lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Dakle, onim prethodnim izveštajima nemam šta da dodam. Ja sam se uostalom njima rukovodila prilikom moje kupovine. A kupila sam:
Čarobna knjiga (sve po 100 din):
Umetnost vožnje po kiši 2 kom
Djui
Ukus koštica jabuke
Ko bude išao videla sam na ovom štandu Zovem se Dina - 200 din, odlična je pojma nemam zašto je nisam kupila.
Paidea:
Muzika jednog života – Makin 200 din
Rende:
Otac – Jergović (zaboravila sam cenu, valjda 700 din)
I htela sam pošto ni nju nemaju u mojoj biblioteci Odakle sam bila, više nisam- Dejan Tiago Stanković – 550 din ali sam se umorila i nisam mogla da se vraćam.
Bilo mi je lepo, opajala sam ceo sajam, ljudi vuku knjige u kolicima za samoposlugu, a videla sam i jednu nesrećnicu koja je knjige ubacila u onu veliku crnu vreću za smeće i vuče je po podu kroz hale
Čarobna knjiga (sve po 100 din):
Umetnost vožnje po kiši 2 kom
Djui
Ukus koštica jabuke
Ko bude išao videla sam na ovom štandu Zovem se Dina - 200 din, odlična je pojma nemam zašto je nisam kupila.
Paidea:
Muzika jednog života – Makin 200 din
Rende:
Otac – Jergović (zaboravila sam cenu, valjda 700 din)
I htela sam pošto ni nju nemaju u mojoj biblioteci Odakle sam bila, više nisam- Dejan Tiago Stanković – 550 din ali sam se umorila i nisam mogla da se vraćam.
Bilo mi je lepo, opajala sam ceo sajam, ljudi vuku knjige u kolicima za samoposlugu, a videla sam i jednu nesrećnicu koja je knjige ubacila u onu veliku crnu vreću za smeće i vuče je po podu kroz hale

))

Vidiš bre da nisam mogla sutra. Stiže nameštaj, moramo da pomeramo, da selimo iz sobe u sobu... i tako.