Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O koliko sam nesrecna ne moze internet na poslu, ne moze, ne moze :rida:
Pobogu radimo u sudu zamislite kad bi izlazili na internet pa moze neko da nam uleti sa interneta I ukrade nase poverljive sudske podatke :besna:
A toliko sam zelela I informaticaru sam odradila :zper: I nista, ne moze, zakljucano, blokirano I kraj

"Soba" Ema Donahju, iz ugla petogodisnjaka koji se rodio u zarobljenistvu jer mu je majka oteta, super
"Poslednje skretanje za Bruklin", Hjubert Selbi, neobicna ali vredi
Sobu smo, kao što reče Rada, skoro svi sa ove teme isčitali.
I to je kniga koja ulazi u mojih Top-neznamtinijakoliko.
Na osnovu ove možda bismo mogli da ti preporučimo Moramo da razgovaramo o Kevinu.

Covek u mraku - Pol Oster, Geopoetika 180 str. 10/10

Što bre volim ove Geopoetikine knjigeeee :zaljubljena:
Meni su one bez premca. Vizuelno, na dodir... udobne su mi. Kao udobne cipele :D Milina ti je da ih držiš u rukama.

Knjga mi je baš legla. Ono... prava knjiga na pravom mestu u pravom trenutku...
Čovek je uspeo da na 180 strana ispriča priču koja u sebi sadrži nekoliko manjih priča, a da sve one iako po obimu male budu sadržajne i celovite.
Jedan od retkih američkih romana sadašnjice koji prati politički trenutak, a opet mi tu ništa nije mrsko.

vidim da ste strastveni citaci, a to je i moja najveca ljubav
bilo ih je raznih, neke su dolazile i prolazile samo knjige traju i ne prestaju:-)

pored svih obaveza, uspevam da podosta procitam a da ne moram da ih obavljav ne bih ni prestajala

dopadaju mi se vasi komentari o procitanom, nadam se da me primate u ekipu :-)

Ooo, još pitaš :D

Mi smo inače jedno veselo, šareno čitalačko društvo koje ovde dođe da ostavi komentar o pročitanom, po preporuku za knjigu, ali i po čašicu dobrog raspoloženja.
Dobrodošla
2817852zjvemcl8gt.gif

Ih, kako nas je lamar opisala, prosto nas ne prepoznajem, kako smo divne. Ja nisam čitala Sobu i sve me nekako strah da će mi biti tužna i strašna. Ali, ako može da se uporedi s Kevinom onda bih mogla. Ali kad dodje na red.

- - - - - - - - - -

Moja Milice, ako već ne možeš internet, možda bi mogla da skineš ili nekako nabaviš elektronske knjige, pa ubaciš u komp na poslu, pa ako imaš vremena, možeš da čitaš, pa posle samo dodješ ovamo da nam preneseš utiske. To je mnogo zgodno, još ako ti je monitor okrenut da niko ne vidi šta je na ekranu, samo vidi kako ti stalno vredno radiš.
Ja sam davnih dana tako počela Mama Leone od zeta (Miljenka Jergovića, ako je neko zaboravio, a za nove, to je Lamarina simpatija, pa pošto smo sve ovde sestre, on nam je onda zet (Lamar jel se ne ljutiš što ja sve ovako javno?)) ali nemam vremena na poslu. Ko da radim na normu.

- - - - - - - - - -

Ostvro ispod mora mi odlično ide. Blizu sam polovine, za samo 5 dana, a ima 478 strana.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back