Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226

Ja samo znam da cu morati nesto smesno da nadjem za posle
jer cu doziveti prezasicenje trilerima

Al za sada sam ok

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da ne izlazimo na ulice? 
i onaj moj doziveo prezasicenje nedeljama se davi sa istoriskim knjigama i po nek romanom sf i na tu foru voli....juce caskamo reko sta radis, kaze igram igrice ceo dan, kako to reko sto ne citas, kaze ne mogu muka mi vise da buljim u slova moram malo da ubijam karakondzule da odmorim
sta ces tek ti posle trilera da radisda ne izlazimo na ulice?
![]()

a njega ovako 

ja ne mogu da dodjem do nje
probacu u kg preko j-ove kratice tamo da vidim jel ima, mada oni nemaju ni obicnije stvari verujem da ce bibliotekarka (po difoltu debela brkata) da me gleda ovakoa njega ovako
ako i tamo ne nadjem onda za mene nema nade, nikad necu nauciti da ubijem muza![]()

ovo moze da bude zanimljivo
)
Ja sam tu knjigu kupila![]()
spremala se za put na ovamo,
protrcala kroz grad, snimila je krajickom oka
zastala u fazonuovo moze da bude zanimljivo
i kupila je
I dobra je knjiga, da se nasmejes, da ti prodje popodne (ako brzo citas, kao ja)

Sad cu ti iskkucati deo, ja umreh odsmeha citajuci ga![]()

moram na jaci net u americko cose pa da vidim ako ima da skinem, ovaj moj biciklom u mestu da motam stvorila bih brzi 

Ruka - moderna gotska prica strave i uzasa
Noc je bila mracna i jeziva. Dok je kisa dobovala po prozorskom oknu a vetar povijao vrhove drveca, nasa junakinja se, okrenuvsi ledja senkama, sklupcala u cauru slatkog sveta snova. U tom trenutku, koza joj se najezila od uzasa kada je osetila Ruku. Srce joj je udaralo kao ludo a vrisak joj se zaglavio u suvom grlu.Ustuknula je. Uzmicala je. Spetljala se gore od bele cipkaste spavacice koja je prekrivala njeno uzdrhtalo telo......
Ono sto plasi zene - barem one sto su iscrpljene majke je - Ruka. Ruka koja klizi po krevetskom carsavu ka tebi bas u trenutku kada si na rubu sna. Skupljas se ne bi li joj umakla. Ne! Ne! Samo ne Ruka, ja sam jedna nedostatkom sna izmucena majka! Glumis katatoniju, pneumoniju, smrt, Bilo sta samo da se spases tih prstiju koji te opipavaju.
Ruka se, nevidljiva, prikrada sa svoje strane bracnog kreveta i iznenada se demonski savija oko tvoje si.se i steze, steze, steze.
Ovo sam sad na brzinu nasla![]()

u daaa tad bi zakonom trebalo da se uredi da nam se sve progleda kroz prsteJedno poglavlje: imam menzis, progledace mi kroz prste ako te ubijem
I ....
tri pic.ketira![]()

Mjuriel Barberi
Otmenost jeza
Inteligentno,nezno,duhovito i filozofski ispricana prica o zivotu pedesetcetvorogodisnje Rene
i dvanaestogodisnje devojcice Palome koja zivi u jednom od stanova od 400 kvadrata u zgradi u kojoj je Rene pazikuca
"Gdja Misel ima otmenost jeza;spolja je nacickana bodljama,prava tvrdjava,ali slutim da je iznutra isto tako jednostavno istancana kao jez,
lazno nezainteresovana zivotinjica,zestoko nedrustvena i strahovitno otmena."
Kison
Kita boli more
po drugi put je procitah.. davno napisano
ali i dalje je vrcava,duhovita i satiricana
"Kada pocnete da licite na svoju sliku u pasosu,vreme je da krenete na godisnji odmor"
Kison
Nemesis, našla si delove koji su i meni bili najsmešniji. Plus ima još jedan, ali je bezobrazan pa ne smem da napišem tj. to je kao neka sintagma.![]()

(iz biblioteke)Na mene je Bujno leto ostavilo možda jači utisak od Masline, jer je specifično. Prati tri jake žene paralaleno, sve tri žive na selu, a to je moja budućnost, ukoliko doživim penziju.Na polici je stajalo i Bujno leto Barbare Kingslover i razmišljala sam se da li da uzmem, jer ja sporo čitam, radije ću doći još jednom do biblioteke ako pročitam, nego da je produžavam. Znam da su utisci bili slabiji od Biblije otrovne masline, ili se varam?
Uglavnom, setila sam se kako prošli put kad sam bila, ništa zanimljivo nisam videla na policama, pa sam ipak uzela.
Znači, opet ništa od trilera!

E onda mi je baš drago što sam je uzela!
Da saznam kako će ti biti u penziji
Knjiga je specifična jer su one nekako nespecifične.