Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ptice umiru pevajući knjiga i serija :hik:
Eh, koje je to vreme bilo :cistinaocare:

- - - - - - - - - -

Čitač i knjiga i film su mi odlični svako na svoj način. Skoro su mi identični, ali u pravu si (ako sam te dobro razumela) ovo u vezi emocija.
U filmu su mi emocije mnogo više na "pogrešnoj" stranio nego u knjizi. U tome je možda i najveća razlika.

Ne znam kakva je knjiga "Ptice umiru pevajući", ali znam da se njoj nije dopalo kako su joj ekranizovali roman. Štaviše, bila je ljuta zbog te serije. Meni se dopalo ova njena trilogija. (Opet istorijski roman)

http://www.laguna.rs/se78_serijal_prvi_covek_rima_laguna.html

Mislim da je najbliži Delfi u Knezu. Od SKC-a ka Terazijama ima Lagunina knjižara (klasična), a u Knezu je Delfi.
A ovo za Isidoru - ja mislim da je to ta, tj ona:D Pojma nisam imala da je pisala sajber bajke:roll: Lepotica i kiborg, joooj:eek:

E a ovo je jedna od meni najlepših bajki http://www.knjizare-vulkan.rs/SNEZNA-KRALJICA-34624 Skupa je ali kupiću je kad - tad. :) Pre par godina gledala sam i film radjen po knjizi i baš sam uživala:) Inače volim da gledam bajke, vraćaju me u bezbrižno doba;)

Poslednja izmena:
Aha, znači moram u Knez. Ja mislila u Delfi SKC pa tu ako ima neki Vulkan. Ali dobro. Hvala u svakom slučaju.

Snežnu kraljicu smo kao crtani film apsolvirali sa mojim sestrićem dok je bio mali :D

- - - - - - - - - -

Vulkan u Sremskoj, bivši Mamut.

Isidora samo štancuje sve i svašta. Sad je napisala i neku knjigu kako se lečila. Čitala nam odlomke učiteljica joge.... :roll:
Joj, da. Ja zaboravila da je to sada Vulkan :D

Isidora multipraktik. Žena za sve :lol:

Lamar, ja sam zabrljala, Mrs Bi je u pravu za najbliži Vulkan, nisam čitala da si pitala za Vulkan, nego kako sam videla 'najbliže' i 'SKC', ja odmah pomislila na najbliži Delfi:confused::D

- - - - - - - - - -

Sad čitam poruku i pitam se šta sam ja čitala?:dash:

Da, da:lol:
A tekst...uhhh... Ja nisam čitala Gospođu Bovari, uskoro ću, takav je plan:D Skačem malo sa teme, da se sve manje čita to je činjenica. Doduše ima u toj lektiri i knjiga Bože me sačuvaj. Meni ubedljivo najdosadnija knjiga koje se sećam iz srednjoškolskih dana je Čekajući Godoa. Razumela sam ja nju, ali mi je bila doooosaaadna strašno!

To nisam čitala. Da l ću - ne zna se:D
Znam da se Godo prikazivao u JDP ( čini mi se), ne znam da li se još daje, i bila je neka varijanta da idemo da gledamo tu predstavu i kategorički sam odbila:D A obožavam pozorište:) Ali Godo se isprečio:D

Počećeš vidim uskoro kao Rada da čitaš samo prva tri reda :lol:

Nisam znala da li da se smejem ili da plačem
http://www.6yka.com/novost/47974/ante-tomic-sta-ce-hrvatu-drolja-karenjina
stvarno, kakav tekst...
Da, da:lol:
A tekst...uhhh... Ja nisam čitala Gospođu Bovari, uskoro ću, takav je plan:D Skačem malo sa teme, da se sve manje čita to je činjenica. Doduše ima u toj lektiri i knjiga Bože me sačuvaj. Meni ubedljivo najdosadnija knjiga koje se sećam iz srednjoškolskih dana je Čekajući Godoa. Razumela sam ja nju, ali mi je bila doooosaaadna strašno!

Neko je ovde na temi skoro čitao Gospodju Bovari i bila mu dosadna. Ja lično mislim da nećeš ništa propustiti i ako je preskočiš. Ali ne nagovaram te, čitaj...

Završila sam sinoć Paukovu mrežu, Agate Kristi. Paaaaa, ništa to meni nije naročito. Jeste otkrivanje ubice bilo zanimljivo i neočekivano (ali i očekivala sam da bude neočekivano :zcepanje:, pa nisam ni pokušavala da prokljuvim ko je), ali je sve u svemu malo dosadnjikavo.

Sad prelazim na Ko je ubio Alfija, Sonje Atanasijević (moje koleginice). Opet triler. Ovo će biti treći u nizu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back