Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Ja bih Hirurga da nastavim sad, al toliko sam umorna
oci mi se sklapaju
a dobra je knjiga, svidja mi se kako Tes pise
oci mi se sklapaju

a dobra je knjiga, svidja mi se kako Tes pise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan devojke
@Milice, drzi se
Devojke, danas mi je rodjendan. Nemam bas nekog razloga za slavlje a ni mladosti tolikoali bar virteuelno da vas pocastim jednom tortom
Pogledajte prilog 287740
Devojke, danas mi je rodjendan. Nemam bas nekog razloga za slavlje a ni mladosti tolikoali bar virteuelno da vas pocastim jednom tortom
Pogledajte prilog 287740
Lose sam
Knjige ce cekati bolje dane kad sve ovo prodje
Ljubim vas sve![]()
Prekjuče smo mama, sestra i ja ušle u Vulkan i kupile 3 knjige za 999 dinara (svakoj po jedna). Ja sam izabrala Ruždija (''Luka i vatra života'').
Jesam li vam napisala da sam prošle nedelje u Laguni kupila Ljudsku genetiku i dobila welness keks na poklon? Međutim, razočarala sam se. Pre neko veče uzmem da je čitam pre spavanja i zapnem - mislila sam da će sve to biti mnogo jednostavnije objašnjeno, osećala sam se kao da čitam udžbenik iz biologije.
A danas nam je druga godisnjica braka.![]()
Inace vec imam poveci spisak onog sta ste citale i preporucujete... Da nabavim . Ja puno citam al nekako ovde nisam dolazila, ni sama ne znam zasto al od sad sam redovna![]()
Srećna godišnjica i još puno lepih putovanjaA danas nam je druga godisnjica braka.Da vam mahnem samo.Trenutno ne citam ono sto sam pocela.Jednostavno ne stizem,a mrtva sam ko pas od umora,menjam glavnu pa dajem maksimum sebe i tako.
Mm i ja bili u Veneciji pretprosli vikend,proveli se divno.
U subotu idem sa drugaricom u Temisvar.![]()
Jedina mana nam je što smo skromneDuuso, ti ćeš na ovoj temi biti kao kod kuće! Lepo se družimo, preporučujemo knjige, ali i razmenjujemo recepte, slavimo rodjendane i godišnjice, pružamo jedne drugima razne vrste podrške i utehe. Jednom rečju, divne smo![]()
Dobro došla u BibliotekuPa jeste da podseca na udzbenik ali meni je bila jako, jako zanimljiva - na neke stvari sam se vracala i ponovo iscitavala . Istina ja sve u vezi medicine, zdravog zivota, ishrane.... prosto progutam( Ne mogu da prezalim sto nisam studirala medicinu... tati za inat nisam htela, nece on meni da odredjuje.... i otisla na masinstvo .... koje jest da sam zavrsila al me ni onda, ni sad ni malo ne interesuje )
Inace vec imam poveci spisak onog sta ste citale i preporucujete... Da nabavim . Ja puno citam al nekako ovde nisam dolazila, ni sama ne znam zasto al od sad sam redovna![]()
Duuso, ti ćeš na ovoj temi biti kao kod kuće! Lepo se družimo, preporučujemo knjige, ali i razmenjujemo recepte, slavimo rodjendane i godišnjice, pružamo jedne drugima razne vrste podrške i utehe. Jednom rečju, divne smo![]()
Srećna godišnjica
- - - - - - - - - -
Dobro nam došla![]()
Srećna godišnjica i još puno lepih putovanja
Jedina mana nam je što smo skromne
Dobro došla u Biblioteku
Inače znam te sa tamo neke teme o kuvanju
- - - - - - - - - -
Čitam Damasko sečivo. Meni je o d l i č n a![]()
tek sad vidim da moram ovde beleške da hvatam da bih napravila spisak svega što preporučujete![]()