Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta znam. Moje iskustvo je takvo.
Vecu komunikaciju imam sada u ovoj "velikoj" biblioteci za nekih ni godinu dana redovne posete nego u onom ogranku za 20-ak godina.
U ogranku su bile dve stalne bibliotekarke, mala poseta citalaca... a u ovoj guzva, 3-4 bibliotekarke (i jedan bibliotekar :zper: ) i opet mi vise vremena posvete i jako su ljubazne. I imaju vecinu knjiga :D

na samoj ivici sam preglade, ako noćas ne zaginem, izvukla sam see
bila sam u Pg, smrzla sam se, ali smrzla, neki sjever, nije neki nego šsever..to kad duva, spasa nema...
bila sam nekim poslom i nadala se nečemu..al' život je taki..ne može sve...tako da sam posa' završila, a ovo čemu sam se nadala odloženo do daljnjeg..u pitanju su više sile, pa biće valjda

- - - - - - - - - -

i naravno, NNČ
osim novina juče, jedno 15 min, dok sam čekala

Nego jel vama... ne znam ni kako da postavim pitanje...
Jel i vama sat na Krstarici ide sat vremena unapred?
Evo recimo meni sada stoji da je ovaj prethodni post poslat u 00:39 umesto u 23:39.
I tako vec par dana :think:

Moram da se pohvalim,opet čitam sa uživanjem.Vas uvek:heart:,samo sada mislim na knjigu.

Slaba sam na priče,pa još ovakve :zaljubljena:....."Tanjir pun reči" Sećam se da ih je Dana spominjala.:zag:

Završila sam "Otrovno mleko maslačka",samo mi je odmah izbledelo u poređenju sa ovim novim pričama.

nisam im ponijela ponude koje se jedu, nego sam donirala jednu knjigu
a knjiga koju sam donirala se zove Prodavnica tajni,,,Dino Bucati
to su neke priče, pripovjetke...tjeskobne do bola...nimalo mi se nisu dojmile

Ja tek sad videh ovo. Meni se knjiga svidela, ostavila je utisak na mene. Jeste da su sve priče manje ili više mučne, ali ja tu knjigu ni posle više od deset godina nisam zaboravila.

Malopre čitam nešto a zeka kunja pored mene na kauču i odjednom se probudi i krene da gricka moju knjigu (voli tvrd povez). Odmah sam mu uzela, tako da nema neke štete (a ionako je izdanje Novosti koje sam platila 200 din).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back