lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
A,aaaaaaaaa, maloProbala sam da čitam Čarobni breg, ima tome 7, 8 godina. Ne znam da li da mu se vratim. Jes' malo otegnut. ( Malo)
Ni meni. Danas sam imala vremena koliko hoćeš, a nije mi se čitalo. Gledala sa film Zamak u mom srcu, i sasvim je ok kad se poredi s knjigom. Opuštajuć je, meni je prijao.
Ja u mašinsku. Čitala sve po reduNastavni programi sve obimniji, a deca sve manje znaju. Jedino se lektire smanjuju. Ja sam bila frapirana kada je moj sin u 1. razredu gimnazije prvu knjigu dobio da pročita u toku zimskog raspusta i to Rani jadi, Danila Kiša.
Ja sam bila usmereno i prve dve godine sam išla u Automehaničarsku školu, tako mi teritorijalno zapalo. Mi smo, boga mi, odmah čitali Ilijadu i to pravu, ne neko skraćeno izdanje, a onda još svega i svačega, ne sećam se...
Sad valjda ni ne čitaju lektire, ili odgledaju filmove ili imaju neke knjige sa kratkim sadržajem i analizom dela.

Nisam ni primetila dok se nisam vratila na tvoj post.Opet ja omasila naslov!
![]()
Pa sam onda opravila i smajlija kad sam već tu

Čitam Nesbea. Sviđa, sviđa
Poslednja izmena:

ne znam koj' mi je ...
, to već znate, podiga sam konačno svoju diplomu (posle 5,5 godina), nadobijala poklone, upoznala Sonju Atanasijević, smorila se na seminaru... Nisam srela Lamaritu, iako smo bile u stalnom kontaktu, to mi je najžalije, i nisam srela još neke persone, a planirala sam.
), ali sam zato donela Vazdušne ljude, (poklonila mi Bi 
svaka na svoj način 
istina...