Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Srecna nam NG devojke, i da nastavimo da citamo dobre knjige 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spisak naj-knjiga i promašaja sledi narednih dana![]()
Drage moje čitalice ...
Teško je naći prave reči kojima mogu da vam čestitam Novu godinu
Posle toliko pročitanih knjiga uvek mi zastane slovo kad treba da budem rečita...
............................................................................................................
Želim da ove godine zablistate i istaknete se u onome što volite i ostvarite ono šta je VAMA najbitnije.
U međuvremenu, prazne trenutke popunite porodicom , dragim ljudima , dobrim knjigama, filmovima i putovanjima (a neko i cipelama)
Srećna Nova godina ...voli vas Night.
Predivna čestitka..u svemu sam se pronasla...narocito u onom u zagradi..
Devojke,sjajno ste drustvo i silno uživam u druženju sa vama.
Srecna vam Nova godina...negujte lepotu trenutka,te iskrice ciste radosti.
Ljubim Vas puno!
Drage moje čitalice ...
Teško je naći prave reči kojima mogu da vam čestitam Novu godinu
Posle toliko pročitanih knjiga uvek mi zastane slovo kad treba da budem rečita...
............................................................................................................
Želim da ove godine zablistate i istaknete se u onome što volite i ostvarite ono šta je VAMA najbitnije.
U međuvremenu, prazne trenutke popunite porodicom , dragim ljudima , dobrim knjigama, filmovima i putovanjima (a neko i cipelama)
Srećna Nova godina ...voli vas Night.
Ruska zima, Dafni Kalotaj
Laguna, 468 strana
Veoma mi se svidela, po mom misljenju odlicna knjiga koja se cita onako u dahu.
Zanimljivi likovi koji su dobro razradjeni, znalacki vodjenja prica (servirano na kasicicu malo proslosti, malo sadasnjosti, malo o jednom liku, malo o drugom, trecem...). Stil bolji nego sto sam ocekivala. Istorijska pozadina price meni zanimljiva jer o tom periodu nisam do sada citala. Ja je bas preporucujem mada mi se cini da je dosta vas ovo vec citalo.
Dano, ja ne smem da citam sta si napisala za Pre nego sto izgorim, jer bih trebalo vec da pocnem da je citam, jer sam zbog nje prekinula Hausa, ko velim, Dr Haus je prirucnik i moze se i prekidati i ponovo nastavljati...
I ja sam citala Snezno dete. Knjiga je u to vreme imala bas veliku reklamu, pa sam jednostavno morala da je uzmem i procitam. Jos uvek se secam radnje romana, neobicna ljubavna prica, tesko se zaboravlja. Bar sam je ja tako dozivela. Jeste, kao bajka je i strasno brzo se cita. Prosto ne da coveku da je ostavi, dok je ne procita.
A ne moze to svaka knjiga da uradi.
Mogle bismo 31. decembra da napisemo koja nam je knjiga obelezila ovu godinu, ili mozda koje tri, da bude malo lakse?
E da, tek juce negde procitah da je Alis Manro dobitnica Nobela za knjizevnost za 2013. godinu.
Vidi Mirke upade mi u monolog
Uzgred, meni se Kad preživim ovaj roman dopala. U rangu je Prvi, drugi, treci covek.