krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Gde ste vestice
- - - - - - - - - -
Ja citam Malo ostrvo i super mi je
- - - - - - - - - -
Ne glumatam ko ova Rada![]()
Sad bih ja mom sinu rekla, keva ti glumata.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ste vestice
- - - - - - - - - -
Ja citam Malo ostrvo i super mi je
- - - - - - - - - -
Ne glumatam ko ova Rada![]()
dozivela si je kao namenjenu iskljucivo vernicima?
se insistira na oproštaju ubici rođenog deteta, ja nikad ne bih mogla da se pomirim s tim.
e drugarice, moram a vas pitam nesto.
da li ste citale kolibu, i utisci?![]()
Ne vredi. Ili sam sat unapred ili sam sat unazad kako god namestila.Idi na podešavanja profila i nađi opciju vremenske zone
Opšta podešavanja- vremenske zone- automatsko podešavanje letnjeg vremena (tako nešto) prepoznaćeš![]()
Ne vredi. Izbrisala zauvekVrati iz deleted, ili junk...
U tom slucaju ova Nova zemlja – Djampa Lahiri, bi verovatno bila dobra za tebeMoram da se pohvalim,opet čitam sa uživanjem.Vas uvek,samo sada mislim na knjigu.
Slaba sam na priče,pa još ovakve....."Tanjir pun reči" Sećam se da ih je Dana spominjala.
Završila sam "Otrovno mleko maslačka",samo mi je odmah izbledelo u poređenju sa ovim novim pričama.
1.Ja tek sad videh ovo. Meni se knjiga svidela, ostavila je utisak na mene. Jeste da su sve priče manje ili više mučne, ali ja tu knjigu ni posle više od deset godina nisam zaboravila.
Malopre čitam nešto a 1.zeka kunja pored mene na kauču i odjednom se probudi i 2. krene da gricka moju knjigu (voli tvrd povez). Odmah sam mu uzela, tako da nema neke štete (a ionako je izdanje Novosti koje sam platila 200 din).
bogami pominje i crkvu i religije..i to prilicno nepovoljno..))
Naprotiv, vernici su joj našli zamerku.
- - - - - - - - - -
Zar i Biblija ne poziva na oproštaj svake vrste?
Не пљује цркву ни религију. Више се расправља о томе зашто Бог неке ствари дозвољава а неке не. Ко воли Ивана Карамазова, дилеме ове књиге су смијешне.sigurna sam u to su joj nasli zamerku, ispljuvala je crkvu i religije
nego me zbunila tvoja konstatacija nisam zadrti vernik..nisam shvatila u kom kontekstu je to receno
Kolibu sam dobila od sestre baš kada je izašla i sećam se da mi ju je sva ushićena donela na posao,a ja se razočarala kad sam je videla.Nikako me ne privlači.Neću je ni čitati.
Ma idi bre Rado, ne bih ti ja citala tu Kolibu ili recimo Da Vincijev kod osim kad bih morala.
A za poene (koje poene) mi se bas fucka
Ne volim te "kontroverzne verske teme". I uopste verske teme.
Kao sto ne volim ni fantastiku. I tako jos po nesto.
- - - - - - - - - -
A hodu da citam samo ono sto volEm
Kao sto je ovo Malo ostrvo![]()
Dugo nisam tako jedva cekala da uzmem knjigu u ruke![]()
Sto se mene tice to joj onda govori u prilog.hm.
niko nije doziveo kolibu kao ja..
mene je vise potaknula na razmisljanje o medjuljudskim odnosima, nego o bogu, psolusnosti, veri, ili cemu god..
Najpre sam prala kosureče ONA i ode da čita Malo ostrvo
- - - - - - - - - -
mada se slažem sa svime što je ONA napisala
osim konstatacije za Malo ostrvo iz prostog razloga ..ne znam uopšte dal' sam ga čitala...mislim da nisam, al' đavo će ga znati
Razočarala?Predrasude su čudo.
Prosto je moderno na neviđeno reći za bestseler da je bljak. Tu obavezno dobijaš poen.![]()