preporuke i zamerke samo neće da se jave...ccc
Čitaju nas kradom kao što ja čitam o kuvanju :cool:

Nesigurni su... Navikli su da se neistomišljenici na drugim pdf-ima pljuju, pa se plaše da iskažu svoje mišljenje. Ne znaju kako smo mi fina i kulturna družina... :lol: Kod nas svako može da pronađe nešto za sebe, bio intelektualac ili domaćica. Uvažavamo svakoga a uzimamo ono što nam treba... Neretko je to samo srdačan doček i topla reč.
Ova tema je postala deo mene, ne znam šta bih bez nje. :heart2:
I sa mnom je tako. Pitam se jel to normalno :think:
(Sad sam izguglala da se sa mnom piše odvojeno. Još kada bih to i zapamtila :lol: )
Ja čim upalim komp, prvo što uradim je da uđem na ovu temu :heart2:

Što se tiče uvažavanja, mislim da je to najveća vrednost ove teme. Najveća.

A sad bih mogla stvarno i da istresem spisak knjiga koje sam citala :cool:
Devojcica na litici -Lusinda Rajli 11/10
Igraj igru -Barbara Tejlor Bredford 9/10
Moja omiljena supruga -Toni Parsons 6/10
Nestali -Kim Eklin 3/10
Zena u crvenom -10/10
Sezona manga -8/10
Itaka -Adel Geras 10/10
Vanila i cokolada -Zveva Ksati Modiljani
Izgubiti Juliju-Dzonatan Hal 10/10
Rodjeni sarmer -Suzan Elizabet Filips 7/10
Nismo stigli da se oprostimo -Linvud Barkli 10/10
Zauvek tvoj- Danijel Glatauer 5/10
Boje ljubavi- Dzejmi Ford 8/10

Ocene koje su pored naslova su rezultat mog uzivanja citajuci knjige bez obzira da li je nagradivana ili laganica
Jao, koliko lepih knjiga a ni jednu jedinu nisam čitala :D
Kakva li je ova jadnica što je dobila trojku :lol:

Što se ocena tiče, i ja ih dajem iz istog razloga kao i ti. Ocena je samo stepen mog uživanje u knjizi i ništa više.
Taman posla da ja ocenjujem kvalitet, ili književni domet, ili...
Za to postoje stručnjaci školovani i plaćeni za to :D

- - - - - - - - - -

Prelecem, masem :cao: i odlecem :metla:

i nedostajete mi :heart:
Jel preko teme ili preko Srbije :D

I ja sam bas razmisljala na tu temu... koliko sam postala zavisna od nase Biblioteke. Koliko je volim. :)
I koliko mi sve vi devojke znacite. Ovo je ubedljivo najbolja tema na Krsti.
I dalje citam Svet posle rodjendana, jedva cekam da je zavrsim da vidim sta se to na kraju moglo desiti u tom zamesateljstvu, sta je true or false... mada mogu malo da pretpostavim u kom smeru roman ide.
Posle bih citala nesto sto necu ispustati iz ruku, ali sta bi to moglo da bude? Ne znam.

Pozdrav za sve zaljubljene devojke, a one koje nisu, neka se zaljube pod hitno! :)

Minafina, svaka čast! Sa tvog spiska sam čitala samo dve (i ocene se uglavnom poklapaju).

Išla sam sa sestrom juče do DM-a, a pošto je ona teška za kupovinu tj. mnogo bira, ja sam skoknula do Lagune koja je odmah pored i kupila Bliznakinje sa Hajgejta. Opasno je to što su stavili te prodavnice jednu do druge :mrgreen: Toliko od mene što se tiče ove akcije.

Ja sam jutros počela da čitam Ukus koštica jabuke, Katarine Hagene koju sam kupila na akciji Čarobne knjige u utorak u toj Laguni koju Elefteria pominje. :)
I već mi se svidja, :ok: ali je sigurno neću čitati naredna 3 dana praznika :( jer imam puuuno nekog drugog posla. :eek: (ima oči da mi ispadnu, ali ...)

Čestitam vam dan ljubavi i vina! :heart:

Minafina, svaka čast! Sa tvog spiska sam čitala samo dve (i ocene se uglavnom poklapaju).

Išla sam sa sestrom juče do DM-a, a pošto je ona teška za kupovinu tj. mnogo bira, ja sam skoknula do Lagune koja je odmah pored i kupila Bliznakinje sa Hajgejta. Opasno je to što su stavili te prodavnice jednu do druge :mrgreen: Toliko od mene što se tiče ove akcije.
Greh do greha :mrgreen: Tako je kod mene u komšiluku u Immo centru slično - Laguna, pa prekoputa Lili, a par lokala pre Lagune je Jasmin ali je odmah u holu ispred Jasmina i štand Lagune:D

Počinjem od utorka da volontiram u jednoj firmi, u struci. Makar ću za tih par meseci da naučim nešto. To znači da ću manje čitati pa možda neću toliko često svraćati ovde. A čitam ugovor, i pogrešili mi prezime,, napisali ime i prezime kao doskorašnjoj voditeljki RTS-a, a i jedna pevačica ima isto ime i prezime kao voditeljka. Ime se poklapa, ali u dva pasusa moje dobro prezime a u druga dva pasusa su me pomešali sa nekim:rotf: Čitam ja i gledam, u jedno pausu sam ja, a u drugom nisam, ha ha.. Ali ispravljeno je i sad je sve ok:)

Brljavim Berkut ( čisto malo i o temi da pišem:D).

Uzivajte i u ljubavi i u vinu !!!!

Procitala sam i Snezno dete/Ejovin Ajvi, ako zanemarim bajkovitu Fainu, dopada mi se i uzivala sam u tom svetu Aljaske.

Ne volem politiku i mucenja ali me je zanimalo sta ce se deseti do kraja knjige, pa nisam odustala i zato su Nestali dobili trojku.

Pahuljice srecno volontiranje!

Čestitam vam dan ljubavi i vina! :heart:

Takođe.
U to ime, priznaću vam šta mi se malopre desilo, dok sam se vraćala s posla...
Ispred Tvrđave dele ruže, stanem i ja, pitam ima li i za matore, sve mislim to je zbog Dana zaljubljenih. Kaže može, ali morate da nam kažete ime simpatije. Kažem ja, pruža mi ona čestitku a na njoj srce, kaže upišite ime ovde, ja kažem upišite vi, ruke su mi zauzete. Napiše ona ime moje simpatije, kad odpozadi me čeka druga, kaže ajde sad da vas slikam s tim imenom. Tek onda videh da je na slici srce s ružom, promocija SPSa. Prekrih facu i pobegoh glavom bez obzira...:zcepanje:

Takođe.
Ispred Tvrđave dele ruže, stanem i ja, pitam ima li i za matore, sve mislim to je zbog Dana zaljubljenih. Kaže može, ali morate da nam kažete ime simpatije. Kažem ja, pruža mi ona čestitku a na njoj srce, kaže upišite ime ovde, ja kažem upišite vi, ruke su mi zauzete. Napiše ona ime moje simpatije, kad odpozadi me čeka druga, kaže ajde sad da vas slikam s tim imenom. Tek onda videh da je na slici srce s ružom, promocija SPSa. Prekrih facu i pobegoh glavom bez obzira...:zcepanje:

:D Drugarica sa crveno maramce:zper:!

E cime se sve politicari sluze i sta ce sve da iskoriste za promociju.
Berkut je dobra knjiga, ali zahteva posebno raspolozenje, bar sam je ja ciljano zelela da citam, pa sam dobila ono sto sam htela. :)

Takođe.

Dobro si nam to ispričala, da se pripazimo ruža

Hvala Minafina.
Berkut je dobar, nego ne stižem zbog raznih stvari da čitam, zato brljavim. Čitam po malo, i onda mi se ovo baš oteglo. Isto kao sa Jadnicima. Ali valjda ću bar Berkut završiti uskoro. Mislila sam da ću sad da se posvetim knjizi ali vidim ima umetničko klizanje, pa pošto to volim da gledam, sad nema ništa od čitanja...:neutral:

Poslednja izmena:
ciao drage zene!
:)

srecan vam dan zaljubljenih!!!

danas sam svratila na kiosk da kupim cigare...vidim knjiga 299dinara...gijom muso vrati mi se....dodjoh, videh, kupih :lol:...onda sam cekala u banci sat vremena i procitala oko 40 strana....

a sad je u laguni popust 30% samo sto na sajtu nema naslova....ima li nkeko spisak?

sad sam pogledala spisak na popustu carobne knjige...pitam se sta tu valja?

do sada mi se cini da ste dale preporuke za ukus kostica jabuke i umetnost voznje po kisi....i sta jos? :think:
Ovo je bio moj plan kod Čarobne knjige, pošto imam te dve koje spominješ (mada ih još nisam čitala).

Budva, bagra i blud
I dalje Alis
Molim te, pazi na mamu
Piće pre rata
Četiri ljubavna pisma

Ali mi nisu poslali lozinku u mejlu i ne mogu da se registrujem. Slala sam im mejl u kome tražim lozinku, oni ništa.
E pa onda neću ni da kupim :ljutka:

Tačno će propasti bez mojih 500 dindži :lol:

Berkut sam čitala... pa... pre sigurno 15 godina. I još je pamtim. Sećam se čak i kakve je korice imala.
Davno, davno kada sam je spominjala ovde na temi a nisam mogla da se setim naslova, Meda se po sadržaju setila koja je knjiga u pitanju jer je i ona čitala :D

- - - - - - - - - -

Znači da se ovih dana čuvamo crvenih ruža. I crvenih paprika za ajvar :lol:

:uja: svima

Kako ste?

Zavrsila sam Udruzenje ljubitelja knjige i pite ljuskuse..Sta da kazem a sto vec nista rekle..Divna knjiga, knjiga o knjigama, o ljubavi i svemu pomalo..
Sto kaze Rada, podseca me na ovu nasu biblioteku..Iako sam zavrsila i dalje sam na Gernziju :aha: Inace, zanimljivo mesto (malo sam istrazivala po netu)
Ko nije citao - odmah neka stavi na spisak. :-)

Mene bas zanima Ponocna ruza i Devojcica na litici..Cekam da ova prva stigne u biblioteku..

Ne verujem da ce u biblioteku brze stici Ponocna ruza jer je novija knjiga.

Ja sam prestala da se nadam novim izdanjima iz biblioteke, sreca tvoja ako si u blizini glavne/centralne,
mi u ograncima za renoviranje (citaj:gde je Bog rekao laku noc) se radujemo bilo kojoj....:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back