lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Pa to. Znala sam da je neki triler čim je nisi ispuštala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi sestro slatka, da nisu ono blizanci![]()
Tri coveka u camcu psa da i ne spominjemo
Ko je rekao da ova knjiga nije dobra![]()
Rajkaaaa! Nemoj da je prodaš ni slučajno!
Ma to sam ja samo bila tog dana nadžak-baba![]()
Rado, kojih si to 8 knjiga kupila?
Mislimmislis, ovi nasi tinejdzeri?
Tri coveka u camcu psa da i ne spominjemo
Ko je rekao da ova knjiga nije dobra![]()
Kakav delotvoran smajliNe znam, ali ja sam rekla da je dobra
Pri kraju sam Poslednje Amazonke. Šta znam, na momente mi je fascinantna zbog detaljnog opisa njihovog načina života, ali me opisi bitaka sve više zamaraju (biće da starim), a Presfild baš voli da im pokloni punu pažnju (koja vojska ima koliko pešadije, konjice, kakve su im formacije i sl.). Njegove knjige su više za muškarce ili pomalo muškobanjaste žene (kakva sam i sama bila, očito).
Ja sam u CG trenutno, sutra se penjemo na neku planinu, a za 1. maj idem u Prag. Znači, javiću se za jedno mesec dana kad pročitam sledeću knjigu, a dotad ću da spamujem.
Rado, kojih si to 8 knjiga kupila?
Joj, izvini. slučajno sam preskočila prethodnu stranu.Rekoh na prethodnoj strani, ali moje drugarice ignorišu...![]()
Čitala sam ovo. Nije loše, baš je kao što si napisala. Bila je neka njegova knjiga na Laguninoj akciji prošle nedelje, ali nisam uzela.Elem, ja zavrsila pre neki dan ''Ovo je tvoj zivot'' Dzon O Farel.Komedija ali pisana inteligentnim stilom na temu - slava, postati slavan po svaku cenu,
cena slave..itd..Simpaticna skroz iako sam bila skepticna na samom pocetku.
Čitala sam ovo. Nije loše, baš je kao što si napisala. Bila je neka njegova knjiga na Laguninoj akciji prošle nedelje, ali nisam uzela.
Ja sam sišla s planineLepo smo se napešačili danas i baš je bilo šaroliko društvo, zeca da i ne spominjemo.
Počela sam sinoć da gledam na Prvom triler Lovci na glave( po romanu J.Nesbea), ali sam batalila. Je li neko čitao tu knjigu, kakva je? Ja sam samo Crvendaća.
Čitala sam ovo. Nije loše, baš je kao što si napisala. Bila je neka njegova knjiga na Laguninoj akciji prošle nedelje, ali nisam uzela.
Ja sam sišla s planineLepo smo se napešačili danas i baš je bilo šaroliko društvo, psa da i ne spominjemo.
Počela sam sinoć da gledam na Prvom triler Lovci na glave( po romanu J.Nesbea), ali sam batalila. Je li neko čitao tu knjigu, kakva je? Ja sam samo Crvendaća.
ddanas mi sve ide naopako
kad sam po najvecem pljusku pesaka bez kisobrana odsipcila u biblioteku
nasla knjige koje me bas interesuju
ispostavilo se da mi danas istice clanarina
i nisu mi dali da ista uzmem
inace
dosadna sam vec hvalospevima o knjizi moramo da razgovaramo o Kevinu
mada je i ova druga zivot posle rodjendana izuzetna
i tek sad naletim na
Lin Remzi je 2002. godine oduševila žiri u Kanu filmom "Morvern Kaljar", nedavno je postigla veliki uspjeh ekranizacijom knjige "Moramo da razgovaramo o Kevinu".
bas me zanima da li film moze da bude dobar poput knjige
I jaTe oci... bez emocija... bas takvog sam ga zamisljala.
Meni se roman naravno vise svideo, ali film je sasvim OK.