Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mm i ja smo se malo razočarali jer je knjiga toliko hvaljena. Mojoj mami je bila ok. Svakako je neobična. Moj savet je da ne kupuješ nego pozajmiš iz biblioteke.
Nije mi se svidelo to što
se insistira na oproštaju ubici rođenog deteta, ja nikad ne bih mogla da se pomirim s tim.

sigurna sam u to su joj nasli zamerku, ispljuvala je crkvu i religije
nego me zbunila tvoja konstatacija nisam zadrti vernik..nisam shvatila u kom kontekstu je to receno

Idi na podešavanja profila i nađi opciju vremenske zone ;)
Opšta podešavanja- vremenske zone- automatsko podešavanje letnjeg vremena (tako nešto) prepoznaćeš ;)
Ne vredi. Ili sam sat unapred ili sam sat unazad kako god namestila.
Imam opciju Beograd... i sve sto uz njega pripada, ali sam tada sat unapred.
Ma nema veze, vazno da ja i pored svega znam koliko je sati :lol:
Vrati iz deleted, ili junk...
Ne vredi. Izbrisala zauvek :rida:

PS Evo raportiram i ja, Kolibu nisam citala :)

Moram da se pohvalim,opet čitam sa uživanjem.Vas uvek:heart:,samo sada mislim na knjigu.

Slaba sam na priče,pa još ovakve :zaljubljena:....."Tanjir pun reči" Sećam se da ih je Dana spominjala.:zag:

Završila sam "Otrovno mleko maslačka",samo mi je odmah izbledelo u poređenju sa ovim novim pričama.
U tom slucaju ova Nova zemlja – Djampa Lahiri, bi verovatno bila dobra za tebe :)
I ona Pretesterisi me – Jelena Lengold.

Ja tek sad videh ovo. Meni se knjiga svidela, ostavila je utisak na mene. Jeste da su sve priče manje ili više mučne, ali ja tu knjigu ni posle više od deset godina nisam zaboravila.

Malopre čitam nešto a 1.zeka kunja pored mene na kauču i odjednom se probudi i 2. krene da gricka moju knjigu (voli tvrd povez). Odmah sam mu uzela, tako da nema neke štete (a ionako je izdanje Novosti koje sam platila 200 din).
1. :heart:
2. Posto si ti stipsa, poslacu mu ja neku sa tvrdim povezom, onako kako on voli :D

Ja sam majstor da napravim raspustene kucne ljubimce :lol:

Naprotiv, vernici su joj našli zamerku.

- - - - - - - - - -

Zar i Biblija ne poziva na oproštaj svake vrste?

Poziva, ali ja nisam toliko plemenita. Ne možeš baš sve oprostiti (bar ja ne bih mogla tako nešto).

Lamar, baš si divna. Moj zec je ionako razmažen (okačila sam danas jednu njegovu sličicu na temi o kućnim ljubimcima, virnem tamo ponekad i vidim i tvog Maksa), lepo smo se uvežbali na njemu, tako da će nam biti lakše kad budemo imali bebu :mrgreen: Budi nas u 6 ujutru i traži hranu pa smo se podelili da jedan dan ustaje muž, a drugi dan ja. Probala sam da izvrdam i da se pravim da spavam, ali me je provalio.
Ala spamujem... Sva sreća da je Nemesis na našoj strani (nadam se). Ne čitam ništa novo već tako dohvatim neke knjige koje sam čitala pa zavirujem u neke odlomke, kako mi dođe.

sigurna sam u to su joj nasli zamerku, ispljuvala je crkvu i religije
nego me zbunila tvoja konstatacija nisam zadrti vernik..nisam shvatila u kom kontekstu je to receno
Не пљује цркву ни религију. Више се расправља о томе зашто Бог неке ствари дозвољава а неке не. Ко воли Ивана Карамазова, дилеме ове књиге су смијешне.
Мене је исфрустрирала. Све вријеме се провлачи један проблем чији су корјени очигледни, али их они тако извјештачено игноришу.
Не бих је препоручила.

Ja pretekla....

U petak sam se ipak, sa sve temperaturom, odvukla na posao i ostala ooooozbiljno prekovremeno,da bi nam javili da imamo radnu subotu - vanredno, jer mi to inače nemamo.Medjutim u subotu sam pala u krevet i do danas nisam ustajala..slomilo me potpuno...juče mi se učinilo da sam malo bolje, i danas se vratih na posao i evo jedva izgurah dan...Ali bolje sam, mnogo...Grozan neki virus,ali čini mi se ne kao onaj prošlogodišnji...
Hvala svima na porukama ozdravljenja.

Nisam čitala ništa, jer sam jedva gledala, a ovih dana buljim u letnje aranžmane i lomim koplja s dragim za i protiv odredjenih destinacija.
Budimpešta je zbog vremena i onog zavejavanja do daljeg odložena.

U vezi sa temom - Kolibu sam dobila od sestre baš kada je izašla i sećam se da mi ju je sva ushićena donela na posao,a ja se razočarala kad sam je videla.Nikako me ne privlači.Neću je ni čitati.A opet, kako da je poklonim, kad je poklon...?

Ma idi bre Rado, ne bih ti ja citala tu Kolibu ili recimo Da Vincijev kod osim kad bih morala.
A za poene (koje poene :think: ) mi se bas fucka :pracka:
Ne volim te "kontroverzne verske teme". I uopste verske teme.
Kao sto ne volim ni fantastiku. I tako jos po nesto.

- - - - - - - - - -

A hodu da citam samo ono sto volEm :D
Kao sto je ovo Malo ostrvo :zaljubljena:
Dugo nisam tako jedva cekala da uzmem knjigu u ruke :D

Ma idi bre Rado, ne bih ti ja citala tu Kolibu ili recimo Da Vincijev kod osim kad bih morala.
A za poene (koje poene :think: ) mi se bas fucka :pracka:
Ne volim te "kontroverzne verske teme". I uopste verske teme.
Kao sto ne volim ni fantastiku. I tako jos po nesto.

- - - - - - - - - -

A hodu da citam samo ono sto volEm :D
Kao sto je ovo Malo ostrvo :zaljubljena:
Dugo nisam tako jedva cekala da uzmem knjigu u ruke :D

reče ONA i ode da čita Malo ostrvo

- - - - - - - - - -

mada se slažem sa svime što je ONA napisala
osim konstatacije za Malo ostrvo iz prostog razloga ..ne znam uopšte dal' sam ga čitala...mislim da nisam, al' đavo će ga znati

OVA je počela da čita Bliskost, Martina Kol, izd evro gunti
nisam puno počela :mrgreen: , malo sam počela...al' obećava

- - - - - - - - - -

Kerefekice, ako ti je što lakše, i ja sam se razboljela od onog skakaanja po hladnoj Podgorici
msm, nisam zalegla, al' nisam ni potaman

Evo kako stoji kod mene na spisku

Malo ostrvo - Andrea Levi,Laguna,480str.(mojamilica,Dana,Jamaj-Lond.)1.

Mada to ne znaci da je nije jos neko citao, samo sto ja stavim prvih nekoliko koje preporucuju knjigu pa posle vise ne dopisujema ako se jos neko pojavi.
Dovoljna garancija su mi u ovom slucaju Dana i Mica :D

reče ONA i ode da čita Malo ostrvo

- - - - - - - - - -

mada se slažem sa svime što je ONA napisala
osim konstatacije za Malo ostrvo iz prostog razloga ..ne znam uopšte dal' sam ga čitala...mislim da nisam, al' đavo će ga znati
Najpre sam prala kosu :ogledalo:
Pa sam se ozdrala od nekih slatkih makarona :jede2:
Pa skuvala kaficu :kafa:
Pa tek sad idem da citam :D

Razočarala?:think: Predrasude su čudo.;)
Prosto je moderno na neviđeno reći za bestseler da je bljak. Tu obavezno dobijaš poen.:zkez:

Ne bih sebe svrstala u grupu "modernih" po navedenom kriterijumu, niti skupljam poene za ne znam šta...

Nisam vaspitana u duhu vere, sama tema mi nije bila interesantna , pa otud i nezainteresovanost za istu...ako je dozvoljeno,a da se ne boduje ovako ili onako....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back