Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da vidite i mamino dete od glave do pete :)

1209379_10152305775179816_1781171913_n.jpg

Ovu slicicu sam videla na FB i cini mi se da sam tamo napisala - isti mama, voli knjige :heart:

Mislim da su promenili naslove od 100 dinara u Čarobnoj... Nema ovih knjiga koje je nabrojala Elefteria...:think: Msm, ima ali ne po 100 din...:(
http://www.carobnaknjiga.rs/u-susret-sajmu-knjiga-45-naslova-po-100-dinara
Ili sam ja loše pazila na času...

Rado,to je spisak koji se pojavio pred sajam,ali knjige na štandu su te koje smo pominjale i kupovale,iako ih na spisku nema.Vidis da je Pahuljica isla prva i te koje smo mi kupovale po 100, ona videla za 200 i 300.Bas me zanima sta ces ti zateći..

Obišla sam danas 7-8 trafika i nigde nisam našla ''Istočno od sunca'' (videla sam Đokondu i Sreću, koje već imam, kao i Bjelicu i Radusinovićku, koje neću da kupujem).
Kanelin mališa :heart:
I nešto što nema veze s temom:
Ne mogu da prežalim zeca.
doda.jpg

Kupila sam sinoć štene. Znam da nije baš lepo kupovati novu životinju u pokušaju da nadomestim bebu i zeku, ali nisam znala šta drugo da radim od silne potrebe da mazim i držim u rukama nešto malo. U svakom slučaju, suprug i ja ćemo je mnogo voleti i brinuti o njoj. Stara je 2 meseca i zove se Ema. Postaviću je na temi o ljubimcima kad je budem uslikala. Sada mi spava pored nogu.

Elefteria, malopre setam Knezom sa drugaricom i ispred nas prodje beli zeka kao ovaj tvoj. Odmah sam se setila tebe, ali nisam imala u planu da ti to pominjem. Ali posto si sama pomenula, onda mogu i ja. Bilo je potpuno nestvarno. U Knezu slabo ima i macaka i pasa, a zeka presao ulicu i usao u neku prodavnicu. :)
Nek ste kupili Emu! Ne znam sta kazu psiholozi, ali ja mislim da ljudi osecaju sta treba da rade. Naravno da vam ona nece zameniti bebu i zeku, ali ce vam zaokupiti paznju i volecete je zbog nje same. Obavezno prijavi ovde kad postavis sliku, jer ja ne pratim teme o ljubimcima.

Uh, sta sad da napisem na temu.... citam i dalje Narandze za Bozanu

Ja sam danas nasla Istocno od sunca, i rekoh ajde da kupim.

@Elefteria, bas lepo sto ste uzeli stene :) jedva cekam slike.(baci link ovde kad postavis sl) Zivotinje su lekovite :heart:

Elem, zavrsih Kcerka Toskane M.Fiorato. Za one koji vole istorijske ljubav. drame je sasvim ok, Italija 18 v, vreme Medicija,
borba izmedju kontrada prozeta i jednom ljubavlju.

Elefteria, super za Emu:) Čekamo sličicu:)

Ja sam videla samo Radusinovićku na kiosku i Đokondu.. Oni pošalju par komada ok knjiga, a preplave kioske onim koje su bezveze.. Razumem zašto ali opet.. Nikada kad sam gledala u mom kraju nisam našla ono što sam tražila.. Te stoga, Water, gde si ti našla tu knjigu?

Imam ovu knjigu Kćerka Toskane, i onu drugu Marine Fiorato, Gospa od badema.. Jesi čitala ovu drugu, ili neko od vas? Obe sam kupila na akciji, ali mi se nešto ne čitaju, a ne znam da li grešim...

Pahuljice, nasla sam je kod mene u kraju, u radnji gde inace kupujem novine (Medak)
Verujem da su pretrpali kioske za tim bzvzn knjigama.

(Ne znam ali mozda treba pogledati po malo zabacenijim radnjama..Verovatno je bila cista sreca sto sam je ''ulovila'')

Nisam citala ovu drugu, cak sam se dvoumila i za Kcerku Toskane da l da je uzmem (jer istorijski bas nesto ne volim taj period u Italiji, Medicijeve, itd)
ali posto nisam nasla nista bolje u biblioteci, uzeh i nisam pogresila.I meni je malo mrsko bilo da je citam jer sam mislila mozda je bzvz.. Knjiga je ok, mislim da neces pogresiti ako krenes da je citas.

Mi rešili da danas kupujemo i da idemo na Sajam.
kupili 40-50 knjiga. Sve gluposti za jednokratnu upotrebum ništa kapitalno.
I nema Šarenog dućana. Nismo jeli pljeske, skupe su, pa pošto sam obećao, vodio sam ih u Mek.

ništa nisam u ladzuni kupio, njima ne bih ni k. ostavio na poslugu lol

evo ih gledam, ok, Gavrilo princip u Beogradu, Ratko Parezanin, to nije za jednokratnu i Beskrajni spiskovi, Eka sam platio 2, 5 soma, što je super cena.

Poslednja izmena:
pa jeste, rale lol i vukao barabar ko punu kacu kupusa , ebomepas sa sve kamenom za kupus lol
e, Plato davao dve za 1000, Čarobna knjiga prodavala knjige za 100, tu sam odmah kupio 7,
Paideia imala za 200 Singera, Makina, Boskea i Toflera, tomsam sve kupio.
Kod Djunte ebiga Džeronimo Stilton za đ ecu i za mene 3 Grishama. Kod Arhipelaga za zenu nešto, a meni jos i neke masone.
eno aad unaobi mi ostalo, ne zmam uopste sta mi jento sventrebalo, almdobro, mozeni zanpoklon nekome.

Rado,to je spisak koji se pojavio pred sajam,ali knjige na štandu su te koje smo pominjale i kupovale,iako ih na spisku nema.Vidis da je Pahuljica isla prva i te koje smo mi kupovale po 100, ona videla za 200 i 300.Bas me zanima sta ces ti zateći..

Ima.
Ne znam da li ima svih sa spiska, al sto sam ja kupio - ima. Za 100.
A neke zene su se gurale za neke zenske, to me nije interesovalo. MZ je kupila tu neki knjigu o ljbavi Gustava Klimta.
Onda je uzela Gatalicu kod KOV-a i nesto jos, a da Mandolinu, i nesto od Jaloma. Nemam pojma, ja to ne chitam.

Uzeo sam Ktulu price za 400din, a vec ih imam, dobro, nema veze, poklonitju nekome, dopala mi se cena.

Neka me nagovorila da uzmem Put u divljinu, nemam pojma shta je, neki shto se loze na prirodu, a ******, 100 din. nek ide zivot
Kao, mnoooogo je dobro, to je toliko dobro da ja moram da kupim

Poslednja izmena:
Evo mene sa sajma :D
Mislila sam se da li da idem, ali sutra nam stiže neki nameštaj :zaljubljena: zbog koga nisam ni imala baš nešto love za knjige :evil:
A danas sam imala i besplatana ulaz.
Samo mi je žao što neću sutra videti Radu :(
Rajkić i Elefteria, šteta što nismo bile i danas, u onoj našoj kafanici sedeo jedan baš fin bradonja. Sam :zper:

Pametno ti je to.Snimljen je istoimeni film, to je ono sa dva brata blizanca, jedan dragovoljac, a drugi sveštenik u nekom kamenjaru, a iskušenje mu je neka gasterbajterska ćerka :)))

Gledaj film, isto je to, Ante je super.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back