Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, onim prethodnim izveštajima nemam šta da dodam. Ja sam se uostalom njima rukovodila prilikom moje kupovine. A kupila sam:

Čarobna knjiga (sve po 100 din):
Umetnost vožnje po kiši 2 kom
Djui
Ukus koštica jabuke
Ko bude išao videla sam na ovom štandu Zovem se Dina - 200 din, odlična je pojma nemam zašto je nisam kupila.

Paidea:

Muzika jednog života – Makin 200 din

Rende:

Otac – Jergović (zaboravila sam cenu, valjda 700 din)

I htela sam pošto ni nju nemaju u mojoj biblioteci Odakle sam bila, više nisam- Dejan Tiago Stanković – 550 din ali sam se umorila i nisam mogla da se vraćam.
Bilo mi je lepo, opajala sam ceo sajam, ljudi vuku knjige u kolicima za samoposlugu, a videla sam i jednu nesrećnicu koja je knjige ubacila u onu veliku crnu vreću za smeće i vuče je po podu kroz hale :lol:

To nisam bio ja, mi smo imali samo dva ranca. Niko sa kesama za đubre nije bio sa mnom.
Ma manje je bre Jergović, mislim da je 600, pomešala si.
Otac je ona tanka knjižica, a Dvori su ti oni debeli ko Budenbrokovi. A otprilike je i ta radnja, vrlo neoriginalno.
Kako sam potrefio ovo da otkucam, bez greške.

Pametno ti je to.Snimljen je istoimeni film, to je ono sa dva brata blizanca, jedan dragovoljac, a drugi sveštenik u nekom kamenjaru, a iskušenje mu je neka gasterbajterska ćerka :)))

Gledaj film, isto je to, Ante je super.
Znam da ima film, ali hoću prvo knjigu da pročitam pa ondaK film. Ante je super :lol:

Ne znam da li si čitao Osmi povjerenik – Renato Baretic, Rende 260 str, takođe odlična :super:

E. jesi bila u vreme kad je bio Teofil na štandu Čarobne knjige.

Mi svi kao žedne kvočke na pojlilo, stavili tamo u boksove žičane knjige, guramo se, a Bogoljuba namestili nasred puta, pije on, mlati kosijanom haha...

- - - - - - - - - -

Znam da ima film, ali hoću prvo knjigu da pročitam pa ondaK film. Ante je super :lol:

Ne znam da li si čitao Osmi povjerenik – Renato Baretic, Rende 260 str, takođe odlična :super:

E, nEsam, al fala, imaću u vidu, hvališa :)))

To nisam bio ja, mi smo imali samo dva ranca. Niko sa kesama za đubre nije bio sa mnom.
Otac je ona tanka knjižica, a Dvori su ti oni debeli ko Budenbrokovi. A otprilike je i ta radnja, vrlo neoriginalno.
Jes vala bez greške, al ja navikla na onaj tvoj "stil" :D

Možebiti da je 600, ali ima on i ovu novu 1 200 din, i Dvore oko hiljadu dinara...

Ona sa kesom za đubre je baš bila prizor :lol:

- - - - - - - - - -

E. jesi bila u vreme kad je bio Teofil na štandu Čarobne knjige.

Mi svi kao žedne kvočke na pojlilo, stavili tamo u boksove žičane knjige, guramo se, a Bogoljuba namestili nasred puta, pije on, mlati kosijanom haha...

- - - - - - - - - -

E, nEsam, al fala, imaću u vidu, hvališa :)))
Jesam, taman je stigao od nekuda i neki tu sa štanda mu kaže kako je on potpisivao knjige umesto njega i to ćirilicom :lol:

- - - - - - - - - -

Znači sreli smo se samo nismo znali :D

Znaš šta je u njoj originalno? Piše od poslednjeg potomka te porodice pa u nazad.

Jes vala bez greške, al ja navikla na onaj tvoj "stil" :D

Možebiti da je 600, ali ima on i ovu novu 1 200 din, i Dvore oko hiljadu dinara...

Ona sa kesom za đubre je baš bila prizor :lol:

- - - - - - - - - -

Jesam, taman je stigao od nekuda i neki tu sa štanda mu kaže kako je on potpisivao knjige umesto njega i to ćirilicom :lol:

- - - - - - - - - -

Znači sreli smo se samo nismo znali :D

A možda si mi ti preporučila da uzmem Put u divljnu, divna knjiga :)))

Znaš šta je u njoj originalno? Piše od poslednjeg potomka te porodice pa u nazad.

Ume on da piše, za razliku od većine to je jedan negovan, književno standardni jezik.
Ja davao ljudima Korinu da čitaju, o mački, svi su plakali :))) Baš mi bilo drago, znaš kako sam im uvaljivao, eto, to je jedna ljubavna knjižica, očas posla pročitaš, poneseš na plažu, staviš u džep...
Kao, zaebao sam ih, rastužili su se. Pa ako, nek čitaju, valja knjiga.

Rada je danas uplatila 11000 sinu školarinu. :(

- - - - - - - - - -

Neću da preiudiciram... Ako spremim, ništa neću da kupim. Bolje da krenem nespremna, možda me nešto i sačeka sutra. :)

Kod ove Čarobne, stalno izvlače iz magacina i rade dopunu, tako da, ako nemaju to što tražiš odmah čim stigneš, budi malo strpljiva.

Inače, Den Braun je i dalje 1.300 i ja i dalje neću iz principa da ga kupim dok ne izađe u mekom povezu.
A u krajnjoj liniji, zet je dobio na poklon knjigu za rođendan, pa ću da pozajmim.
I uopšte nisam čuo neke komentare o knjizi, nikakve reakcije.

Poslednja izmena:
A možda si mi ti preporučila da uzmem Put u divljnu, divna knjiga :)))

Ume on da piše, za razliku od većine to je jedan negovan, književno standardni jezik.
Ja davao ljudima Korinu da čitaju, o mački, svi su plakali :))) Baš mi bilo drago, znaš kako sam im uvaljivao, eto, to je jedna ljubavna knjižica, očas posla pročitaš, poneseš na plažu, staviš u džep...
Kao, zaebao sam ih, rastužili su se. Pa ako, nek čitaju, valja knjiga.
Nisam :lol:
Korina je lepa. Čitala sam je.
Jesi li ti kupio u Čarobnoj Djui? To je o jednoj mački :)

Kod ove Čarobne, stalno izvlače iz magacina i rade dopunu, tako da, ako nemaju to što tražiš odmah čim stigneš, budi malo strpljiva.
Jeste. I ja sam mislila da dok ja dođem nestaće, ali nije.
Na Lagunu uopšte nisam ni svratila. Cenim, kad prođe sajam opet će oni onu akciju 10 za 1 000 :lol:

Nisam :lol:
Korina je lepa. Čitala sam je.
Jesi li ti kupio u Čarobnoj Djui? To je o jednoj mački :)

Jeste. I ja sam mislila da dok ja dođem nestaće, ali nije.
Na Lagunu uopšte nisam ni svratila. Cenim, kad prođe sajam opet će oni onu akciju 10 za 1 000 :lol:

Moj čo' ek :)))

Ja se muvao kod Vulkana, malo sam njushkao Keri i Stivena Kinga uopshte, pa sam odustao.

dao mi neki decko iz XIV vizitkartu, imaju Kinga i fantastiku, a iste cene kao na Sajmu, pa tju da ga zovnem kad mi zatreba.
Neka mala IK,
Ma kenija Vulkan 15% popusta, boli me uvo za tolicki popust, netju nosim.

Bash mi je drago da smo se ovako lepo ispricali, hvala lepo, bile ste, ako i uvek, divne i tjarobne, odoh da listam i njushkam knjige i da se izvrnem u krevet.
Kis i baj .. :))))

Poslednja izmena:
E, da. Znate koga sam videla? Onog nesrećnog voditelja... :think: Milomir Marić valjda, ima štand sa polovnim knjigama gore na spratu negde u nekoj sajamskoj vukoebini.
Bože me oprosti ko se sve i čime bavi :roll:

I videla sam Dedićku, sedi ko u izlogu, i neki štand-ić nešto sa Ivanom Žigon, neka knjiga i neki CD čini mi se...
Ma svašta ima na ovom belom svetu :lol:

Poslednja izmena:
Hvala Water:) Ma ko zna gde su poslali knjige.. I dalje divna Lagunina organizacija..
Aha, videću za ove knjige Marine Fiorato, možda će uskoro da mi se čita.. Videćemo:D

E, da. Znate koga sam videla? Onog nesrećnog voditelja... :think: Milomir Marić valjda, ima štand sa polovnim knjigama gore na spratu negde u nekoj sajamskoj vuko*ebini.
Bože me oprosti ko se sve i čime bavi :roll:

I videla sam Dedićku, sedi ko u izlogu, i neki štand-ić nešto sa Ivanom Žigon, neka knjiga i neki CD čini mi se...
Ma svašta ima na ovom belom svetu :lol:
Ona se izgleda nije pomerila od ponedeljka:D

Super si pazarila i ti Lamar:)

Al' će da se čita ove jeseni, uživancija:zaljubljena:

Meni se ta knjiga jako svidela... od stila pa do priče.... msm na Kradljivicu knjiga.
Vidim gore se spominje Stiven King i Den Braun...
Ajde ovaj drugi i može da prođe... nije baš pisac da bacanje... Stiven King je tuga... .
Ja na sajam otišla da pogledam, jer nisam pri parama... izašla sa šest knjiga... opet... hebem ti moju samokontrolu....

Pa da:D

Nego, da l' kod Marića ima Radusinovićkinih knjiga?:hahaha:
Mogu da se kladim da je tu čitava ta plejada :lol:
Nisam pogledala šta ima jer kada sam ga ugledela ja sam instiktivno napravila veeeeliki polukrug da ga izbegnem
smilie_girl_004.gif

Moj čo' ek :)))

Ja se muvao kod Vulkana, malo sam njushkao Keri i Stivena Kinga uopshte, pa sam odustao.

dao mi neki decko iz XIV vizitkartu, imaju Kinga i fantastiku, a iste cene kao na Sajmu, pa tju da ga zovnem kad mi zatreba.
Neka mala IK,
Ma kenija Vulkan 15% popusta, boli me uvo za tolicki popust, netju nosim.

Bash mi je drago da smo se ovako lepo ispricali, hvala lepo, bile ste, ako i uvek, divne i tjarobne, odoh da listam i njushkam knjige i da se izvrnem u krevet.
Kis i baj .. :))))
Takođe :hvala:
A koliko si knjiga nakupovao listaćeš taman do jutra :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back