ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Evo vam je Esterka izbačila na fb intervju sa gospodinom 

miš mi baguje
tj koči, pa ne umijek copypast da odradim, pa sam podijelila...trk tamo pa uživajte, mnogo je sladak i fin i sve...

miš mi baguje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Tatjana, đes' ti, 1oo godina te nema
završi li onaj šal? ja moj nisam, samo sam ga sa sve iglama čušnula u šupu, neka čeka sledeću godinu
A, tu sam
Kod mene sve zavrseno.
Sad sijem suknje, ali kod krojacice, da znas samo kako su lepe!![]()
Ne treba.
Ja vidim čoeka![]()
svašta...
i šta ja da radim sad
đe su moderatori
Rajka? Nemka?
kod mene je na ekran crna kocka...'el treba tako?
Večeras sam prisustvovala književnoj večeri na temu "Niš u pričama dođoša" u okviru Dana Stevana Sremca.
Svoje priče su čitali niški "dođoši" Radosav Stojanović, Zoran Pešić Sigma, Velibor Petković i Stana Dinić Skočajić. Provela sam divno veče, čak dobila jedan bod za stručno usavršavanje, jer je ovo bilo namenjeno prosvetnim radnicima. Žao mi je samo što je bilo slabo posećeno. Svega dvadesetak ljudi.
Usput sam svratila u Čair na Severinin koncert. Pustiše me ljudi unutra bez karte.![]()
Inače , jedinstvena si u tome ...da te svuda puštaju bez karte![]()
Ja sam pročitala obe i više mi se dopala Hiljadu čudesnih sunaca, verovatno jer sam je prvu pročitala.
Ja odgledala-odslušala. Fin čoek![]()
Isto. Kaže mi kolega da mi crkava neki deo na laptopu. Ne samo miš, nego svaki USB gubi kontakt. Neće sin da mi obori sistem, možda ima neka greška...miš mi bagujetj koči
I meni. Većini se Lovac više svideo. Mnogo toga zavisi i od trenutka u kome čitamo.
Juče sam bila na divnoj izložbi u Univerzitetskoj biblioteci (njima je rođendan 24. maja).
Pročitala sam Umetnost vožnje po kiši, suze u očima čim se setim Enca.Mnogo sam slaba na životinje.
Danas čitam Hirurga Tes Geritsen, volim da presečem ponekim trilerom. Ovo mi je kao da gledam film.Ponekad nije dobro imati bujnu maštu jer suviše uverljivo zamislite te grozote koje se dešavaju (u ovom slučaju je to seciranje i vađenje materice žrtvama). A i zapitam se da li je sa piscem sve u redu kad može da smisli i dočara tako nešto.
čista patologija?
više ništa nije nedodirljivo, brutalnost bez granica posvuda
ko može da čita takve horore i da ostane ceo?
nešto mi tu ne štima.
eo i Vanja Bulić sa svojim novim romanom Jovanovo zaveštanje prati korake Den Brauna, Deje Lučića itd....msmm..![]()