ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
koje je ludilo bilo sad, morala sam to čuveno pismo micat'...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje je ludilo bilo sad, morala sam to čuveno pismo micat'...
Turaj ga ovde, vidiš da ga niko nije video.![]()
Uh, Esterita, kakva drama. Nije njima lako. Tako mladi, a uhvatila ih ta ljubav. Ni mnogo stariji i iskusniji ne mogu lako da se izbore s njom.
Đovana, ne daj se!
Ja počela juče Svih sedam talasa, Danijela Glatauera, nastavak Kad duva severac. Da kupujem knjige, kupila bih ih da imam.
Mirka, nadam se da će ti se dopasti, u protivnom ću se osećati odgovornom što si bacila pare.
Sad bih ja to čitala, a moram druge stvari da radim.
.Da li je neka ovde citala ovu knjigu?
http://www.sajamknjiga.com/dzoel-rouz-najcrnja-ptica/
Zvuci mi interesantno![]()
Pare potrosene na knjige nikad nisu bacene, cak i kad je knjiga losa.
Bacena para je na Gloriju, Story...i tako te nebuloze koje nemaju nikakvu mentalnu vrednost.
Cak i losa knjiga te formira na neki nacin, odredjuje ti ukus i samim tim ima smisla.

(ko ja)Ovde se uvek nešto dešava.
Samo da izjavim da i dalje pokušavam da čitam.
Imam tri započete:Smrt i njeni hirovi,Otrovno mleko maslačka i Znakovi pored puta.Izgleda da ću prvo završiti Andrića.
cini polovinu nasih desavanja 
Ja sam je davno citala i onako... ako mozes da je posudis iz biblioteke, mislim da je to najbolja solucija.
Ne vredi toliko da bi bila u tvojoj biblioteci.
To je moje misljenje.
Esteritacini polovinu nasih desavanja
Otrovno mleko maslacka - Najlepsa prva pripovetka.
PS Koja lije tvoja fotografija![]()

Ostadoh neshvaćena.
A Elefteria kad se javi... ono... ni manje ni vise nego 500 strana bez kukanja(ko ja)

) i koja bi realna cena bila za njih?

Ako jeste, ja joj ga od srca, po drugi put čestitam, ako nije, molim je da nam kaže, kad je. 
Sve mi se čini da je Lanki danas rođendan.Ako jeste, ja joj ga od srca, po drugi put čestitam, ako nije, molim je da nam kaže, kad je.
![]()

Draga Afro, nije pametno da stavljaš na Limundo, jer, platićeš postavku aukcije, i preti opasnost da prodaš jeftino. Bolja je solucija da postaviš na Kupindo, sa fiksnom cenom koju odrediš. Onda sediš, i čekaš kupca.![]()

Savet o praktičnosti:laptop zauzima manje mesta i sa manje površine treba da brišeš prašinu.U tehniku se ionako ne razumem.Drage moje,
Sledi totalni spam.
Naime, preminuo mi je kompjuter iz doba Jure koji imam. I sad se mislim da li da kupim lap top ili stabilni racunar. Pitam vas iz iskustva da mi kazete na cemu vam je lakse da radite i sta mislite da je bolje, ne sa aspekta tehnike, nego upotrebe?

Laptop, sa mišem, definitivno.Drage moje,
Sledi totalni spam.
Naime, preminuo mi je kompjuter iz doba Jure koji imam. I sad se mislim da li da kupim lap top ili stabilni racunar. Pitam vas iz iskustva da mi kazete na cemu vam je lakse da radite i sta mislite da je bolje, ne sa aspekta tehnike, nego upotrebe?