Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stigle samo radi i to mužu na ruke :lol:
ja sam naručila pre 5radnih dana:rtfm:

:lol:
Hvala Pile, meni ne predstavlja problem ni klasicno citanje, a ni citanje sa kompa.
Samo da se cita. :)

- - - - - - - - - -

I nekog njegovog druga ;) (za mene). ;)
Više komada :lol:

- - - - - - - - - -

Poslastica je drugačija od Otmenosti ježa. Ne bih da budem gruba i da te obeshrabrim, ali jednostavno i iskreno rečeno: nije joj ni prineti. Zato nemoj da se razočaraš ako ti se Poslastica ne svidi i da odustaneš od Mjuriel Barberi, nego ipak nekom prilikom potraži Otmenost ježa.

Ja čitam online sajtove sa pločicama, gradjevinskim materijalom i sl.:lol:
Potpisujem sve za Mjuriel.
A za pločice... to su slatke muke :D

Poslednja izmena:
E moja ti, Koja i ja smo stari drugari, on odavno ima deo mene, tj mog srca.
Tu za njega postoji posebno mesto negde izmedju pretkomore i komore.
Tu smestam posebne ljude.

I stigle su nam knjige.
Sa pokislim postarom
Sve po spisku.
Razdelismo u kancu i sad ih gledamo.
Ja cituckam Davne sate i za pocetak je beskrajno zanimljiva ali posto od Kojotica stize de(l)o onda cu da se bacim prvo na njega :cool:

Како плаћате, поузећем?

mV, pisale su devojke na preth. stranama, dosta njih je narucilo, procitaj posl. 5, 6 str.

stigle samo radi i to mužu na ruke :lol:
ja sam naručila pre 5radnih dana:rtfm:

ma, pitam zato sto nikako da stigne, ima deset dana da sam narucila
i sta ako nema nikoga kuci kad stigne, jel ostave obevestenje, pa da ja podighnem u posti?
nema mi nicega sem racuna u sanducetu :(

a, jedva sam probrala deset normalnih knjiga od onih gluposti sa popodnevnog spiska, dok je sa onog prepodne bilo barem 20 koje sam htela
kad sam pitala u delfiju zasto su vec prvog dana akcije promenili spisak u roku od par sati, rekose da se sve prodalo
cisto sumnjam
samo su videli kolika je potraznja, pa su povukli dobre knjige a probali da uvale ono sto se nikda nije prodalo...

Poslednja izmena:
mV:
ma, pitam zato sto nikako da stigne, ima deset dana da sam narucila
i sta ako nema nikoga kuci kad stigne, jel ostave obevestenje, pa da ja podighnem u posti?
nema mi nicega sem racuna u sanducetu :(

a, jedva sam probrala deset normalnih knjiga od onih gluposti sa popodnevnog spiska, dok je sa onog prepodne bilo barem 20 koje sam htela
kad sam pitala u delfiju zasto su vec prvog dana akcije promenili spisak u roku od par sati, rekose da se sve prodalo
cisto sumnjam
samo su videli kolika je potraznja, pa su povukli dobre knjige a probali da uvale ono sto se nikda nije prodalo...

nemam pojma
i ja zavirujem svaki dan u sanduče, a tamo isto samo računi
nešto se ne nadam da će me lik iz postexpresa zvati

mV, pisale su devojke na preth. stranama, dosta njih je narucilo, procitaj posl. 5, 6 str.

nemam pojma

mene obicno prvo zovu fonom kad mi stize nesto sa kupinda il tako, al ovo prvi put kupujem ovako knjige i to samo zato sto se knjige koje kupujes tamo razlikuju od online spiska, a vise mi odgovarao online spisak...ne volim nista da kupujem preko neta, a knjige pogotovu, volim da ih listam u knjizari, volim da ih jos jednom "odmerim" pre kupovine, volim cak i da teglim kese sa njima....a, laguna mi je na pedeset metara od kuce, svracam tamo svaki drugi dan, al sad ne prodaju ove, samo u skc-u..:(

nemam pojma

Obicno ljudi iz Postexpress-a kada vide da niko ne otvara vrata, oni pozovu na mobilni.
Ja zavirujem u sanduce, ali racuna nema. ;)

- - - - - - - - - -

pročitala sa ovde, neko video da fb da nisu ispoštovali spisak porudžbine
i sad se ja mislim šta ako mi uvale neke druge knjige:evil:
da prvo otvorim, pa onda platim?
je l može tako?

Ja mislim da imas pravo da pogledas u paket i ako nisi dobila ono sto si porucila, imas pravo da postaru vratis paket.

pitam baš zbog toga što sam imala više situacija da me niko nije pozvao, a imali su kontakt
ubacili papirče u sanduče i boli ih uvo
jednom nisam očekivala pošiljku, pa nisam ni proveravala...a u pitanju je bilo iznenađenje za rođ koje zamalo da propadne
prvo što nisu ispoštovali rok dostave-do 12h
drugo što nisu pozvali

- - - - - - - - - -

Немаш право.
Можеш да опипаш, а што би те неко зезнуо.

čuj da opipiam :lol:
na osnovu pipanja ću da "pročitam" naslove
što bi me neko zeznuo?
pa to se i ja pitam...
što su ženi uvalili 12 knjiga koje nije poručila?

ja vec platila karticom, ne secam se ni sta sam narucila, jedva sam skrpila deset
al zato znam sta nikada ne bih narucila i ladno cu da odem i da im tresnem knjige na pult i da napravim scenu (mnogo volim da pravim scene :malav:) ako mi posalju one isidore bjelice i slicno

čuj da opipiam :lol:
na osnovu pipanja ću da "pročitam" naslove
što bi me neko zeznuo?
pa to se i ja pitam...
što su ženi uvalili 12 knjiga koje nije poručila?

Истина, можеш само да вратиш пакет, али не и да га отвараш.
И не капирам ни Лагуну која се зеза да јој пола жена не купи наруџбине, једноставно се предомисле, и да књ. оду у пропаст, то значи да су они рачунали са тим и да те књиге нико не чита и не могу да их продају ни за тих 100-200 џинди, па продају на кило.
Можда не све, али добрим делом.
Ја сам купио бицикл и штендер за канцеларију и нису хтели да ми ни папирић скину да ја то видим, а вредност сад није била да се паднеш у несвЈест, ал није била ни мала..
АКС је био, као идите ви у наш магацин на Белим водама, ако ћете да гледате пакет.
И све је било океј, у бољем стању него што сам се надао.

Poslednja izmena:
Ja mislim da imas pravo da otvoris posiljku dok je dostavljac tu i da imas pravo da ne platis (ako je placanje pouzecem), ako si dobila nesto sto nisi porucila. I moras da dobijes racun od kupljenih knjiga. To cuvaj.
Naravno, moras da kontaktiras onoga ko ti je poslao paket i da se pozalis, ako se desi da dobijes neke druge knjige.
Ja sam tako dobila knjigu koja nije imala odstampane 3 stranice (kupila preko neta sa Laguninog sajta).
Nisam pogledala tj. nisam otvarala paket dok je postar bio tu, ali kasnije kad sam videla 3 bele stranice, ja sam lepo napisala mail Laguni i pozalila se i oni su mi odgovorili da im knjigu vratim postom, a da ce mi oni ponovo dostaviti ``normalnu`` knjigu. Naravno, izvinili su se, ali sam postarinu za vracanje knjige ``Laguni`` - morala da platim. To mi nisu refundirali.
Ja sam im vratila knjigu koja nije kompletna, a za par dana sam dobila kompletnu knjigu.
Ali je ostao gorak osecaj...

Poslednja izmena:
Можда су женске трепавице и осмеси јачи од Закона о облигацијама, пробајте, не сумњам да ће вам отворити пакет :))
Што се тиче рекламације и дупле поштарине на терет купца, то је ствар мало и (не)пословности...

mV:
ja vec platila karticom, ne secam se ni sta sam narucila, jedva sam skrpila deset
al zato znam sta nikada ne bih narucila i ladno cu da odem i da im tresnem knjige na pult i da napravim scenu (mnogo volim da pravim scene :malav:) ako mi posalju one isidore bjelice i slicno

Ja sam sada oterala jednog nadobudnog u mesto rodjenja... ne svidja mu se kako setam kuce.
Odsad sve uvrede vracam ne istom, vec troduplom merom. :besna:

Како плаћате, поузећем?

Kako ko...:)

- - - - - - - - - -

mV:

Gde si, sestro...:zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back