Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu danas da zavrsim A Winter Haunting Dan Simmons.
Nije lose, malo jezivo, drzi me da citam do kraja.

Posle bih da pronadjem njegovu Leto noci (NOc leta? :think: )
svideo mi se opis knjige.
Da li ju je neko mozda citao?

Ja sam je citala. Ovde u Srbiji je prevedena kao Leto noci.
Knjiga je sjaaaajna! Moja topla preporuka.
Nem, ako smem da te zamolim da mi ako imas posaljes Mefisto Club Tes Geritsen u pdf-u.
Ako nemas, nema veze.
Nigde ne mogu da je nadjem. I nema veze ako je na engleskom. Znam ga.

Poslednja izmena:
Jao bas ste zlatne!!!
Imam najbolje prijateljice...
Posto mi je srpski ipak maternji, a Tes ipak upotrebljava neke reci iz med. terminologije koje mozda ne bih razumela, molim tebe Pile da mi je posaljes.
Ne znam sta bih bez vas.
Uvek da me utesite kad mi nije dobro, uvek ste mi tu duse moje dobre.

Leto noći...Lagunino izdanje,čiji sam poslednji primerak nabavila preko veze u Klubu čitalaca..
Pročitala sam je na letovanju 2009. Ok je knjiga, bilo je ježenja, nije da nije...ali meni to nije bio pravi horor.
Vidm da je hvaljena, gotovo kultna u tom žanru,ali što se mene tiče, nije baš za ovacije.
Svidja mi se, ko voli taj žanr , vredi pročitati,ali nekako mi je bila , na sasvim,ali pomalo dečija...Mislim da sam imala ogromna očekivanja, pa zato.
Nastavak Ukleta zima, je stalno po akcijama i koliko sam shvatila, nije vredan pažnje.

Eto nox, pile ima na srpskom Klub Mefisto :)
Biraj ko hoces da ti je posalje :)

Skinula sam i Vrt kostiju i Nestalu a Šegrta čitam online.

Na čekanju mi je Camilla Lacberg "Ledena princeza", švedski krimić (umalo da napišem švedski akcioni:zcepanje:), a imam i finu kolekciju "ljubića" (za one koji vole tu vrstu pero lake literature).

- - - - - - - - - -

Jao bas ste zlatne!!!
Imam najbolje prijateljice...
Posto mi je srpski ipak maternji, a Tes ipak upotrebljava neke reci iz med. terminologije koje mozda ne bih razumela, molim tebe Pile da mi je posaljes.
Ne znam sta bih bez vas.
Uvek da me utesite kad mi nije dobro, uvek ste mi tu duse moje dobre.

Draga, pošalji mi na pp tvoju mail adresu i šaljem ti knjigu.

Završila sam Izgubljeno lice, Milka Knežević Ivašković
Verujem da je knjiga spominjana na ovim stranama ali za one koji ne znaju knjiga govori o internet (forumskim) zavisnicima.
Nalaze se na na temama koje prate a spaja ih umetnost , muzika ili književnost. :mrgreen:
Sviđa mi se način pisanja autorke. Koristi smišljene rečenice, oblikuje ih mudrostima. Nisu obične i prazne.
Ne bih ja ništa dalje pisala jer nisam osoba adekvatna za to.

Završila sam Izgubljeno lice, Milka Knežević Ivašković
Verujem da je knjiga spominjana na ovim stranama ali za one koji ne znaju knjiga govori o internet (forumskim) zavisnicima.
Nalaze se na na temama koje prate a spaja ih umetnost , muzika ili književnost. :mrgreen:
Sviđa mi se način pisanja autorke. Koristi smišljene rečenice, oblikuje ih mudrostima. Nisu obične i prazne.
Ne bih ja ništa dalje pisala jer nisam osoba adekvatna za to.

Auu, ovo moram da nadjem.

Ladno cu da se smorim dok zavrsim Novu sansu za ljubav..:roll: nesto sporo citam u posl. vreme, ali ajde,
nego sto vec imam osecaj sta ce biti na kraju i sto sam se vec pomalo smorila (a stigla do 169 str) a ima 420 i nesto..:sad2: :sad2:

Bzvz skroz..

RATATATA

Laki, izgleda da čemo da se upoznamo ja i kum...ako iđe imam vezu, imam ovdje
i btw, oduševljena sam
http://www.vijesti.me/kultura/jergovicu-nagrada-stefan-mitrov-ljubisa-clanak-141849

- - - - - - - - - -

i nosim naplažu Puna kuća...Bernard Strahan..kol'ko vidim tralalajka, al' valjda će biti zabavno

Samo da ti kažem da je Bernadet Strahan moja omiljena "kraljica romantične komedije" jer sam se sa njenim knjigama stvarno slatko smejala, naročito s tom "Punom kućom", valjda zato što sam nju prvo čitala. Posle sam je davala i sestri i raznim drugaricama za more i svima se dopala.

A. P. - Reverte "Nautička karta"
Ko voli morske, mornarske avanture i misterije :)

Čitala sam njegovo "Flamansko platno" i bilo mi je simpatično ali ništa više, a "Kapetan Alatriste" mi se dopao najviše zato što sam u vreme kad sam čitala već znala da će Vigo Mortensen da glumi Kapetana u filmu pa mi je sve unapred bilo super, na neki dečji način, kao "Tri musketara".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back