wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Možeš da ga zamišljaš pošto je na coveru knjige..pa onda čitaš pa malo okreneš cover, pa opet malo čitaš pa cover 
Nije da znam, jel !!

Nije da znam, jel !!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde li se izgubila?
Možeš da ga zamišljaš pošto je na coveru knjige..pa onda čitaš pa malo okreneš cover, pa opet malo čitaš pa cover
Nije da znam, jel !!
Night se još nije vratila?Gde li se izgubila?
Bile smo zajedno na Književnoj večeri. Evo, da se ne ponavljam.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/589246-Književne-večeri?p=25797966&viewfull=1#post25797966
Kažem ti, apstinentkinje, daj šta daš...Pa, ipak, krajnje bajkovito i nepotrebno opširno. Bolje da čitaju Kamasutru...
![]()
Da, da, posebno onaj prvi put sa gospodinom Neodoljivim tokom koga dotična heroina ne samo da ne oseća bol već biva nagrađena zemljotresnim orgazmom. Hau, jes, nou![]()

Preko pretrage sam nasla da su Kerefeka i Tatjana1610 citale Na balu sa kraljem ali ne mogu da nadjem utiske, a Zojino zlato izgleda da niko nije citao..
U vazi sa tom Sivom i njenim nijansama...Nijednog trenutka, čak ni dok nije provaljeno kakav je bućkuriš, nije mi palo napamet da je čitam...Jednom i ja da se ne zeznem..
Inače, primetila sam da uopšte,ali uopšte ne volim erotske knjige....Nekako mi je to suvišno za čitanje.Odnosi se i na one dobro napisane...

Nisam čitala Na balu s kraljem, samo je imam i očekujem od nje pravu poslasticu..
Imami Zojino zlato, takodje nepročitano.Ako se ne varam, bilo je reči o toj knjizi u smislu da nije neka, ali nisam 100% sigurna ...
U vazi sa tom Sivom i njenim nijansama...Nijednog trenutka, čak ni dok nije provaljeno kakav je bućkuriš, nije mi palo napamet da je čitam...Jednom i ja da se ne zeznem..
Inače, primetila sam da uopšte,ali uopšte ne volim erotske knjige....Nekako mi je to suvišno za čitanje.Odnosi se i na one dobro napisane...

Sva imena sam pročitala. Specifično i lepo na Saramagov način. Čeka me i Putovanje jednog slona. Mislim da s njim nema greške.

Hvala
). Pravi je nekako mediteranski, totalno sam mogla da zamislim te Portugalce, a I u mnogo čemu su nam slični. Baš mi je prijala ali se sporo čita, s guštom, tako kako je pisana I kako ljudi opisani u njoj žive. Mislim da bi se svidelo Dragon, Wild ako bude u fazonu Portugalaca I luzitanskih pisaca uopšte. Preporučila bih I Freyi, mi imamo prilično sličan ukus.Sva imena sam pročitala. Specifično i lepo na Saramagov način. Čeka me i Putovanje jednog slona. Mislim da s njim nema greške.
Drago mi je da si dosla i da je los period iza tebe..
Dano
Sa nestrpljenjem čekam Anu Edeš. I sama ću je započeti noćas, samo da dovršim Tuve Jansen.
A Fantazija za dva pukovnika i bazen mi već po naslovu deluje genijalno, stavljam na spisak![]()

Ja sam sa zadovoljstvom pročitala i nastavak Kad duva severac, Svih sedam talasa, ali dobro si primetila da se prvi deo završava baš onako kako treba, a drugi je malo podilaženje čitateljkama koje žele da sve ima srećan kraj.

Kad Dana ovako lepo opiše knjige, dobijem želju da odmah sve pročitam.
Znači, Leon i Luiza da potražim uz kafu jer imam potrebu da kupim veću količinu kafe za poklone (kao Rada), pa da mi ostane knjiga. Ima li još tih kompleta?
Ja sam sa zadovoljstvom pročitala i nastavak Kad duva severac, Svih sedam talasa, ali dobro si primetila da se prvi deo završava baš onako kako treba, a drugi je malo podilaženje čitateljkama koje žele da sve ima srećan kraj.
Bi. Zašto si mi napisala to![]()
-----------------------------------
Dano .. ...bravo![]()

A ti si baš morala da pročitaš! Nema veze kraj, treba da saznaš šta je bilo u medjuvremenu!
Kako se tebi svidelo sinoć na promociji? Kako ti deluje autor?
Ti i ja kao da nismo bile zajedno tamo...Nisam zadovoljna ni knjigom ni autorom.
Odlomci me nisu dobili , način pisanja me nije oduševio a ni pisac koji nije bio spreman da svoje knjige potpiše nama kao svojoj publici .
Bedno sam se osetila ... kad su nas otkačili ...knjige imate u Laguni ...
Nisam osetila profesionalnost .