Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan devojke :)

@Milice, drzi se :zag:

Devojke, danas mi je rodjendan. Nemam bas nekog razloga za slavlje a ni mladosti toliko :lol: ali bar virteuelno da vas pocastim jednom tortom :)

Pogledajte prilog 287740

Evo ti jedan virtuelan poklon za srećan rođendan.:lol:
:cmok:
Poklon-Brojanica-Shop1.jpg

odoh da potražim tog Hirurga u biblioteci a vracam "O životu, smrti i doručku" Toni Parsons, "Poslednji harem" Peter Prange i "Devojka iz dvadesetih" Sofi Kinsela
u principu, pokupim po tri komada sa police pa vidim šta ispedne

navedene tri su za mozak na otavu ali korektne, posebno Poslednji harem, volim istorijske

Da vam mahnem samo.Trenutno ne citam ono sto sam pocela.Jednostavno ne stizem,a mrtva sam ko pas od umora,menjam glavnu pa dajem maksimum sebe i tako.
Mm i ja bili u Veneciji pretprosli vikend,proveli se divno.:heart:
U subotu idem sa drugaricom u Temisvar.:manikir:

A danas nam je druga godisnjica braka.:cmok:

Prekjuče smo mama, sestra i ja ušle u Vulkan i kupile 3 knjige za 999 dinara (svakoj po jedna). Ja sam izabrala Ruždija (''Luka i vatra života'').
Jesam li vam napisala da sam prošle nedelje u Laguni kupila Ljudsku genetiku i dobila welness keks na poklon? Međutim, razočarala sam se. Pre neko veče uzmem da je čitam pre spavanja i zapnem - mislila sam da će sve to biti mnogo jednostavnije objašnjeno, osećala sam se kao da čitam udžbenik iz biologije.

Pa jeste da podseca na udzbenik ali meni je bila jako, jako zanimljiva - na neke stvari sam se vracala i ponovo iscitavala . Istina ja sve u vezi medicine, zdravog zivota, ishrane.... prosto progutam :D ( Ne mogu da prezalim sto nisam studirala medicinu... tati za inat nisam htela, nece on meni da odredjuje.... i otisla na masinstvo .... koje jest da sam zavrsila al me ni onda, ni sad ni malo ne interesuje )

Inace vec imam poveci spisak onog sta ste citale i preporucujete... Da nabavim . Ja puno citam al nekako ovde nisam dolazila, ni sama ne znam zasto al od sad sam redovna :bye:

Duuso, ti ćeš na ovoj temi biti kao kod kuće! Lepo se družimo, preporučujemo knjige, ali i razmenjujemo recepte, slavimo rodjendane i godišnjice, pružamo jedne drugima razne vrste podrške i utehe. Jednom rečju, divne smo :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Da vam mahnem samo.Trenutno ne citam ono sto sam pocela.Jednostavno ne stizem,a mrtva sam ko pas od umora,menjam glavnu pa dajem maksimum sebe i tako.
Mm i ja bili u Veneciji pretprosli vikend,proveli se divno.:heart:
U subotu idem sa drugaricom u Temisvar.:manikir:
A danas nam je druga godisnjica braka.:cmok:
Srećna godišnjica i još puno lepih putovanja :D

Duuso, ti ćeš na ovoj temi biti kao kod kuće! Lepo se družimo, preporučujemo knjige, ali i razmenjujemo recepte, slavimo rodjendane i godišnjice, pružamo jedne drugima razne vrste podrške i utehe. Jednom rečju, divne smo :zaljubljena:
Jedina mana nam je što smo skromne :malav:

Pa jeste da podseca na udzbenik ali meni je bila jako, jako zanimljiva - na neke stvari sam se vracala i ponovo iscitavala . Istina ja sve u vezi medicine, zdravog zivota, ishrane.... prosto progutam :D ( Ne mogu da prezalim sto nisam studirala medicinu... tati za inat nisam htela, nece on meni da odredjuje.... i otisla na masinstvo .... koje jest da sam zavrsila al me ni onda, ni sad ni malo ne interesuje )

Inace vec imam poveci spisak onog sta ste citale i preporucujete... Da nabavim . Ja puno citam al nekako ovde nisam dolazila, ni sama ne znam zasto al od sad sam redovna :bye:
Dobro došla u Biblioteku :D
Inače znam te sa tamo neke teme o kuvanju :cool:

- - - - - - - - - -

Čitam Damasko sečivo. Meni je o d l i č n a :)

Srećna godišnjica :heart:

- - - - - - - - - -

Dobro nam došla ;)

Srećna godišnjica i još puno lepih putovanja :D

Jedina mana nam je što smo skromne :malav:

Dobro došla u Biblioteku :D
Inače znam te sa tamo neke teme o kuvanju :cool:

- - - - - - - - - -

Čitam Damasko sečivo. Meni je o d l i č n a :)

Hvala svima na dobrodoslici , sigurna sam da cemo se lepo druziti :super:
MajaVA sretna godisnjica

Završila sam Zimski dnevnik, Srdjana Valjarevića, izdanje LOM, 144 strane. Dosadno. Tolike godine me je ta knjiga kopkala, prvo sam mislila da je o demonstracijama 95/96 pa sam je izbegavala, pa posle kad su mi ovde rekli da nije, nisam mogla da je nadjem. I ne bih ništa propustila i da je nisam pročitala.
Prepoznaje se isti stil kao u Komu, samo mi je tema prazna. A možda i nije. Momenti iz svakodnevnog života, beogradskog, običnih ljudi, dece, pasa i mačaka. Ali čemu to? Nekako je tužno. Crno-bele fotografije su odlično uklopljene. Nije da prate ono što piše, nego pričaju svoju priču, istu, iz svakodnevnog života običnih ljudi, dece, pasa i mačaka.

Sad ću da uzmem Kuću, Danijele Stil. Potrebno mi je nešto tako što će mi biti zanimljivo da čitam i da ne moram puno da razmišljam.

Esterita, sva ta gužva je lepa i sigurno ni ružno vreme neće uspeti da je pokvari. I ne sme.

Počela sam Kuću, Danijele Stil. I sad tu mene nervira što ona na sledećoj strani ponavlja ono što je rekla na prethodnoj, čak ne ni drugim rečima. I sa simpatijama opisuje prebogatog starca koji živi u potkrovlju ogromne kuće, bez nameštaja i bilo kakve udobnosti. Odmah sam se iznervirala. Jedno je biti skroman, a drugo biti cicija do daske. A i glavna junakinja, naginje ka tome. Partner je u advokatskoj firmi, a živi u stanu sa vratima postavljenim na dva držača umesto stola i nešto poluraspadnutog nameštaja ostalog iz studentskih dana. Majka joj dizajner enterijera, a ova joj ne dozvoljava da joj sredi stan.
Htela sam nešto da čitam pri čemu neću morati puno da razmišljam, ali izgleda da ja to ne umem. Odmah sam sve izanalizirala i iskritikovala, kao što vidite. A pročitala sam tek desetinu, 32 od 320 strana.

- - - - - - - - - -

tek sad vidim da moram ovde beleške da hvatam da bih napravila spisak svega što preporučujete :)

Naravno da ćeš morati. Mi svi imamo svoje spiskove preporuka. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back