wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Devojke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

stigle samo radi i to mužu na ruke
ja sam naručila pre 5radnih dana![]()

Više komadaHvala Pile, meni ne predstavlja problem ni klasicno citanje, a ni citanje sa kompa.
Samo da se cita.
- - - - - - - - - -
I nekog njegovog druga(za mene).
![]()

Potpisujem sve za Mjuriel.Poslastica je drugačija od Otmenosti ježa. Ne bih da budem gruba i da te obeshrabrim, ali jednostavno i iskreno rečeno: nije joj ni prineti. Zato nemoj da se razočaraš ako ti se Poslastica ne svidi i da odustaneš od Mjuriel Barberi, nego ipak nekom prilikom potraži Otmenost ježa.
Ja čitam online sajtove sa pločicama, gradjevinskim materijalom i sl.![]()

Imaš dosta knjiga na www.scribd.com
Ili mi pošalji na pp šta ti se čita, možda imam ja na kompu pa ću ti poslati. Ako voliš/ne smeta ti da čitaš na kompjuteru knjige.

E moja ti, Koja i ja smo stari drugari, on odavno ima deo mene, tj mog srca.
Tu za njega postoji posebno mesto negde izmedju pretkomore i komore.
Tu smestam posebne ljude.
I stigle su nam knjige.
Sa pokislim postarom
Sve po spisku.
Razdelismo u kancu i sad ih gledamo.
Ja cituckam Davne sate i za pocetak je beskrajno zanimljiva ali posto od Kojotica stize de(l)o onda cu da se bacim prvo na njega![]()
mV, pisale su devojke na preth. stranama, dosta njih je narucilo, procitaj posl. 5, 6 str.
stigle samo radi i to mužu na ruke
ja sam naručila pre 5radnih dana![]()

ma, pitam zato sto nikako da stigne, ima deset dana da sam narucila
i sta ako nema nikoga kuci kad stigne, jel ostave obevestenje, pa da ja podighnem u posti?
nema mi nicega sem racuna u sanducetu
a, jedva sam probrala deset normalnih knjiga od onih gluposti sa popodnevnog spiska, dok je sa onog prepodne bilo barem 20 koje sam htela
kad sam pitala u delfiju zasto su vec prvog dana akcije promenili spisak u roku od par sati, rekose da se sve prodalo
cisto sumnjam
samo su videli kolika je potraznja, pa su povukli dobre knjige a probali da uvale ono sto se nikda nije prodalo...
mV, pisale su devojke na preth. stranama, dosta njih je narucilo, procitaj posl. 5, 6 str.
nemam pojma
i ja zavirujem svaki dan u sanduče, a tamo isto samo računi
nešto se ne nadam da će me lik iz postexpresa zvati

nemam pojma
i ja zavirujem svaki dan u sanduče, a tamo isto samo računi
nešto se ne nadam da će me lik iz postexpresa zvati
pročitala sa ovde, neko video da fb da nisu ispoštovali spisak porudžbine
i sad se ja mislim šta ako mi uvale neke druge knjige
da prvo otvorim, pa onda platim?
je l može tako?
Немаш право.
Можеш да опипаш, а што би те неко зезнуо.

) ako mi posalju one isidore bjelice i slicnočuj da opipiam
na osnovu pipanja ću da "pročitam" naslove
što bi me neko zeznuo?
pa to se i ja pitam...
što su ženi uvalili 12 knjiga koje nije poručila?
)ja vec platila karticom, ne secam se ni sta sam narucila, jedva sam skrpila deset
al zato znam sta nikada ne bih narucila i ladno cu da odem i da im tresnem knjige na pult i da napravim scenu (mnogo volim da pravim scene) ako mi posalju one isidore bjelice i slicno

Ja sam sada oterala jednog nadobudnog u mesto rodjenja... ne svidja mu se kako setam kuce.
Odsad sve uvrede vracam ne istom, vec troduplom merom.![]()

jel skupljas govanca za kucetom? trk na moju temu o kucecim govancima![]()
Da, skupljam za njom za razliku od drugih neodgovornih koji setaju kucice.
I toliko puta sam dobijala pohvale od ljudi zbog toga.
Uvek na povocu imam 3 kese da se vidi da ispunjavam svoju duznost.
Како плаћате, поузећем?

ja vec platila karticom, ne secam se ni sta sam narucila, jedva sam skrpila deset
al zato znam sta nikada ne bih narucila i ladno cu da odem i da im tresnem knjige na pult i da napravim scenu (mnogo volim da pravim scene) ako mi posalju one isidore bjelice i slicno